ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد اضافه کردن بک گراند به مطلب

shahabazizi
02-18-2009, 09:37 AM
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم چجوری می تونم به مطلبم بک گراند بدم . یعنی یه عکس بزارم و روش بنویسم

piroozman
02-18-2009, 10:55 AM
سلام
فکر می کنم از طریق فایل سی اس اس قالبتون بتونید این کار را انجام بدید
موفق باشید

shahabazizi
02-18-2009, 11:17 AM
ممنون . من نمی خوان رو قالب بندارزم . فقط می خوا زیر بعضی از نوشته هام عکس بندازم

مهدی.
02-18-2009, 11:34 AM
سلام

ميتونيد از كدنويسي html در ويرايشگر استفاده كنيد و كاري كه ميخواهيد رو انجام بديد.

يا حق

shahabazizi
02-18-2009, 05:24 PM
من همین کارو کردم با فرانت پیچ عکسو بک گراند کردم بعدم تو مطلب html اشو گذاشتم ولی قبول نکرد و فقط نوشترو نشون داد

مهدی.
02-18-2009, 05:33 PM
كد رو چطوري وارد كرديد؟!

shahabazizi
02-19-2009, 07:31 AM
&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

&lt;head&gt;
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;en-us&quot; /&gt;
&lt;meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot; /&gt;
&lt;title&gt;Untitled 1&lt;/title&gt;
&lt;/head&gt;

&lt;body style=&quot;background-image: url(&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;)&quot;&gt;

&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp ;&amp;nbsp;&amp;nbsp; asdasdasdasd&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;asdasdasdasdasd&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;sadadasdasdasd&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;

&lt;/body&gt;

&lt;/html&gt;

مهدی.
02-19-2009, 07:53 AM
خوب اشتباه شما همينه ديگه! محتويات تگ body رو فقط منتقل كنيد.

يا حق

shahabazizi
02-19-2009, 05:55 PM
محتویات تگ بادی رو کپی کردم
بازم جواب نداد

مهدی.
02-19-2009, 06:16 PM
خوب، من صبح دقيق نگاه نكردم به كد شما. الان كه ميبينم متوجه ميشم كه شما كلاً اشتباه انجام ميديد!
خوب يك جدولي چيزي بايد بسازي و بعد توش بك گراند بدي! نه اينكه صفحه رو آرايش كني.

شما از كدهايي كه من برات اينجا قرار ميدم الگو بگير و ايجاد كن :

&lt;table border=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; style=&quot;width: 450; height: 450; background-image: url(&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;)&quot;&gt;
&lt;tr&gt;
&lt;td background=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> style=&quot;text-align: right; direction: rtl; color: #FFFFFF; font-family: Tahoma; font-size: 36pt; font-weight: bold; background-image: url(&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;); background-repeat: no-repeat; background-position: left top&quot; valign=&quot;top&quot;&gt;
dfgfdgfdgfdgdfgd&lt;/td&gt;
&lt;/tr&gt;
&lt;/table&gt;

اين كدي كه من ساختم ممكنه مشكلاتتي داشته باشه، پس خودتون جديد بسازيد و از اين كد استفاده نكنيد.

ميتونيد براي اينكار كلاسهاي css تعريف كنيد و راحت هميشه در ويرايشگر ازشون به سرعت استفاده كنيد.

يا حق

shahabazizi
02-19-2009, 09:24 PM
ممنون پسر مهربون درست شد موفق باشد