PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در عوض کردن زبان

dampaye_koneh
08-19-2006, 04:18 PM
سلام من تو انجمن گشتم یه چیزی پیدا کردم ولی اون آخرش نوشته بود که به درد مامبو ورژن جدیدد نمی خوره
من یه چیزی می خوام که افراد بتونند با اون از فارسی به انگلیسی برند و احتیاج نباشه دوباره تو انگلیسی ثبت نام کنند
ممنون

javad583
08-19-2006, 10:06 PM
میشه بیشتر توضیح بدین؟ چی بدرد مامبو نسخه جدید نمیخوره؟

dampaye_koneh
08-20-2006, 04:38 AM
ببینید در صورت که من از 2 تا مامبو استفاده کنم فرد مورد نظر مجبوره که هم تو انگلیسی ثبت نام کنه هم تو فارسی من می خوام فرد تو یکی ثبت نام کنه تو اون یکی هم ثبت نام بشه

Siamak
08-20-2006, 08:41 AM
بايد از كامپوننت مامبل فيش استفاده كنيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
08-20-2006, 11:23 AM
سلام

mambelfish با ورژن های فعلی مامبو زیاد سازگاری نداره .

کامپوننت جدیدی برای این کار نوشته شده که میتونید از آدرس زیر دریافت کنید . امکانات این کامپوننت در مقایسه mambelfish خیلی بیشتر هست و با ورژن های فعلی سازگاری کامل داره ...

یا علی

dampaye_koneh
08-20-2006, 01:19 PM
از کدوم لینک؟

firoozmandan
08-20-2006, 01:23 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ببخشید فراموش شد ;)

یا علی

akbarmf
01-31-2007, 03:55 AM
آقاي فيروزمندان سلام

اين لينك كه شما معرفي كرديد شامل Mambot و Module و Component و يك Patch هست كه البته نگارش Component يكصدم بالاتره.

دوتا سؤال ناشيانه:
برخي از امكانات هم بصورت كامپوننت و هم به صورت ماژول وجود داره كه بطور مثال همين كه شما معرفي كرديد مامبوت هم داره.

حالا سئوال اول اينه كه كدوم رو بايد نصب كرد و شايد بايد همه رو نصب كنيم و در اون صورت آيا بايد ارتباطي بين اينها برقرار بشه ؟

و سؤال دوم اينكه اگر اينطور نيست و هر كدوم به تنهايي قابل استفاده هست، چه تفاوتي بين اينهاست ؟

تشكر

firoozmandan
01-31-2007, 05:52 AM
ُسلام

- هر سه رو بايد نصب كنيد . وظيفه ارتباط رو مامبو به عهده ميگيره و شما نيازي نيست در اين زمينه كاري انجام بديد
- در مورد تفاوت و معني و مفهوم كامپوننت - مامبوت و ماژول خواهش ميكنم در انجمن جستجو كنيد .

يا علي

ehmir
04-17-2007, 04:23 PM

ببخشید فراموش شد ;)

یا علی

با سلام من اینا نصب میکنم هیچ چیزی باز نمیشه
مامبوی من 4.6 هست
اگر این کامپوننت با مامبوی 4.6 مشکل داره آیا ممکنه که یکی دیگه معرفی کنید
چون من خودم پیدا نکردم
ممنون

radmehr
04-17-2007, 06:56 PM
این کامپوننت با مامبو 4.6 مشکل داره
کامپوننت دیگری در حال حاضر وجود نداره
اگر تمایل دارید میتونید بگید براتون نوشته بشه.