توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر زبان به انگلیسی
almira
08-19-2006, 05:33 PM
سلام اقایان
من تا حالا سایتم به زبان فارسی بوده حالا می خواهم سایتم به زبان انگلیسی بالا بیاد وقتی می خواهم زبان را تغییر دهم به من میگه که فایلها ی شما قابل تغییر نمی باشد لطفا بگویید کدام فایلها را باید تغییر پرمیشن بدم
با تشکر از شما عزیزان
ahmadzadeh
08-19-2006, 05:50 PM
سلام
فایل configuration.php قابل ویرایش است یا خیر؟ اگه نیست سطح دسترسی به آن را 777 کنید و دوباره تغییر زبان دهید و سطح دسترسی configuration.php رابه حالت اول برگردانید
یا علی/خداحافظ
mhadaily
08-19-2006, 06:31 PM
تاکید می کنم یادتون نره پرمیشم این فایل رو بعد از تغییر دوباره به حالت اولیه بر گردانید یعنی از 777 تغییر دهید
almira
08-20-2006, 02:18 PM
سلام آقایان عزیز
من کاری که شما گفتید انجام دادم و زبان تغییر کرد ولی نه به انگلیسی به چیزی که نمیدمنم چی بود حرف و اعداد در هو بر هم و هیچی از انا نمیشد خوند مثل بعضی ایمیلهای فارسی که باید بری unicod بزنی تا بتونی فارسی بخونی ولی من می خوام انگلیسی بخونم
با تشکر از راهنمایی شما
firoozmandan
08-22-2006, 12:45 PM
سلام
میشه دقیقا بگین از کدوم نسخه مامبو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید ؟
اگر آدرس سایت رو بدید خیلی بهتر میشه بررسی کرد و مشکل رو پیدا کرد
یا علی
almira
08-23-2006, 05:08 PM
سلام من مامبو را از سایت mambolearn.com دانلود کردم و آدرس سایتم هم هست<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشکر از شما اگر user,pass را نیز لازم داشتید پیغام خصوصی براتون میدم
firoozmandan
08-24-2006, 10:50 AM
سلام
یوزر و پسورد رو بفرستید چک میکنم .
این کارتون دلیل خاصی داره ؟: شما که میخوایید مامبو انگلیسی استفاده کنید چرا مامبو فارسی نصب کردید ؟
یا علی
almira
08-24-2006, 12:36 PM
سلام من فکر می کنم جواب شما منطقی و عالی می باشد
لطفا فقط بگویید که ار کجا می توانم یک مامبوی اصل و بی اشکال که مورد تایید شما باشد دانلود و نصب کنم
لطفا لینک دانلودش را در صورت امکان بگزاریید
من زیاد مزاحمتان می شوم
خواهر کوچکتان را به بزرگوای خود ببخشید
منتظر جوابتان هستم
radmehr
08-24-2006, 03:31 PM
مامبوی انگلیسی رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.