توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب های سازگار با مامبو 4.6.5
delfanatash
02-19-2009, 09:05 PM
هو
در این تایپیک تمامی قالب های سازگار با مامبو 4.6.5 قرار می گیرند و مورد بررسی مجدد وبهسازی قرار می گیرنددر ضمن آنها را با ورژن های بعدی مامبو نیز سازگار خواهیم کرد
از تمامی عزیزانی که تمایل دارند در این کار سهیم باشند خواهشمند است همکاری خود را به نحو مقتضی ارائه فرمایند
با سپاس بیکران و امید پایداری و سربلندی
ehsanparty
02-20-2009, 01:54 PM
سلام این یه قالب که امید وارم مورد قبول قرار بگیرد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ehsanparty
02-20-2009, 02:05 PM
این یه قالب دیگه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دانلود:
delfanatash
02-21-2009, 08:47 AM
این قالب هم هست
دلفان آتش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mhadaily
02-21-2009, 02:06 PM
این ها فارسی نیستند اگر هستن فرمایید که در مامبو دیگه هم منتشر کنیم
ehsanparty
02-21-2009, 02:14 PM
چرا فارسی هست آقا مجید فقط فکر کنم یکم ایراد داشته باشه خیلی کوچیک برسی کنید خودتون ببنید چطوره...
من سرچ کرده بودم پیدا کردم چند فقط پیش.
delfanatash
02-23-2009, 07:34 AM
این قالب ها را مشاهده فرمایید در صورت نیاز بفرمایید هر گونه تغییر و اصلاح و ویرایش و سازگاری صورت گیرد
دلفان آتش 1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
قالب minimalist (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
قالب زیبای Siteground67
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
delfanatash
02-23-2009, 08:15 AM
با جستجو در انجمن قالب ها را =یدا می کنم و در این جا می زارم شما هم یاری کنید نظر بدین و پیشنهاد که مجموعه کاملی از قالبها را گرد آوری و بهسازی کنیم که در اختیار دوستان قرار گیرد
اینم یکی دیگه
قالب ja_wezen و مامبو 4.6.5 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
delfanatash
02-23-2009, 08:21 AM
رویای سبز (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
زمستان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
قالب فارسي Best-DL (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mhadaily
02-23-2009, 11:39 AM
این قالب ها باید فارسی بشن یا شدن باید تصحیح بشن ؟
کسی هم همکاری اعلام کرده یا نکرده ؟
زمان بندی برای هر قالب ایحاد شده
بهتر نیست یک به یک جلو بریم ؟
delfanatash
02-23-2009, 12:19 PM
هو
این قالب ها باید فارسی بشن یا شدن باید تصحیح بشن ؟
اینها همه فارسی شده هستند فقط ویرایش و بهسازی باب میل مشتری بشن
کسی هم همکاری اعلام کرده یا نکرده ؟
یکی دو نفر از دوستان عنایت دارن و اعلام همکاری کردن که قوت قلب ما شدن چند نفری هم در تیم خودمان داریم که به تنوع همکاری خواهند کرد
زمان بندی برای هر قالب ایحاد شده
اول اولویت ها را مشخص کنیم با توجه به نظر همه بعد از انتخاب اولویت برای هر قالب با توجه به حجم کار زمان بندی هم صورت بگیره خیلی عالی میشه
بهتر نیست یک به یک جلو بریم ؟
قطعا باید یک به یک باشه منتظریم از بین این موارد و موارد مشابه اولویت ها مشخص بشه و طبق برنامه خاص به نوبت به کار پرداخته بشه
البته خوب هنوز چند روزی بیش نیست که درکل خوب داریم پیش می ریم
mhadaily
02-23-2009, 12:30 PM
Ok
هر جا نیاز شد به من اطلاع بدید
پس گردش این روند دست شما باشه آقای دلفانی من رو هم در جریان قرار بدید
ممنون
delfanatash
02-23-2009, 12:36 PM
حتما صد در صد
با سپاس
delfanatash
02-26-2009, 08:07 PM
این قالب ها را مشاهده فرمایید در صورت نیاز بفرمایید هر گونه تغییر و اصلاح و ویرایش و سازگاری صورت گیرد
دلفان آتش 1 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
با نظر دوستان تغییراتی روی این قالب اعمال شد
مشاهده فرمایید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بازم ابراز نظرات خود را اعلام فرمایید چنانچه مناسب بود بفرمایید در اختیار عزیزان قرار گیرد
و چنانچه نیاز به تغییر ات بیشتری هم هست اعمال شود
yasan
03-30-2009, 05:04 PM
این یه قالب دیگه
دانلود:
سلام دوست عزیز
این لینکی که شما دادی اصلاً لینک قالب نیست ( لینک عکس یه آدم از خود راضیه)
لطفا لینک خود تمپلیت و قرار بدید
ehsanparty
04-01-2009, 05:39 AM
این یه قالب دیگه
دانلود:
سلام دوست عزیز
سلام مشکلی نداره
بعد از 30 سانیه روی کلید download file now کلیک کنید.
File Name: REZA SHOJAEI FEAT NASHER.jpg (Report This File)
File Bandwith Used: 2096 KB
IP Adress: 80.191.171.6
File Size: 131 KB
File Downloaded: 16 times
ehsanparty
04-01-2009, 05:42 AM
این یه قالب دیگه
دانلود:
سلام دوست عزیز
درسته مشکل داره شرمنده به زودی آپلود می کنم.
adelyaghoubi
04-13-2009, 05:51 PM
سلام دوستان
لینک جدید قالب های های من به صورت زیر است:
قالب زمستان مامبو
قالب رویای سبز
قالب مامبو ویولت
قالب مامبو خبری
قالب مامبو نارنجی
adelyaghoubi
04-13-2009, 06:54 PM
لینکها اصلاح شد:
قالب زمستان مامبو
قالب رویای سبز
قالب مامبو ویولت
قالب مامبو خبری
قالب مامبو نارنجی
ehsanparty
04-13-2009, 07:15 PM
لینکها اصلاح شد:
قالب زمستان مامبو
قالب رویای سبز
قالب مامبو ویولت
قالب مامبو خبری
قالب مامبو نارنجی
عادل جان من قالب زمستان رو تست کردم مشکل داشت بهم ریخته بود.
ehsanparty
04-15-2009, 11:38 AM
کسی نمیتونه مشکل این قالب رو حل کنه :
قالب زمستان مامبو
adelyaghoubi
04-15-2009, 12:32 PM
کسی نمیتونه مشکل این قالب رو حل کنه :
قالب زمستان مامبو
سلام.
مشکل قالب زمستان مامبو حل شد. و در لینک مربوطه اپلود شد.
دوباره دانلود و نصب نمایید
ehsanparty
04-15-2009, 01:40 PM
همچنان مشکل داره....
zaersalam
04-15-2009, 03:46 PM
سلام
قالب های سبز و زمستان مشکلی نداشت اما قالب خبری کمی ناجور بود
adelyaghoubi
04-15-2009, 08:35 PM
همچنان مشکل داره....
دوست عزیز ehsanparty
قالب زمستان مامبو مشکلی نداره . من چک کردم و چند جا هم نصب کردم.
یکی از دوستان هم پیام داده که مشکلی نداره.
موفق باشی
ehsanparty
04-16-2009, 04:47 AM
همچنان مشکل داره....
دوست عزیز ehsanparty
قالب زمستان مامبو مشکلی نداره . من چک کردم و چند جا هم نصب کردم.
یکی از دوستان هم پیام داده که مشکلی نداره.
موفق باشی
درسته مشکلی نداره ممنون
:X
به امید قالب های بیشتر.....
Mirzaa
04-16-2009, 07:50 AM
با تشكر از جناب آقاي يعقوبي
لطفا در IE6 آزمايش كنيد، رنگ scrollbar از حالت پيشفرض مايكروسافت خارج ميشه.
شاد و تندرست باشيد
delfanatash
04-16-2009, 08:03 AM
من هم تست كردم
اشكالي نديدم
هم IE
همFF
دست مريزاد
Mirzaa
04-16-2009, 06:52 PM
من هم تست كردم
اشكالي نديدم
هم IE
همFF
دست مريزاد
با عرض پوزش از استاد دلفان آتش، لطفا به تصویر زیر توجه فرمایید:
ضمنا این قالب رو بر روی دو سیستم مختلف و همچنین ISP جداگانه آزمایش کردم، scrollbar همچنان در IE6 مشکل دارد.
شاد و تندرست باشید
Mirzaa
04-16-2009, 07:00 PM
ضمنا این قالب رو بر روی دو سیستم مختلف و همچنین ISP جداگانه آزمایش کردم، scrollbar همچنان در IE6 مشکل دارد.
راستی یادم رفت بگم، سایت آزمایش شده، بر روی هاست <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قرار داره.
شاد و تندرست باشید
delfanatash
04-16-2009, 07:48 PM
سپاس
با پوزش من IE6 ندارم در 8 تست کردم روی همون هاست مامبو
ehsanparty
04-17-2009, 12:35 PM
ممنون میشم از اساتید این 2 قالب رو فارسی و انتشار بدن :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> n&option=com_gallery&Itemid=37&include=view_photo. php
و
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> option=com_gallery&Itemid=37&include=view_photo.ph p
ممنون
doniran
04-19-2009, 03:28 PM
سلام به همه دوستان من یک قالبو دستکاری کردم بنظرم خوب شده O0 کار اول بود اگه بد بود ببخشید ها :'( :'(
دانلودقالب اولl <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
doniran
04-19-2009, 03:33 PM
خیلی ببخشید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
قالب یه ریزه مشکل داشت این دیگه درست شد :-X :-X :-X :-X :-X
adelyaghoubi
04-19-2009, 09:25 PM
سلام به همه دوستان من یک قالبو دستکاری کردم بنظرم خوب شده O0 کار اول بود اگه بد بود ببخشید ها :'( :'(
دانلودقالب اولl <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوست عزیز این که قالب پیش فرض مامبو هستش.
شما فقط یه عکش برای بنر بالا گذاشتید.
به حال خوبه . موفق باشید
ehsanparty
04-20-2009, 07:18 AM
ممنون میشم از اساتید این 2 قالب رو فارسی و انتشار بدن :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> n&option=com_gallery&Itemid=37&include=view_photo. php
و
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> option=com_gallery&Itemid=37&include=view_photo.ph p
ممنون
کسی نیست این 2 تا قالب رو تبدیل کنه؟!
:-[ :-[
zaersalam
04-23-2009, 08:50 PM
خیلی ببخشید هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
قالب یه ریزه مشکل داشت این دیگه درست شد :-X :-X :-X :-X :-X
سلام
2 مورد:
اولا فایل قالب را zip کنید چون با پسوند rar همیشه قابل نصب نیست..
ثانیا من نصب کردم کلا بدون هرگونه فریم بود !!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.