توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال رويداد جديد به تقويم
سلام
چگونه مدير يا كاربران مي توانند ارسال رويداد جديد به تقويم داشته باشند ولي مثل يك ارسال نباشه !
چون وقتي كه يك رويداد ارسال ميشه يه تاپيك حساب مياد و به يه تالار خاص مربوط ميشه حال اونكه من ميخوام مانند ديگر مناسبتها مثلا روز مهندس كه الان توي تقويم هست يه رويداد جديد ارسال كنم.
لطفا اگه من سوالمو خوب مطرح نكرده ام يكي يه جواب واضح به من بده ;)
ممنون
اللهم عجل لوليك الفرج
delfanatash
02-20-2009, 07:25 AM
در بعضی از انجمن ها این امکان که فقط رویداد ارسال بشه و نیاز به تایپیک نداشته باشه موجود است و با برداشتن تیکرست می شود
ولی در برخی دیگر مثلا همین انجمن مامبو لرن این امکان نیست و ما هم هنوز دنبال اصلاح اونیم اگه لازم بود تصویر هم بزارم
در بعضی از انجمن ها این امکان که فقط رویداد ارسال بشه و نیاز به تایپیک نداشته باشه موجود است و با برداشتن تیکرست می شود
ولی در برخی دیگر مثلا همین انجمن مامبو لرن این امکان نیست و ما هم هنوز دنبال اصلاح اونیم اگه لازم بود تصویر هم بزارم
دوست والاتبار جناب آقاي دلفان
سلام
ممنون از پاسختان
چرا در بعضي هست ودر بعضي نيست در صورت امكان راهنمايي بيشتري بفرماييد.
يا حق
delfanatash
02-20-2009, 08:02 AM
درود
این تصاویر را مشاهده فرمایید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در این انجمن امکان هست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در اینجا نیست
دلیل وجود و عدم وجود به سورس نوشته شده بر می گرده
که امیدواریم دوستان همت کنن و این امکانات را برای انجمن های فاقد اون بصورتی که بشه براحتی اون را افزود فراهم نمایند
متشكر
در صورت اصلاح لطفاً خبرش را در همين ارسال مرقوم بفرماييد.
يا حق
delfanatash
02-20-2009, 09:48 AM
حتما
منتظر باشید
دوستان دیگر هم هر کسی به این موضوع اشراف دارد عنایت فرماید
درود
این تصاویر را مشاهده فرمایید:
در این انجمن امکان هست
در اینجا نیست
دلیل وجود و عدم وجود به سورس نوشته شده بر می گرده
که امیدواریم دوستان همت کنن و این امکانات را برای انجمن های فاقد اون بصورتی که بشه براحتی اون را افزود فراهم نمایند
سلام
در انجمن ما حتی جمله لینک واقعه برای ارسال نیز وجود ندارد؟
....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.