PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب ماژول به صورت دستی

sam_cheats
02-21-2009, 03:27 PM
دوستان من اول ماژول رو در فایل ماژول ها آپلود کردم و اون رو از حالتzip در آوردم و به قسمت نصب جامع /اضافات رفتم ولی این ماژول نیامد تمامی حالت های در نصب جامع قابل ویرایش هستن

دوستان اگه بگین کار من کجا ایراد داره ممنون می شوم اگه میشه فقط نصب دستی

plusboy
02-21-2009, 05:50 PM
دوست عزیز شما لازم نبود که از حالت زیپ خارج کنید.
مشکل شما هم به خاطر همین هست.

sam_cheats
02-22-2009, 11:44 AM
دوست عزیز شما لازم نبود که از حالت زیپ خارج کنید.
مشکل شما هم به خاطر همین هست.

با تشکر از پاسخ شما

من ماژول رو از خونم توی نصب جامع آپلود کردم از حالت زیپ هم در نیاوردم

ماژول رو توی Cpanle به صورت دستی گزاشتم بدون اینکه اون رو از حالت zip در بیارم از administrator دوباره امتحان کردم باز هم نشد

این دفعه اکسترکت هم کردم بازم هیچی نشد

ممنون O0

mhadaily
02-22-2009, 02:52 PM
نیاز به آپلود فایل زییب نیست که نوشتید

از روی کامپیوتر خودتون زیپب فایل رو در مامبو انتخاب و نصب کنید

اگرپرمشین فولدر ها درست باشه خودش نصب میشه

sam_cheats
02-23-2009, 04:10 PM
مشکل من همین دوست عزیز که ایم ماژول و کامپونت روی مامبوی من وصل نمیشه به هیچ وجه دیگه نمی تونم کاری کنم پرمیشم ها هم درست همه قابل ویرایش می باشد دوستان کمک کنند

مهدی.
02-23-2009, 05:30 PM
قبلاً هم به شما پاسخ دادم. از نصب داخل پوشه استفاده کنید! راهنمایی هم که کردم!

مثلاً کامپوننت supacart همین مشکل رو گاهی داره. یک تاپیک که در این رابطه بحث شده رو مطالعه کنید، ببینید میتونید مشکلتون رو خودتون با استفاده از این تاپیک حل کنید؟!

راهنمايي در نصب کامپوننت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اصلاً مشکل شما همچنین چیزی هست؟! شایدم نمیتونید خوب مشکل رو توضیح بدید تا ما هم توضیح بدیم! شاید اصلاً مشکل شما چیز دیگری هست!

یا حق