PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساختن منو

MJA
02-23-2009, 11:06 AM
با سلام چه حجوری میشه یه منو به شکل زیر ساخت لطفاً راهنمایی کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر

مهدی.
02-23-2009, 11:07 AM
سلام
چه شکلی ؟!

یا حق

MJA
02-23-2009, 11:14 AM
سلامی دوباره من می خوام یک منو به شکل زیر بسازم
آدرس عکس :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مر30

مهدی.
02-23-2009, 11:17 AM
مثل اینکه یه مشکلی هست که من عکس رو توی ارسال اول نمیتونستم ببینم!

در هر صورت : شما باید از dtree menu استفاده کنید. در مامبودیگ و انجمن جستجو کنید در رابطه باهاش کلی بحث شده و ماژول مربوطه رو هم میتونید پیدا کنید تا دانلود کنید و نصب کنید و مورد استفاده قرار بدید.

یا حق

delfanatash
02-23-2009, 11:30 AM
هو
البته من هم عکسی را در این صفحه نمی بینم

مهدی.
02-23-2009, 03:04 PM
هو
البته من هم عکسی را در این صفحه نمی بینم

قبلاً هم این اتفاق رو مشاهده کرده بودم. اما فکر میکردم از سیستم من هست و یا سایت فیل تر هست و یا ... .
اما ظاهراً با پسوند bmp مشکل پیش میاد. وگرنه کدهای bb مشکلی ندارن و فقط با این پسوند هست که مشکل عدم نمایش پیش میاد!
هر وقتی این اتفاق رخ میده اون ارسال رو نقل قول کنید و آدرس عکس رو بردارید 8) - منم امروز این حرکت رو کشف کردم ^-^

یا حق

atoofy
02-23-2009, 06:28 PM
اما ظاهراً با پسوند bmp مشکل پیش میاد. وگرنه کدهای bb مشکلی ندارن و فقط با این پسوند هست که مشکل عدم نمایش پیش میاد!
[/quote]

سلام.البته قبلا هم توی انجمن عکس بافرمت bmp بوده که تا اونجایی که یادم میاد بدون مشکل بوده. منتها bmp از نظر حجم هم برای کاربرانی که اینترنت رسرعت ندارن یه کم دردسر ساز میشه. بنابراین بهتره از فرمت های وب مثل jpg و gif استفاده بشه.

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی

MJA
02-25-2009, 09:03 AM
به شکا زیر عکس در آدرس زیر را مشاهده کنید

MJA
02-25-2009, 09:11 AM
سلام
من آدرس عکس را دوباره میگم

piroozman
02-25-2009, 09:39 AM
سلام
فكر كنم يه كامپوننت بود كه اسمش رو نمي دونم ولي سرچ كنيد پيدا ميشه كامپوننت جالبي هم بود ولي فكر كنم اسمش سا منو بود
موفق باشيد

مهدی.
02-25-2009, 11:26 AM
شما باید از dtree menu استفاده کنید. در مامبودیگ و انجمن جستجو کنید در رابطه باهاش کلی بحث شده و ماژول مربوطه رو هم میتونید پیدا کنید تا دانلود کنید و نصب کنید و مورد استفاده قرار بدید.

منوی درختی هم میگن!

یا حق

p30p30
02-28-2009, 07:32 AM
با سلام
من چند وقت پیش همچین چیزی رو میخواستم و تاپیک جدید ایجاد کردم ولی به این منو نقشه سایت میگفتم.
که البته با نصب یک منوی دیگه ، کلا سایتم از هم پاشید .
بگذریم .
من هم دنبال همچین چیزی هستم که با وارد شدن در هر کدام از قسمتها و زیر شاخه ها ، به راحتی وارد اون قسمت بشه .

delfanatash
03-01-2009, 07:06 PM
هو
از این ماژول استفاده فرمایید
JSCook Menu

p30p30
03-04-2009, 06:35 AM
متشكر از همه دوستان
من با Dtree حلش كردم . توي يكي از تاپيكها بحث شد و لينك دانلود هم همونجاست .
موفق باشيد .