PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با اینترو ! و لاگین کاربران

yaser1
02-24-2009, 01:38 PM
سلام
من یه اینترو با فلش دارم که بکمک فایل index.html فراخوانی و اجرا میشه و توش هم چند تا دکمه برای ارجاع به قسمت های مختلف سایت منجمله صفحه اول (index.php) است

اینترو بخوبی کار میکنه و من وتارد سایت میشم. نکته اینجاست که بعد از ورود به سایت، هنگام لاگین و سپس زدن دکمه "ورود" مجدداً پرتاب میشم به صفحه اینترو و لاگین انجام نمیشه

من از سی پنل استفاده می کنم و بعد اومدم اسم index.html رو تغییر دادم و از redirect استفاده کردم. هیچ فرقی نکرد.

ظاهرا برای لاگین کاربر یا باید اینترو رو بردارم که برام مقدور نیست! یا باید مامبو رو در پوشه نصب میکردم که اونم دیگه برام مقدور نیست.

چکار دیگه میشه کرد؟

atoofy
02-24-2009, 02:43 PM
سلام.آدرس سایت؟

ضمنا چرا نمیشه به پوشه انتقال داد؟ انتقال می دید بعد هم فایل کانفیگ را تغییر می دید خب ???

یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلی

yaser1
02-24-2009, 04:00 PM
سلام
نمیشه چون خیلی مشکل آفرین می شد سری های قبل. ادیتور به مشکل میخورد، باید در htaccess اضافه اش میکردم و ..... !

اینم آدرس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (البته آدرس مجازیه)

yaser1
02-24-2009, 06:06 PM
سلام
نشد. نمیذاره Move کنم . کپی هم اگه اجازه بده من جا ندارم

این خطا رو میده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نمیدونم منظورش از پرمیژن چیه. چون تموم پوشه های مورد نظر من انواع پرمیژن را دارند. 777 و 644 و .... نمیشه که به همه خطا بدهد

atoofy
02-24-2009, 08:03 PM
سلام. این ارور احتمالا به خاطر اینه که owner بعضی از فایل هایی که در اون پوشه هست مامبو شده.(مثلا اگه کامپوننتی نصب کرده باشید روی هاست ، صاحب فایل های اون کامپوننت مامبو میشه. حالا اینکه یا باید به مدیر سرورتون بگید براتون درست کنه و یا اینکه پرمیشن فایل ها را هم 777 کنید و بعد از انتقال به حالت اولیه برگردونید.

ضمن اینکه من در بخش کاربری ماژول ورود و خروج ندیدم که تست کنم.

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــــلی

yaser1
02-24-2009, 08:13 PM
سلام
از دکمه روزنوشت استفاده کنید برای ورود

مشکل قبلی حل شد یکی دیگه بوجود اومد!

من مامبو رو بردم توی پوشه (بعداً احتمالا گندش درمیاد و کلی از امکانات سایت به هم میریزه!) حالا بازم با زدن دکمه ورود (برای لاگین) به یه آدرس دیگه میره !! و دنبال یک فایل بنام index1.html میره

اون فایلو درست کردم گذاشتم (اصلا نمیدونم چرا اینو میخواد!) و توش کد گذاشتم که دوباره برگرده توی سایت!! اما بازم لاگین انجام نمیشه......... داره گریه ام میگیره کم کم