ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال خبر توسط کاربر

alireza_ag85
01-24-2006, 03:42 PM
با سلام
ببخشید اگر بخوایم مامبو هر کسی عضو شده بتونه خبر ارسال کنه ولی من تایید کنم باید چی کار کنم ؟

ممنون از ساپورتتون :-[

iransbs
01-24-2006, 03:52 PM
دوست عزیز فایل gacl.class.php در پوشه includes باز کنید و

$this->_mos_add_acl( 'action', 'add', 'users', 'author', 'content', 'all' );
$this->_mos_add_acl( 'action', 'add', 'users', 'editor', 'content', 'all' );
پیدا کنید
حالا در بالای این خط کد های زیر را اضافه کنید

$this->_mos_add_acl( 'action', 'add', 'users', 'registered', 'content', 'all' );
$this->_mos_add_acl( 'action', 'edit', 'users', 'registered', 'content', 'own' );
موفق و پیروز باشید

ahmadzadeh
01-24-2006, 03:53 PM
سلام
اول ورود شما را به انجمن تبریک می گم
هر کاربر وقتی در سایت لاگ این می کنه یک منوی کاربری براش نمایش داده می شه که اونجا یک گزینه به نام ارسال خبر وجود دارد
حالا می توانید این بخش را تنظیم کنید
تو بخش مدیریت در قسمت menu بخش usermenu را انتخاب کن و آیتم ارسال مطلب را باز کن چی نوشته عین این کد را نوشته
index.php?option=com_content&task=new&sectionid=1& Itemid=0

یک جا هست که نوشته sectionid=1 شما باید تغییر بدی یعنی شماره هر بخشی که می خواهی به اونجا مطلب ارسال بشه را به جای 1 بنویس
sectionid را می تونی از اینجا بدونی چه عددی هست منوی Content و قسمتSection Manager
بعد از این توسط این منو کاربر مطلب ارسال می کنه و اگه شما تایید کردید منتشر خواهد شد.

یا علی/خداحافظ

nafarbar
01-24-2006, 03:58 PM
آقای احمد زاده ممنون من نمی دونستم چی کار کنم که تویه بخش های دیگه هم بنویسه :P
خیلی ممنون گره ما هم باز شد با این تاپیک ;D

iransbs
01-24-2006, 06:39 PM
یک توضیحی در مورد کدی که نوشتم

$this->_mos_add_acl( 'action', 'add', 'users', 'registered', 'content', 'all' );
این کد باعث می شود که کاربر های ثبت نام شده مجاز به ارسال خبر باشند در بالا آخرین گزینه حتمی باید all باشد
و کد زیر

$this->_mos_add_acl( 'action', 'edit', 'users', 'registered', 'content', 'own' );
این کد باعث می شود تا کاربر مجاز به ویرایش خبر خود باشد در صورتی که آخرین گزینه از own به all تغییر کند کاربر می تواند تمامی خبر ها را ویرایش کند

یا علی :)

behnam
02-15-2006, 01:42 PM
با سلام
من تمام کارهای گفته شده را مو به مو انجام دادم و مشکل ارسال خبر حل شد اما حالا کاربر پس از ورود به سایر لینکهای منوی کاربری دسترسی نداره و پیغام خطای "شما به این قسمت دسترسی ندارید و باید با نام کاربری و رمز عبور وارد شوید " برخورد می کنه و حتی زمانی که روی لینک خروج کلیک می کنم همین پیغام را می دهد و خارج نمی شود.چگونه می توان این مشکل را حل کرد؟
با تشکر

firoozmandan
02-15-2006, 04:10 PM
شما از کدوم روش استفاده کردید ؟

راه iransbs و یا راهی که آقای احمد زاده گفته بودند ؟

اگر از راه دوست خوبم آقای احمدزاده برید به این مشکل برنمیخورید .

یا علی

behnam
02-15-2006, 04:36 PM
با سلام
من روش آقای احمد زاده را در ابتدا اجرا کردم و section مورد نظر را که می خواستم کاربر به آن دسترسی داشته باشه را عددش را وارد کردم سپس به داخل فایل مورد نظر رفتم و کدها را در جای مورد نظر اضافه کردم، آیا فقط باید یک روش را اجرا می کردم ؟ در هر صورت قسمت ارسال مطلب کار کرد اما برای سایر لینکها پیغام خطای عدم دسترسی صادر شد.
مشکل دیگه هم این است که وقتی پیام عدم دسترسی صادر می شه منوی کاربری در صفحه ظاهر نمی شه و وقتی که به صفحه قبل برمی گردم و خروج را کلیک می کنم بازم پیام خطا می دهد و خارج هم نمی شود
آیا من باید فقط یک روش را اجرا می کردم؟
با تشکر

firoozmandan
02-15-2006, 04:42 PM
فایل ها رو نباید تغییر میدادین .

تنها روش رو اجرا کنید کافیه . مشکل شما با تغییر فایلها به حالت اول حل میشه .

یا علی

behnam
02-15-2006, 05:14 PM
با سلام
من روش آقای احمد زاده را در ابتدا اجرا کردم و section مورد نظر را که می خواستم کاربر به آن دسترسی داشته باشه را عددش را وارد کردم سپس به داخل فایل مورد نظر رفتم و کدها را در جای مورد نظر اضافه کردم، آیا فقط باید یک روش را اجرا می کردم ؟ در هر صورت قسمت ارسال مطلب کار کرد اما برای سایر لینکها پیغام خطای عدم دسترسی صادر شد.
مشکل دیگه هم این است که وقتی پیام عدم دسترسی صادر می شه منوی کاربری در صفحه ظاهر نمی شه و وقتی که به صفحه قبل برمی گردم و خروج را کلیک می کنم بازم پیام خطا می دهد و خارج هم نمی شود
آیا من باید فقط یک روش را اجرا می کردم؟
با تشکر

firoozmandan
02-19-2006, 08:04 PM
بهنام جان لازم نیست فایلها رو ویرایش کنی . تنها از روشی که دوست خوبم آقای احمد زاده گفت برید .

اگر فایلها رو تغییر دادین اونها رو به حالت اول برگردونید تا با مشکلی مواجه نشید .

یا علی

ir-micro
03-07-2006, 09:24 AM
سلام
من هم همین مشکل رو دارم با این فرق که من می خوام فقط چند نفر بتونند این کار رو انجام بدن و رو فایلهای خودشون ویرایش کنند ، نه همه کاربر ها .
اگه میشه یه کمکی بهم کنید ممنون می شم :'(
یا علی
:)

firoozmandan
03-07-2006, 09:29 AM
یه راه ساده تر :

به این دسته از کاربران که میخواهید دسترسی داشته باشند و بتونند اخبار ارسال کنند یکی از درجه های کاربری :

Author : این دسته از اعضا می توانند مطلب ارسال نمایند اما حق ویرایش مطلب و انتشار آن را ندارند و برای انتشار مطلب فوق باید یکی از مدیران مطلب او را تایید نماید.
Editor : این دسته از اعضا هم می توانند مطلب ارسال نمایند و هم مطالب را ویرایش نمایند ولی حق انتشار آن را ندارند و باید مطلب توسط یکی از مدیران منتشر شود.
Publisher : این دسته از اعضا هم می توانند مطلب ارسال نمایند و هم مطالب را ویرایش نمایند و بدون تایید مدیران مطالب را منتشر نمایند.
لازم به ذکر است هیچ یک از این اعضا اجازه ورود به مدیریت سایت را ندارند و تنها از بخش کاربری می توانند این اعمال را انجام دهند.

رو بدید .

یا علی

ir-micro
03-07-2006, 09:42 AM
آخه مشکل اینجاست که از تو ساین حتی به خود منم اجازه ارسال نمیده .
یعنی صفحه ارسال باز میشه . اما هیچ مجموعه ای وجود نداره که بشه تو اون مطلب گذاشت .
من قسمت و بخشهای سایت رو ایجاد کردم
اما بازم نمیشه .
به اون کاربرا هم درجه publisher دادم . اما میگم که حتی به منم اجازه نمی ده .
منتظر جوابتون هستم
یا علی

ir-micro
03-07-2006, 09:52 AM
راستی یه سوال دیگه ؟
من باید این روشی که آقای احمد زاده یا ransbs گفتن رو اجرا کنم ؟
چون فقط می خوام همین چند نفر که publisher معرفی کردن بتونند این کار رو انجام بدن .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
hamed@ir-micro.com

firoozmandan
03-07-2006, 09:55 AM
اگر کاری که آقاي احمد زاده گفتند رو انجام بدید مشکلات حل میشه .

لطفا اگر بعد از نوشتن یک مطلب موضوع جدیدی یادتون اومد با ویرایش مطلب قبلی اقدام به نوشتن کنید .
ممنون

یا علی

miyhridate
04-02-2006, 11:42 AM
سلام.
من می خواستم بگم که اون قسمت رو که آقای احمدزاده گفتن در مورد sectionid مشکل من حل شد فقط می خواستم بپرسم که میشه این کارو در مورد دوتا مجموعه و بخش انجام داد؟یعنی وقتی کاربر می خواد مطلب ارسال کنه بتونه مثلا از میان چند مجموعه انتخاب داشته باشه؟

firoozmandan
04-05-2006, 12:10 AM
میشه سوالتون رو با ذکر یک مثال بپرسید ؟

ممنون

یا علی

miyhridate
04-05-2006, 06:46 PM
مثلا من دوتا مجموعه دارم.مثل اخبار و مقالات.میخوام تو صفحه ارسال خبر توسط کاربر بتونم این تو تا مجموعه رو تو انتخاب مجموعم داشته باشم.به عبارت دیگه بتونم توی دو تا مجموعه بطور مجزا مطلب ارسال کنم.

firoozmandan
04-05-2006, 07:06 PM
برای اینکه کاربر قادر باشه در 2 بخش مجرا مطلب ارسال کنه شما باید از 2 لینک استفاده کنید .
1 لینک برای ارسال خبر و لینک دیگر برای ارسال مقاله

برای این منظور شما 2 بخش ایجاد کنید به عنوان مثال خبر و مقاله
مجموعه های مورد نظرتون رو در این بخش ها ایجاد کنید و به هر بخش بصورت مجزا لینک بدید .

امیدوارم مشکلتون حل بشه .

یا علی

art7th
06-23-2006, 03:46 PM
دوستان مامبویی سلام
من هم همین مشکل رو دارم . و چیزهایی که آقایون احمدزاده و فیروزمندان رو گفته اند رو انجام دادم . ول
ی چون توی وب سایتم چندین موضوع هست که کاربر بهشون مطلب ارسال کنه تا بعد از تایید من مطلب منتظر بشه. چطوری شماره چند آی دی مطالب رو وارد کنم تا هر کاربر بتونه یکی از موضوعات رو انتخاب کنه و مطلب بفرسته .
فقط باید ذکر کنم که مامبوی من فارسی هستش و من به تمامی کابرها هم اجازه ارسال مطلب دادم
و در ضمن تازه کار هستم پس اگه میشه خیلی ساده و روون و به زبون فارسی ما رو راهنمایی کنید.

firoozmandan
06-24-2006, 02:45 PM
دوست من

شما باید در منو &gt;&gt;جدید &gt;&gt; لینک آدرس وب رو انتخاب کنید و از لینک زیر به صورتی که آقای احمد زاده گفتند بر اساس شماره ID بخش عمل کنید .

index.php?option=com_content&amp;task=new&amp;sectionid=1&amp; Itemid=0

البته برای ارسال خبر توسط کاربر در تاپیک دیگری 2 کامپوننت معرفی شده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

art7th
06-24-2006, 05:41 PM
آقای فیروزمندان
من که چیزی حالیم نشد . یوزر و پسورد وب سایتم و چیزی که مورد نظرم هست رو برای شما بصورت پیام خصوصی فرستادم اگه میشه خودتون زحمتش رو بکشید .
با تشکر . مرتضی بهمنی

firoozmandan
06-25-2006, 08:17 AM
Done .