PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در نصب امکانات جانبی مامبو

boglado
02-28-2009, 05:23 AM
دوستان سلام
من مامبو رو تو ساب فولدر نصب کردم، بعد از نصب حالا وقتی میخوام قالبمو نصب کنم این اخطار رو به من میده Warning! Failed to move file. نمیدونم مشکل از چیست؟ البته اینو هم عرض کنم که این مشکل تنها مربوط قالب نمیشه هر اکستشنی دیگری رو که میخوام نصب کنم همون اخطاره نمایش داده میشه در صورتی که فولدر های مدیریت، ماژول، قالب و کامپوننت ها رو روی 777 قرار داده ام و لازم بذکر است که من از سرور لینوکس با کنترل پنل پلسک استفاده میکنم. فکر نمیکنید این مشکل از سرور و هاستم باشه

piroozman
02-28-2009, 08:23 AM
سلام
يه بررسي بكن ببين تنظيمات سرورتون عوض نشده؟
در قسمت اطلاعات سيستم نگاه كن ببين اون چيزهايي كه در هنگام نصب بايد قابل ويرايش مي بودند تغيير نكردند؟
موفق باشيد

boglado
02-28-2009, 01:09 PM
دوستان کسی میتونه یه خرده بیشتر توضیع بده

piroozman
02-28-2009, 02:49 PM
سلام
شما وقتي خواستي مامبو را نصب كني حتما همگي امكانات اوليه سبز بودند
اما الان ممكن است تنظيمات سرورتون عوض شده باشه مثلا سيف مد روشن شده باشه يا چيز ديگر
بررسي كنيد ببينيد تنظيماتي خلاف كاركرد مامبو اعمال نشده؟
تنظيمات سرورتون رو مي تونيد تو منوي سيستم و سپس اطلاعات سيستم مشاهده كنيد
ببينيد با تنظيماتي كه براي نصب مامبو نياز است تضاد ندارد
موفق باشيد

atoofy
02-28-2009, 04:13 PM
سلام.علاوه بر موارد بالا پرمیشن فولدر media را هم چک کنید.

یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی

boglado
03-01-2009, 05:17 AM
دوستان من تمام فولدرهای رو که میخواستم قابل نوشتن کرده ام تو قسمت اطلاعات سیستم در مدیریت سایتم وقتی وارد میشم تمام پوشه هام البته پوشه های نظیر کامپوننت ماژول مدیا ادمینستراتور قالب همه شون رایت ابل است با رنگ سبز
ولی متاسفانه مشکل همچنان باقیست من قادر نیستم هیچ یک از اکستنشن ها رو انستال کنم
فکر نمی کنید مشکل از هاستم باشه

mhadaily
03-01-2009, 05:25 AM
safe mode روشن هست در هاست شما احتمالا بررسی کنید

boglado
03-01-2009, 08:02 AM
مجید جون اگه منظورتون safe mode مامبوست من چک کردم خاموش بود safe mode هاستو چه جوری خاموش کنم منظورم اینه که از کجا باید خاموشش کنم.
هر اکستنشنی رو که میخوام نصب کنم این پیغامو نشون میده Warning! Failed to move file

mhadaily
03-01-2009, 08:08 AM
پرمشین ها رو به دقت چک کن و safe mode رو هم مدیر سرور باید خاموش کنه

boglado
03-02-2009, 04:08 AM
مجید جون ممنون از راهنمایی تون
مشکلاتم تا حدودی رفع شد، و اما یه مشکلی که باقی مونده اینه که من بعد از اینکه قالبمو نصب کردم، الان توی فرونت پیج هیچی نشون نمیده، البته اینو هم باید عرض کنم که من قالب های که بصورت پیش فرض تو مامبو هستش رو به دلیل اینکه از حجم فایلم کاسته باشم پیش از آپلود کردن حذف کردم.
خواهش میکنم راهنمایی ام کنید.

atoofy
03-02-2009, 04:27 AM
سلام.صفحه اول سایت چیزی نشون نمی ده؟ بقیه ی صفحات چی؟
اروری هم می ده یا صفحه سفیده؟

یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی

boglado
03-02-2009, 06:01 AM
علی جون سلام
بله علی جون هیچ کدوم از صفحاتو نشون نمیده، صفحه سفید سفیده، هیچ اروری هم نمیده

atoofy
03-02-2009, 06:12 AM
سلام.قالب را عوض کنید (با قالب پیشفرض مثلا) ببینید بازهم مشکل هست؟اگر بازهم سفید میومد مشکل از قالب نیست احتمالا. همین کلیدواژه "صفحه سفید" را در انجمن جستجو کنید قبلا پاسخ داده شده.

یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی

boglado
03-02-2009, 06:26 AM
ممنون علی جون
من چندین قالب رو امتحان کردم، متاسفانه نتیجه نگرفتم
یک سوال دیگه علی جون فکر نمیکنید مشکل از پلسک باشه، اگر من این پلسکه رو با سی پنل تعویض کنم چی؟ و دیگر اینکه من مامبو رو تو ساب فولدر قرار داده ام، فکر نمیکنید مشکل از همینجا باشه