توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه صفحه شدن یک مطلب
arminimani
03-01-2009, 09:23 AM
با سلام و خسته نباشید
چگونه می توان یک متن خیلی بلند را که در یک محتوا قرار دارد به صورت صفحه صفحه در سایت نشان داد
مثلا یک لیست 1000 تایی را در یک محتوا قرار داد و وقتی در سایت کسی روی مطلب کلیک کرد به صورت مثلا 20 صفحه 50 تایی نشان داده شود
آیا کامپوننت یا ماژولی برای این کار وجود دارد؟
من سوبی را نصب کردم ولی باید اطلاعات تک تک وارد شود که این خیلی وقت گیر است
مهدی.
03-01-2009, 09:35 AM
سلا
نیاز به هیچ کامپوننتی نیست!
خوده ویرایشگر مامبو این امکان رو در قالب یک مامبوت به شما ارائه میکنه!
کمی در انجمن جستجو کنید و آموزشها را مطالعه کنید به نتایج خوبی میرسید!
حتی مطالب پیشفرض مامبو رو هم اگر ببینید بهترین مثال برای شما هستند!
یا حق
arminimani
03-01-2009, 09:42 AM
با تغییر در ویرایشگر کل مطالب سایت تحت تاثیر قرار می گیرد نه فقط یک مطلب خاص که مد نظر من هست
اگر ممکن است بیشتر راهنمایی کنید
piroozman
03-01-2009, 01:03 PM
سلام دوست عزيز
اگر شما مي خواهيد مثل اين صفحه بندي شود:
ht tp://w ww.tafrihi.org/index.php?option=com_content&task=view&id=6
وقتي مي خواهيد مطلبي ارسال كنيد پايين كادري كه مطلب را وارد مي كنيد سمت راستش دوتا دكمه با آيكون مامبو هستند كه يكي نوشته P و يكي نوشته I وقتي شما هر جا كه خواستيد مطلب به صفحه دوم برود P را بزنيد اين كار را مي كند
موفق باشيد
arminimani
03-03-2009, 08:44 AM
این نظر دوستمن خیلی عالی بود فقط یک مشکل هست
وقتی یک متن طولانی را در محتوا وارد می کنم ارور می دهد و بعد از زدن دکمه تایید کل متن از بین می رود و ویرایشگر خالی می شود
حجم مطلب از کجا چک می شود و امکان تغییرش وجود دارد
می می خواهم کل یک محتوا را در یک صفحه وارد کنم که صفحه بندی داشته باشد
اگر با این روش نمی شود لطفا یک ماژول یا کامپوننت مناسب پیشنهاد کنید
atoofy
03-03-2009, 09:08 AM
سلام. چه خطایی می ده؟ احتمالا حجم مطلب شما خیلی بالاست و محدودیت از طرف هاستینگ وجود داره و باید از طریق مدیر هاستتون رفع بشه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
مهدی.
03-03-2009, 09:25 AM
این نظر دوستمن خیلی عالی بود
بنده هم همون رو گفتم اما شما ظاهراً آموزشهای سایت رو نخوانده اید.
پیشنهاد میکنم یکبار دیگه ارسال بنده رو مطالعه کنید و کمی هم تمرین کنید تا اینکار را یاد بگیرید.
اما اگر متن شما بسیار طولانی هست و حجم آن از یک حداکثری بیشتر است طبیعتاً سرور هاستینگ به ویرایشگر اجازه نمیدهد مدت زمان و حجم خاصی که مد نظرتون هست رو به دیتابیس انتقال بدید. سعی کنید کل متن خودتون رو صفحه بندی موضوعی کنید و در هر موضوع صفحه بندی توسط مامبوت ویرایشگر را انجام دهید.
در غیر اینصورت باید ابتدا صفحه را در رایانه خود (لوکال) ایجاد کنید و سپس دیتابیس را به سرور منتقل کنید.
اما پیشنهاد میکنم که مطلب و لیست خودتون رو موضوعی تکه تکه کنید و هر تکه را صفحه بندی (همان شکلی که پیروزمن توضیح دادند) کنید.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.