توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوهای جمع شو
p30p30
03-02-2009, 08:10 AM
با سلام
میخوام منوهای سایتم در یک فضای بسیار کوچک قرار بگیرند و با زدن کلیک روی هرکدام از منوها ( اصلی ، سایر منوها و .. . ) منو باز شده و محتویاتش رو نشون بده .
یعنی منوها جمع شده باشند و با زدن یک کلیک روی آنها باز شوند . تقریبا یک چیز شبیه نرم افزار Access
آیا کامپوننتی وجود داره و اگر نیست چطوری میتونم درستش کنم .
مهدی.
03-02-2009, 08:14 AM
سلام
جاوا باید استفاده کنید. فکر کنم نسخه جدید dhtml menu چنین چیزی بسازه و تحویلتون بده. اگر هم این نرم افزار نتونه پس احتمالا توی یه نرم افزار مشابه دیگه دیده بودم! در هر صورت میتونید همچنین چیزی داشته باشید. اگر هم سایتی هست که از این ترفند استفاده کردهٰ از سورس کدش ببینید و الگو بگیرید و استفاده کنید.
یا حق
delfanatash
03-02-2009, 10:28 AM
هو
از این ماژول استفاده فرمایید
JSCook Menu
p30p30
03-02-2009, 04:33 PM
خيلي ممنون :)
دانلودش كردم و در سايت آپلودش كردم ولي در كامپوننتها و ماژولها وجود نداره .
چطوري ميشه ازش استفاده كرد ؟
delfanatash
03-02-2009, 06:36 PM
در ماژول ها قرار می گیرد
p30p30
03-03-2009, 06:21 AM
با عرض معذرت
من یکی دانلود کردم ولی چیزی نصب نشد.
اگر لطف کنید یک لینک مطمئن و تست شده بذارید ممنون میشم .
ضمن اینکه دوباره تاکید میکنم منظورم منوی درختی نیست و منظور ، تمامی منوها (مثل منوی اصلی و سایر منوها و ...)در یک محدوده کوچک جمع شده باشند و مانند برنام اکسس ، با زدن کلیک روی هر کدوم ، اون منو ( نه مجموعه و بخش) باز بشه و محتویاتش رو نشون بده .
03-03-2009, 06:30 AM
هو
اینجا را مشاهده بفرمایید:
دلفان آتش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
منظور همین حالت است ؟
اگر درست فهمیده باشم و تایید است لینک دانلود را بزارم ؟
delfanatash
03-03-2009, 06:42 AM
نمونه های مشابه ای هم هستند مانند:
swmenu، transemenu ,Extended Menu
delfanatash
03-03-2009, 07:24 AM
ازاینجا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق
p30p30
03-03-2009, 05:10 PM
نه عزيز جان
منظورم اين نبود . اين منوها كه پيدا ميشن . منظورم اين بود كه همه منوها و ماژولها در يك ستون قرار بگيرند ولي بطور فشرده . يعني فقط عنوان منو باشه و وقتي روش كليك ميكنيم ، به سمت پايين افزايش طول بده و محتويات اون منو و يا ماژول رو نشون بده .
اين آدرس رو نيگاه كنيد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منظورم منوي سمت راست هست .
تشكر
مهدی.
03-03-2009, 06:16 PM
این سایت رو هرکاری کردم باز نشد! نمیدونم چرا! اما :
خوب من دقیقاً با توجه به اینکه شما گفتید شبیه اکسس بهتون گفتم که باید چیکار کنید. یکبار دیگه ارسال من رو در اینباره بخون!
جاوا باید استفاده کنید. فکر کنم نسخه جدید dhtml menu چنین چیزی بسازه و تحویلتون بده. اگر هم این نرم افزار نتونه پس احتمالا توی یه نرم افزار مشابه دیگه دیده بودم! در هر صورت میتونید همچنین چیزی داشته باشید. اگر هم سایتی هست که از این ترفند استفاده کردهٰ از سورس کدش ببینید و الگو بگیرید و استفاده کنید.
یا حق
p30p30
03-03-2009, 06:56 PM
ممنون
سايت مشكلي نداره . يك پيغام OK ميده و بعد وارد ميشه .
چون شما دقيق نگفته بوديد ، توجهي نكردم. اين چيزي كه شما گفتيد ، كامپوننته و يا احتياج به كد نويسي داره ؟
ضمنا خيلي علاقه دارم يك قالب شبيه همين سايت يا سايت تبيان داشته باشم . ( يعني همه چيزش دستي تنظيم شده باشه ) . البته با توجه به جستجويي كه كردم ، فكر ميكنم بايد از Frontpage و يا dreamwaver استفاده كنم .
مهدی.
03-03-2009, 07:09 PM
ممنون
سايت مشكلي نداره . يك پيغام OK ميده و بعد وارد ميشه .
چون شما دقيق نگفته بوديد ، توجهي نكردم. اين چيزي كه شما گفتيد ، كامپوننته و يا احتياج به كد نويسي داره ؟
ضمنا خيلي علاقه دارم يك قالب شبيه همين سايت يا سايت تبيان داشته باشم . ( يعني همه چيزش دستي تنظيم شده باشه ) . البته با توجه به جستجويي كه كردم ، فكر ميكنم بايد از Frontpage و يا dreamwaver استفاده كنم .
این یک نرم افزاره که منو رو میسازید و فایل و کدی که تحویل میده رو توی یک ماژول یا یک جدول از قالب و یا ... منتشر میکنید و نمایش میدید.
در رابطه با قالب هم اگر کمکی میخواهید و یا توضیحی در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید تا براتون توضیح داده بشه.
یا حق
p30p30
03-03-2009, 10:23 PM
با سلام
نرم افزار رو دانلود کردم اون هم 2 ورژن متفاوت . متاسفانه این مدل منو ، وجود نداشت .
ضمنا سایت سالمه و کار میکنه . یک نگاهی بندازید.
مهدی.
03-04-2009, 02:09 AM
سلام
بله سایت رو دیدم. این منوها رو فکر میکنم از طریق css ایجاد میکنن. کمی در اینترنت در اینباره جستجو کنید روشهای اینکار توضیح داده شده.
یا حق
مهدی.
03-04-2009, 02:31 AM
اینم چنتا نمونه که بدونید اگر خودتون بیشتر بگردید میتونید پیدا کنید.
یکی از صفحه هایی که برات لینک گذاشتم 71 مدل مختلف داره، حتماً تست کن ببین چیزی که میخوایی بینش هست یا نه.
اگر منوی مورد نظر خودت رو پیدا کردی در اینجا قرار بده تا اگر امکانش باشه آموزشش رو تهیه کنم برای همه و در ویکی مامبولرن منتشر کنیم.
یا حق
p30p30
03-06-2009, 05:15 AM
گشتم يا من بلد نبودم و يا پيداش نكردم . همه جور منويي داشت غير از اون منويي كه من دنبالش بودم .
مهدی.
03-06-2009, 09:02 AM
سه صفحه ای که در اختیارتون گذاشتم و لینک دادم شاید نداشته باشن؛ اما خوب شما هم میتونید صفحات و سایتهای دیگری پیدا کنید! هرگز از جستجوی در وب منصرف نشید.
یا حق
p30p30
03-06-2009, 09:47 AM
با تشكر
با چه عنوان يا عناويني جستجو كنم ، فكر ميكنم در اين زمينه يك كم جستجوم ضعيف باشه . ولي باز هم جستجو ميكنم تا به نتيجه برسم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.