PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به آموزش کامل Appserv

fava
03-05-2009, 06:56 PM
با سلام خدمت همه مامبو بازها و مدیران و ...
دوره زمونه ای با wamp کار می کردیم و مشکلی نداشتیم.اون فیلم آموزش ومپ خیلی کمک حال بود.اما اینطور که فهمیده ام ورژن های جدید مامبو با ومپ مشکل دارد یا بر عکس.مثلا قالبهای سری siteground که روی ومپ ارور می ده و روی سرور نصب می شه.مسئولین سایت Appserv را پیشنهاد می کنند.(چه خوب)خلاصه اینکه appserv-win32-2.4.5.exe را دانلود و نصب کردم . نه فایل اجرایی و نه محیط فرندلی و اینجور چیزها(واقعا wamp عزیز یک چیز دیگه هست) با هزار ویک امید دنبال یک آموزش جامع برای اون ابتدا سایت و سپس اینترنت رو شخم زدم.آموزش سایت که عکساش نمی یاد(حدا قل برای من) و فقط نصب رو گفته.
توی اینترنت هم بیشتر طنز پیدا کردم تا آموزش.
اول اینکه کمک! :'(
دوم اینکه اگر مد نظر دوستان هست که باید از Appserv استفاده شود لطفا یک آموزش جامع و کامل و مختصر از نصب و راه اندازی و نصب مامبو روی Appserv بگذارید.
سوم اینکه اگر ازدست امثال بنده کمکی بر می آید(تایپی ، چایی آوردن ،طی زدن و ... :o) بفرمایید که انجام دهیم.

مهدی.
03-05-2009, 07:20 PM
سلام
البته xamp هم هست.

پیشنهاد میکنم v2.5.10 از appserve رو نصب کنید.

وقتی که appserve رو نصب میکنید؛ همه کار را خودش انجام میدهد. برای محل قرار گیری فایلها هم اگر هنگام نصب تغییری اعمال نکرده باشید باید به پوشه C:\AppServ\www مراجعه کنید.
وقتی که در مرورگر خودتون localhost رو تایپ کنید. محتویات این پوشه نمایان میشود.

برای دسترسی به phpmyadmin هم از آدرس localhost/phpmyadmin استفاده کنید و شناسه root و پسورد هم هنگام نصب براش تعیین کردید.

فکر نمیکنم بقیه کار سخت باشه!

اگر سوالی داشتید در همین تاپیک مطرح کنید.

کمکی هم که شما میتونید بکنید اینه که پس از آموزش؛ مقاله ای رو به همین باب ایجاد کنید و در ویکی مامبولرن منتشر کنید.

یا حق

fava
03-06-2009, 06:41 AM
ممنون
appserve 2.6.0 را نصب کردم.localhost را هم می آورد.اما فولدرمامبو را که در آن ریختم تا نصب کنم نمایش نمی دهد.باید چکارکنم؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
03-06-2009, 06:50 AM
ادرس فولدر رو بزنید مثلا

localhost/mambo

آگر localhost خالی بزنید اینطور نشون میده

یک کار دیگه هم میشه کرد اونم اینکه برید داخل این مسیر c:\appserv\www و فایل Index.php رو به index2.php تغییر نام بدید اینطوری با زدن localhost همه فولدر ها رو لیست میکنه

Al Pacino
03-06-2009, 08:36 AM
سلام

توی آموزش سایت گفته:

5.در این مرحله مشخصات سرور را از شما میخواهد که بهترین حالت استفاده از تنظیمات پیش فرض میباشد.
6.در این مرحله مشخصات و اطلاعات MySQL را از شما میخواهد و باز هم استفاده از اطلاعات پیش فرض پیشنهاد میشود تا در آینده مشکلی برای شما ایجاد نشود.

اطلاعات پیشفرضی که گفته شده یعنی چه چیزایی؟
تو مرحله ی 5 از من servername و E-mail میخواد. servername رو باید یه نام دلخواه وارد کنم؟
و توی مرحله ی 6 که این عکسشه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

rootpassword چیه و اون دوتا گزینه ی پایین رو تیک بزنم یا نه؟

مهدی.
03-06-2009, 08:47 AM
پیشفرض یعنی هیچ تغییری در مراحل نصب ندهید.

اما در این تصویر که قرار دادید. باید یک رمز عبور به دلخواه انتخاب کنید تا هنگام ورود به phpmyadmin بتوانید از آن استفاده کنید.

یا حق

Al Pacino
03-06-2009, 09:01 AM
ممنون از توجهتون
اینجا چی؟ اسم سرور هم اینجا دلخواهه؟ یعنی من میتونم به عنوان مثال <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد کنم؟

مهدی.
03-06-2009, 09:04 AM
پیشنهاد میکنم localhost وارد کنید.
در ایمیل هم میتونید ایمیل شخصی خودتون رو وارد کنید.

یا حق

fava
03-06-2009, 09:09 AM
سلام مجدد
من دارم سر گیجه :D می گیرم.با wamp که مشکلی نداشتم.فقط می خواستم از یکی دوتا قالبهای اماده siteground استفاده کنم که ارور می داد.اخرین ورژن appserv را گرفتم با 86764700 تا مشکل نصبش کردم.حالا ارور Fatal error: Call to undefined function get_magic_quotes_gpc() in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .php on line 37 را می دهد.سرچ می کنم تازه میفهمم که ورژن AppServ2.6.0 با مامبو مشکل داره.
و ...
دوستان خوبی مثل پسر مهربون هم که می بینند ما داریم اشتباه می ریم یه تذکر ندادن بابا جاده خاکیه!
حالا می خوام XAMPP را بگیرم.
اون بهتره یا appserv
کدام ورژن XAMPP با کدوم ورژن مامبو روی کدوم سیستم عامل روی چه سیستمی توی چه آب و هوایی مشکل نداره.
تا فردا باید 2 تا سایت دمو بدم(رایگان :-\)

مهدی.
03-06-2009, 09:12 AM
سلام
البته xamp هم هست.

پیشنهاد میکنم v2.5.10 از appserve رو نصب کنید.

دوست عزیز به ارسال من در اینباره دقت کن که چی گفتم ! نسخه سازگار با مامبو که آخرین نسخه هم هست رو براتون معرفی کردم و دیگر دوست شرکت کننده هم در این تاپیک از این نسخه دارن استفاده میکنن.

نسخه php در نسخه 2.6 appserve با مامبو سازگار نیست.

xamp هم خوبه. بستگی به کاربرد شما داره.

یا حق

fava
03-06-2009, 09:29 AM
ممنون پسر مهربون
به نظر این حقیر شما که اطلاعاتتون بیشتره و می بینید امثال من بی سواد(شکسته بندی کردم) دارم یا میخواهم از ورژن اشتباه استفاده می کنم و سر از ناکجا آباد در می اورم نباید پیشنهاد بدهید.باید هشدار بدهید و امر بفرمایید.(تقلید جاهل از عالم واجب است)چون پیشنهاد یعنی اینکه بهتر است اینکار را انجام بدهید .در حالی که من انتخابی به جز v2.5.10 ندارم.
درباره اینکه
xamp هم خوبه. بستگی به کاربرد شما داره.
من که نمی خوام با xamp خونه بسازم. من فقط یک برنامه می خوام که بدون دردسر مامبو رو روی اون نصب کنم .حالا شما کارشناس کار هستی یک پیشنهاد به من بده.

atoofy
03-06-2009, 09:52 AM
سلام. Xampp هم خوبه و من به شخصه تا حالا باهاش مشکل خاصی نداشتم.

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

مهدی.
03-06-2009, 09:54 AM
من همون appserve 2.5.10 رو به شما پیشنهاد میکنم. xamp برای کارهای تخصصی استفاده میشود و من خودم هم اکنون appserve نصب دارم و همه کار باهاش میکنم.

یا حق

fava
03-06-2009, 10:16 AM
ممنون .برم سراغ دانلودش.(appserve 2.5.10 )تا شما یه چایی بخورید اومدم.

fava
03-06-2009, 07:02 PM
ممنون از همه دوستان بخصوص پسر مهربون
appserve 2.5.10 را گرفتم و نصب کردم و مامبو را نصب کردم و قالب ها را هم نصب کردم و مشکلی نبود.