PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هشدار درباره کامپوننت آمار stats



zomorod
03-06-2009, 02:27 PM
با سلام و خسته نباشید به دوستان مامبولرن
چند روزی هست که دیتابیس سایتم به علت بازدید زیاد با مشکل مواجه شد
طبق بررسی های که با ارائه دهنده هاستینگ شد
یکی از علتهای خرابی دیتابیس فعال بودن قسمت آمار در تنظیمات کلی بوده
این هم هشدار جوملا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 77aed87daf77a1
البته قدیمی هست (سال 2006) ولی من تازه با این مشکل مواجه شدم و در انجمن مامبولرن در این باره چیزی ندیدم
لطفا نظرات خودتون را در این باره بگید
با تشکر

atoofy
03-06-2009, 02:32 PM
سلام. سیستم شما مامبو هست یا جوملا؟
چه نسخه ای؟

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلی

zomorod
03-06-2009, 02:45 PM
مامبو 4.6.2

atoofy
03-06-2009, 03:09 PM
سلام. اولا که بهتره ارتقا بدید :




Mambo 4.6.5, codename &quot;Jupiter&quot;, has been released. This is a maintenance and security release which fixes some potentially serious security vulnerabilities affecting all earlier versions of 4.6. It is recommended that all 4.6+ users update to 4.6.5 as soon as possible
اطلاعات بیشتر اینجا : mambo-developer.org/content/view/167/1/


بعد هم این که تا جایی که می دونم این جدول آمار بعد از یه مدتی حجم زیادی پیدا می کنه (به دلیل انباشت اطلاعات) . فکر می کنم باید هر چند وقت یه باری سری به دیتابیستون بزنید و جدول را خالی / اپتیمایز کنید.یا حتی غیرفعالش کنید اگر نیاز ندارید این سیستم را و از سیستم های آمارگیر استفاده کنید...

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

سعید
04-27-2009, 05:09 AM
بعد هم این که تا جایی که می دونم این جدول آمار بعد از یه مدتی حجم زیادی پیدا می کنه (به دلیل انباشت اطلاعات) . فکر می کنم باید هر چند وقت یه باری سری به دیتابیستون بزنید و جدول را خالی / اپتیمایز کنید.یا حتی غیرفعالش کنید اگر نیاز ندارید این سیستم را و از سیستم های آمارگیر استفاده کنید...


این کار باعث میشه که تعداد بازدیدکنندگان تقریبا به همون نسبتی که جدول رو خالی کنید کم بشه !

در هر صورت این بار اضافی که به سرور وارد میشه چون من خودم این مشکل رو با سرور داشتم ، بررسی کردم به این نتیجه رسیدم :

اگر مرتبه اجرا و پیچیدگی زمانی الگوریتم اسکریپت نمایش دهنده آمار رو بررسی کنیم، به این نتیجه می رسیم که بیشتر از فرآنید ذخیره آمار در دیتابیس، نمایش آمار و اجاری پرس و جوی SQL برای فراخوانی آمار هست که به سرور فشار وارد می کنه!

به این علت که در جدول مربوطه هیچ index تعریف نشده ، درج اطلاعات در جدول بدون هیچ بررسی و توجهی به دیتابیس انجام میشه و بار پردازشی زیادی نداره.

اما در بازخوانی اطلاعات، کل جدول بصورت resource در حافظه ذخیره لود شده و سپس جمع قسمتی از آمار گرفته شده بازگردانده میشه.
چرا که این عدد فقط تعداد بازدیدکنندگان نیست، بلکه به ازای هر سیستم عامل و مرورگر و هر بازدید، یک رکورد در دیتابیس ذخیره میشه.

از این رو ، مشکل وقتی بیشتر میشه که تعداد بازدیدکنندگانی که تا کنون در سیستم ثبت شده بالا بره. در این صورت مقدار حافظه بالاتری برای انجام عمس SUM روی رکوردهای resource حاصل از پرس و جوی اولیه هست.

به این صورت، مقدار حافظه موردنیاز برای اجرای پرس جوی SQL وقتی که با دامنه وسیعی از اطلاعات روبرو هست ، بالا رفته و با افزوده شدن بر تعداد بازدیدکنندگان، MYSQL server حافظه و همچنین پردازش بیشتری رو باید صرف اینکار کنه، و با توجه به اینکه قسمت عمده کار توسط SQL Query انجام میشه، اینکار باعث تحمیل بار اضافی بر سرور MySQL میشه.

و هنگامی که تعداد بازدیدکنندگان (افراد آنلاین) در یک مقطع زمانی کوتاه بالا بره، اینکار بار چندین برابری رو به سرویس دهنده MySQL تحمیل می کنه.

و نکته آخر اینکه اگر دو تنظیمات کلی &quot;جمع آویر آمار بر حسب زمان&quot; فعال باشه که این بار ، مضاعف خواهد شد!

[hr]

پیشنهادی که دارم اینه که اگر Developer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) عزیز زحمتش رو بکشند و با توجه به رابطه ای که با مامبو فاندیشن دارند، این پیشنهاد رو ارائه بدند، بسیار سپاسگزار خواهم شد و مشکل بسیاری از سرویس دهنده های هاستینگ و کاربران مامبو را برطرف خواهد کرد.

پیشنهاد: برای ذخیره سازی تعداد بازدیدکنندگان، به جای استفاده از جمع رکوردها (SUM)، تنها یک رکورد درنظر گرفته بشه و همون رکورد به تنهایی بروزرسانی بشه. اینطوری هیچ یک از مشکلاتی که در بالا ذکر شد، وجود نخواهد داشت.

همچنین سیستم آمار مامبو می تونه پابرجا باشه، اما کاربران برای نمایش تعداد بازدیدکنندگان مجبور نخواهند بود اون رو فعال کنند.

یا علی

سعید
05-26-2009, 05:00 AM
من بررسی کردم سیستم آمار بازدید جوملا در نسخه 1.5 از الگوریتم متفاوتی استفاده می کنه و اطلاعات رو به صورت انبوه در دیتابیس ذخیره و بازخوانی نمی کنه!

developer
05-26-2009, 05:30 AM
متاسفانه بنده رابطه ای با مامبو فاندیشن ندارم !
آقای فیروزمندان با مامبو فاندیشن در تماس هستند !

pctaz
05-26-2009, 10:10 AM
چطوری میشه جدول آمار رو بهینه ، پاک و یا حتی غیر فعال کرد ؟

سعید
05-26-2009, 10:43 AM
اگر آمار رو حذف کنید ممکنه به همون نسبت از تعداد بازدیدکنندگانتون کم بشه.

از تنظیمات کلی - آمار