PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساختن يك منو از يك ماژول

ebrahim1110
08-21-2006, 04:19 PM
سلام
چطور ميشه از يك ماژول يك منو ساخت؟

radmehr
08-21-2006, 06:43 PM
ماژول ها اصولا به عنوان تکمیل کننده یک کامپوننت ارائه میشن و یا اگر هم به تنهایی بیان بسیار ساده هستند و نمیشه ازشون لینک منو ساخت.
شما میخواین دقیقا چه کاری رو انجام بدید؟

dampaye_koneh
08-21-2006, 06:49 PM
من یه چیزی میخوام که بتونه یه سری لینک را نمایش بده و یه کد یه فرم را بشه توش گزاشت

mhadaily
08-21-2006, 09:07 PM
اگه می خواهی کد html بزاری
توی یک ماژول کار راحتی است
فقط در قسمت ادیتور ماژولی که جدید ساختی بخش HTML رو بزن و کد ها
رو درون آن کپی کن
مشکل خاصی نیست
نیمدونم منظورتون رو درست فهمیدم یا نه ...

ebrahim1110
08-21-2006, 10:10 PM
ماژول ها اصولا به عنوان تکمیل کننده یک کامپوننت ارائه میشن و یا اگر هم به تنهایی بیان بسیار ساده هستند و نمیشه ازشون لینک منو ساخت.
شما میخواین دقیقا چه کاری رو انجام بدید؟

سلام
من از ماژول ورود و خروج يك لينك ساختم تا اين ماژول در صفحه اول به نمايش در نياد اما اين كار يه اشكالي داره اونم اينه كه وقتي در اين حالت يوزر لاگين ميكنه در همون صفحه ماژول ميمونه و به صفحه اول و يا صفحات ديگه انتقال داده نميشه
اما ماژول لاگين اين مشكل رو نداره اما در عوض چون فقط يه ماژول هستش نميشه ازش لينك ساخت و در صفحه ديگه ايي به نمايش گذاشت؟

ebrahim1110
08-23-2006, 12:59 PM
سلام
كسي ميتونه در اين زمينه كمكي كنه؟
يا علي

firoozmandan
08-23-2006, 01:03 PM
سلام

اول اینو بگم که منظورت رو درست متوجه نشدم ابراهیم ;)
اما :
اگر از ماژول ورود و خروج میخوایی استفاده کنی میتونی در قسمت تنظیمات این ماژول ست کنی که یوزر بعد از لاگین به کدوم صفحه هدایت بشه . همچنین بعد از خروج
...

یا علی

radmehr
08-23-2006, 01:24 PM
من از ماژول ورود و خروج يك لينك ساختم تا اين ماژول در صفحه اول به نمايش در نياد اما اين كار يه اشكالي داره اونم اينه كه وقتي در اين حالت يوزر لاگين ميكنه در همون صفحه ماژول ميمونه و به صفحه اول و يا صفحات ديگه انتقال داده نميشه

شما منظورتون اینه؟

index.php?option=com_login&Itemid=