ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل فعالسازی

death
03-09-2009, 02:26 AM
من تازه smf رو نصب کردم و تنظیمات رو انجام دادم ، یک مشکل وجود داره ، زمانی که تنظیم می کنم تا کاربر برای عضویت ایمیل فعال سازی دریافت کنه ایمیلی برای کاربر ارسال نمیشه !!!
من هم رو php گذاشتم و هم روی smtp و تنظیمات هم درسته ، میل سرور هم مشکل نداره چون دارم با یک سایت دیکه ارسال و دریافت می کنم

تو انجمن هم سرچ کردم و جواب درستی نگرفتم ، ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چیکار کنم تا مشکل بر طرف بشه

با تشکر

developer
03-09-2009, 07:04 AM
smtp را دقیقا به چه صورت ست کردید ؟

death
03-09-2009, 07:21 AM
ایمیل : SMTP
سرور : mail.mysite.com
پورت : 25
نام کاربری : forum @ tcshop.ir
رمز : پسورد و تایید اون

الان دقیقا همین تنظمات هست ، تنظیمات ثبت نام رو هم گذاشتم که حتما کاربر فعال کنه
آدرس فروم تو امضام هست ، اگر خودتونم امتحان کنید ممنون میشم
با تشکر از پیگیری شما

مشکل از کجاست ؟

الان کلا میل خوش امد گویی هم نمی فرسته ، نمیدونم مشکلش چیه؟
از دوستان کسی می دونه؟

** 4 پست شما یکی شد

نوید
04-09-2009, 03:07 AM
ایمیل : SMTP
سرور : mail.mysite.com
پورت : 25
نام کاربری : forum@tcshop.ir
رمز : پسورد و تایید اون

وقتی این مشخصات را به برنامه ای مثل outlook میدید کار میکنه و ایمیل ارسال میکنه؟

death
04-09-2009, 08:38 AM
آره نوید جان کار می کنه ، جالبه که با تابع php هم قاطی می کنه ، مثلا با جی میل هم تست کردم یکبار فرستاد بعد ایمیل خوش آمد گویی رو نزد و دفعه بعد که دوباره ثبت نام کردم ایمیل فعال سازی رو هم نفرستاد !!!
چند باری تست کردم مشکل هست هنوز

الان با تابع php ست کردم ، اگر تونستی خودتم یه تستی بکن ببین ارسال می کنه یا نه

death
04-09-2009, 10:12 AM
من الان بازم تست کردم ، با مشخصات smtp که دادم درسته ، کاربر اگر آدرس جیمیل بده هم عنوان فارسی شده میره و هم اینکه ارسال میشه ، اما زمانی که از یاهو استفاده می کنه ایمیل فرستاده نمیشه و تو یاهو مشکل بهم ریختگی عنوان هست ، حتی همین انجمن هم زمانی که به یاهو ایمیل میفرسته مثلا برای با خبر سازی عنوان بهم ریخته هست !!!

برای این دوتا مشکل چیکار کنم ؟ راهی هست ؟

سعید
04-09-2009, 02:07 PM
اما شما در اینجا گفته بودید که :

این ایمیل که فرمودید میره در یاهو اینشکلی هست یا در جیمیل !؟

ممنون برای جواب
من تو هردو این مشکل رو دیدم

death
04-12-2009, 10:02 AM
سعید جان برای ارسال بود ، کلا نمودم چرا این همه مشکل پیدا کردم با فرستادن ایمیل !!!!

من همین تنظیمات رو تو جوملا دارم و راحت داره کار می کنه و تو فرستادن میل هم مشکلی نیست ، نمیدونم چرا این مشکل حل نمیشه ، حتی از SMTP گوگل هم استفاده کردم و نشد

برای خودمم جالب شده این قضیه

اگر خواستید مشخصات رو بدم تا تو کنترل پنل مدیریت انجمن تست کنید

death
05-07-2009, 08:28 AM
کسی خنوز نتونسته راهی برای ارسال نشدن ایمیل فعال سازی یا هر ایمیلی از انجمن به یاهو پیدا کنه ؟!!!

ظاهرا الان انجمن آقا نوید هم همین مشکل رو داره و بقیه دوستان هم با این قضیه مشکل دارند
جالبه که مشکل تایتل بهم ریخته به یاهو هم هنوز وجود داره البته تو انجمن هایی که میفرستند ، حتی تو خود مامبو و هنوزم برطرف نشده !!!!

خواهشا مدیران یک راه حل برای این قضیه اعلام کنند ، ضعف بزرگیه !!

developer
05-07-2009, 08:56 AM
بیشتر به نظر میاد مشکل از سمت یاهو باشه

چون در فرستادن ایمیل مهم این مورد هست که به صورت utf ارسال بشه که ارسال میشه و میبینید که gmail و سرویس دهنده های دیگه درست دریافت میکنند

اما با این تفاسیر باز هم روی این موضوع کار میکنیم و اگر راه حلی پیدا شد حتما بیان میکنیم.

death
05-07-2009, 12:44 PM
ممنون از پیگیری و پاسخ گویی شما ، اگر متن رو به انگلیسی برگردونده بشه فکر می کنید باز هم این مشکل باشه ؟ بیشتر به نظر میاد مشکل از زبان UTF8 باشه ، کدوم فایل رو باید تغییر داد تا متن ارسالی و هدر ایمیل ارسالی انگلیسی باشه ؟

با تشکر

javid2005
05-18-2009, 09:40 AM
سلام
تا اونجایی که یادمه باید وارد پوشه theme --> default -->language -->email...persian.php بشید و تغییرات لازم رو انجام بدید ...