PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت گزارش گیری از کلیه فعالیت ها، بازدیدها و ...

yaser1
08-21-2006, 10:46 PM
کسی کامپوننت گزارش گیری از کلیه فعالیت ها،لاگین ها ، بازدیدها، تبلیغات مشاهده شده، سایت هایی که کاربر را به سایت ما راهنمایی کرده اند و ..... وجود دارد؟

report Component!

javad583
08-21-2006, 11:18 PM
تقریبا نه! مگر اینکه کلی کامپوننت رو بهمراه هم نصب کنید:
اینجا رو نگاه کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این یه نمونه کامل هست اما خوب جدای از مامبو

radmehr
08-21-2006, 11:31 PM
کامپوننت گزارش گیری از کلیه فعالیت ها،لاگین ها ، ...

کامپوننتی هست به نام SuperLogPro که این کار رو انجام میده: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سایت هایی که کاربر را به سایت ما راهنمایی کرده اند ...

از ماژول &quot;آخرین مراجعات&quot; میتونید استفاده کنید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yaser1
08-22-2006, 04:09 PM
ممنون. تقریبا برای اکثر مواردی که می خواهم، جداگانه ماژول هاشو دارم. یک ماژول یا کامپوننت کلی می خواهم که همه رو ساپورت کنه!

yaser1
08-22-2006, 04:34 PM
آقای احمدزاده! این یارو رو که معرفی کردین، چطور میشه پیدا، نصب و استفاده کرد؟ یعنی چی از مامبو جداست؟

آقای رادمهر! این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کجاش باید رجیستر شد تا بشه دانلود کرد؟

siavashmusic
08-22-2006, 08:24 PM
برای دانلود نیاز به عضویت نداره!!! من بدون عضویت دانلود کردم

armahloji
08-23-2006, 08:52 AM
سلام
superlog مربوط به جوملا هست و با مامبو کار نمیکنه . اگه یه چیزی تو همین مایه ها برای مامبو بود من هم استفاده میکردم . اگه معرفی کنید بسیار ممنون میشم .

armahloji
08-23-2006, 08:58 AM
این هم چیز خوبیه برای آمار سایت .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

art7th
08-23-2006, 09:03 AM
من پیشنهاد می کنم که از آمارگیری پرشین استت با آدرس زیر استفاده کنید که کلی اطلاعات در مورد آمار وب سایت بهتون میده .
یه چیزی توی مایه های شمارشگرآمار آقا جواد خودمون
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

javad583
08-23-2006, 11:15 AM
باورتون میشه تا حالا این سایتی رو که آقای بهمنی معرفی کردن ندیده بودم؟ سایت جالبی هست.

در ضمن لینک دانلود هم برای دوستان فرستادم -- برای فارسی ساز هم میل بزنید تا براتون بفرستم.

javad583
08-23-2006, 12:39 PM
عزیزان دل انگیز
لینک دانلود اون آمار گیر: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فارسی ساز: فعلا دارم براتون جورش میکنم!! 2 روز دیگه یه سرکوچولو بزنید به بخش پروژه های سایتم.

yaser1
08-23-2006, 05:34 PM
Oh TNX

akbarmf
02-08-2007, 12:35 AM
عزیزان دل انگیز
لینک دانلود اون آمار گیر: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فارسی ساز: فعلا دارم براتون جورش میکنم!! 2 روز دیگه یه سرکوچولو بزنید به بخش پروژه های سایتم.

سلام
باور كنيد بيش از 3 ساعت جستجو كردم، اين رو هم ميدونم كه &quot;اين تاپيك طی 120 روز اخیر هیچ پستی نداشته است&quot; قوانين رو هم خوندم و از زدن پيغام خصوصي هم پرهيز كردم و قبل از اينكه اين رو بنويسم چك كردم و ديدم كه آقاي احمدزاده عزيز هنوز فعال هستند و آخرين فعاليت ايشون &quot;شنبه, 03 فبریه 2007 - 18:56&quot; بوده پس شما رو به خدا كسي تذكر آيين‌نامه‌اي نده چون چاره‌ ديگري به نظرم نرسيد به جز اينكه همينجا بنويسم !!

جناب احمدزاده عزيز
اين برنامه‌اي كه معرفي فرموديد را دريافت و براي سايت يكي از دوستانم نصب كردم ولي فقط آمار بخش خودش را مي‌گيرد و چيزي هم در آن پيدا نكردم كه مثلاً مثل &quot;تگ&quot; هاي آماري كه نمونه آن نيز در همين سايت است (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بدهم كه ايشون در قالب استفاده كند !؟

ضمنا، به بخش پروژه‌هاي سايت شما هم مراجعه كردم ولي چيزي پيدا نكردم
البته ديدم كه در سايت خودتان اين برنامه را تغيير هم داده و زبان فارسي هم به آن افزوده‌ايد. حالا چند سؤال

1 - اين مورد كنوني را بايد چكار كنم؟ (البته سايت كاملا انگليسي است و از همان برنامه انگليسي مي‌خواهم استفاده كنم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و بخش آمار هم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2 - اين نسخه فارسي را از كجا مي‌توان دريافت كرد ؟ اگر ممكن است لينك بدهيد

با تشكر فراوان

art7th
02-08-2007, 07:33 AM
سلام
باور كنيد بيش از 3 ساعت جستجو كردم، اين رو هم ميدونم كه &quot;اين تاپيك طی 120 روز اخیر هیچ پستی نداشته است&quot; قوانين رو هم خوندم و از زدن پيغام خصوصي هم پرهيز كردم و قبل از اينكه اين رو بنويسم چك كردم و ديدم كه آقاي احمدزاده عزيز هنوز فعال هستند و آخرين فعاليت ايشون &quot;شنبه, 03 فبریه 2007 - 18:56&quot; بوده پس شما رو به خدا كسي تذكر آيين‌نامه‌اي نده چون چاره‌ ديگري به نظرم نرسيد به جز اينكه همينجا بنويسم !!

جناب احمدزاده عزيز
اين برنامه‌اي كه معرفي فرموديد را دريافت و براي سايت يكي از دوستانم نصب كردم ولي فقط آمار بخش خودش را مي‌گيرد و چيزي هم در آن پيدا نكردم كه مثلاً مثل &quot;تگ&quot; هاي آماري كه نمونه آن نيز در همين سايت است (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بدهم كه ايشون در قالب استفاده كند !؟

ضمنا، به بخش پروژه‌هاي سايت شما هم مراجعه كردم ولي چيزي پيدا نكردم
البته ديدم كه در سايت خودتان اين برنامه را تغيير هم داده و زبان فارسي هم به آن افزوده‌ايد. حالا چند سؤال

1 - اين مورد كنوني را بايد چكار كنم؟ (البته سايت كاملا انگليسي است و از همان برنامه انگليسي مي‌خواهم استفاده كنم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> و بخش آمار هم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2 - اين نسخه فارسي را از كجا مي‌توان دريافت كرد ؟ اگر ممكن است لينك بدهيد

با تشكر فراوان

جواد جان چند مدتي هست كه كمتر مياد توي فروم و كمي فعاليتش كم شده اگه بهش ميل بزنيد سريعتر جواب ميگيريد!

ارادتمند ، بهمني

javad583
02-13-2007, 07:18 PM
اوخ اوخ!! اکبر جون چرا داد میزنی من همینجام.......

چشم اقا -- جواب شما رو هم دادم.

akbarmf
02-13-2007, 08:36 PM
سلام،

آقا ما جسارتي به شما نكرديم، و اساساً اهل اينكار هم نيستيم ;)
ما مخلص همه بر و بچه‌هاي مامبويي هم هستيم.

ولي از بس يه چيزي نوشتيم شونصدتا تذكر آيين‌نامه‌اي بهمون دادن گفتيم قبلش اين كارها رو كرديم كه ايندفه ديگه ولقدمون نكنن :-[

جواد جان از عينك هم استفاده كردم ولي جوابي نمي‌بينم :-\

hossein.shokrzadeh
02-13-2007, 08:56 PM
جواد جان البته ببخشيد من جاي شما جواب ميدم
اكبر جان برو به اين لينك:
اين كامپوننتي كه آقا جواد فرموده بودند
ميتوني يكم نكست بزني و يه كد بهت ميده و ... يا علي
اگه به دردت خورد دعاي فرج بخون
يا علي

akbarmf
02-13-2007, 09:11 PM
سلام

ممنون، اول توضيح بدم كه آقا جواد زحمت كشيده بود و تو سايت خودش جواب رو نوشته بود كه رفتم و ديدم، براي دوستاني كه مطلب را ممكن است بعداً دنبال كنند هم آدرس رو مي‌گذارم كه خيلي گيج نشوند:

از شما هم سپاسگزارم و اگه راه هم نندازه دعاي فرج رو مي‌خونيم ;)

ولي راستش من بيشتر گيج شدم، من اصلاً هيچ كدوم از اينها منظورم نبود. ببينيد خيلي ساده:

اون برنامه‌اي را كه جوادآقا معرفي كرده بود از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گرفتم و نصب كردم و در پايين هم آدرس‌ها رو دادم كه ببينيد.
حالا

اول اين برنامه فقط آمار بخش خودش را مي‌گيرد نه همه سايت را و چيزي هم در آن پيدا نكردم كه مثلاً مثل &quot;تگ&quot; هاي آماري كه بدهم كه صاحب سايت تا در قالب استفاده كند كه بتواند آمار كل سايت را داشته باشد.

و دوم نسخه فارسي همين برنامه را از كجا مي‌توان دريافت كرد ؟

ممنون

javad583
02-13-2007, 10:31 PM
سلام مجدد!

چند تا نکته::
1- برنامه CHC رو من دانلودش کردم، ترجمه کردم گداشتم روی سایتم حالا یه مقدار دستکاری در سطح هسته هم ایجاد کردم که فکر نکنم در حالت عادی کسی به اون ها نیازی داشته باشه؛ امکاناتی مثل گزارش دهی توسط SMS Server ها و .... اگر کسی از ترجمه فارسی و قالب اون راضی هست تا بهش بدم (یا بذارم رو سایت) -- البته یه interface جالب هم داره که کل امار رو یه جا عرضه میکنه (بدون مراجعه به آمارگیر).
2- اون قاله که اکبر جان لینکشو دادن در رابطه با نسخ قدیم (4.5) مامبو هست و فقط مربوط به امارگیری بیس مامبو میشه و بس اما اون سیستمی که من استفاده کردم با استفاده از تگ های java و یا php امار و یه سری اطلاعات اضافه رو استخراج و استفاده میکنه.
3- تنظیم برنامه CHC یه خورده اذیت میکنه اما اگه درست تنطیم بشه برنامه سر به زیر و ایمنی هست
4- حالا امار گیری از سایت چه نسبتی به سایت snap.com داره؟؟؟

و 5- دعای فرج فراموشتون نشه.....

akbarmf
02-14-2007, 12:03 AM
جواد جان سلام

فدات بشم الهي ما دعاي فرج رو خونديم، دستت هم درد نكنه كه آخر سر يه جواب درست درمون گرفتيم ;)

حالا اين CHC رو كه من گذاشتم براي اين بنده خدا بايد بردارم و نسخه ديگه‌اي رو بذارم يا بايد تنظيماتي توش انجام بدم ؟
براي اون نسخه فارسي شده هم اگه لطف كني برام بفرستي ممنون مي‌شم

فقط راهنمايي زير اكابر كن ;D

javad583
02-14-2007, 01:36 AM
نه فدات شم چرا تنظیمات رو تغییر بدی؟ فقط کافی هست اين پچ زبان رو دانلود کنی و توی پوشه languages قرار بدی ::

برای قالب هم اين پچ رو دانلود کن ::

امیدوارم مشکلت تمام و کمال رفع بشه.... (حالا همگی با هم دعای فرج ......)

akbarmf
02-14-2007, 10:45 AM
جواد جان سلام و ممنون :)

اگه اجازه بدي من اكابري توضيح شما رو كامل كنم ::)

اين پچ زبان رو كه بريزيم تو شاخه languages سيستم فارسي ميشه

ولي متوجه اون پچ قالب نشدم، البته محتوياتش به يه قالب شبيه بود كه احتمالا بعد از فارسي سازي با اون پچ بالايي بايد ازش استفاده كرد

اما نكته‌اي كه هنوز مونده اينه كه من براي همون سيستم انگليسي كه نصب كردم يا حالا فارسيش رو كه بخوام جايي نصب كنم، بايد چه كاري انجام بدم كه اين CHC فقط آمار بخش خودش رو نگيره و آمار كل سايت رو بگيره !؟؟

من اين موردي رو كه مثال زدم در شاخه stat نصب كردم و فقط آمار بخش stat رو ميگيره نه همه سايت رو

پيشاپيش دعاي فرجش رو هم خوندم ;)

javad583
02-15-2007, 11:00 PM
اولا برای ادامه همکاری رسید اقامه دعای فرج رو برامون فکس کنید (مثلا به ::FarajScript [@] mambolearn.com) !!!!

ثانیا شما باید تنظیمات برنامه رو مطابق میلتون انجان بدین تا به مشکل نخورید، اگه خواستی UID, PWD بده برات تنظیمش کنم.

akbarmf
02-16-2007, 05:41 PM
سلام

جواد جون شرمنده دستگاه فكس ما Script رو پشتيباني نميكنه ولي آدرس ميدم، البته مي‌شد تصوير رو هم بزارم ولي ترسيدم تذكر آيين‌نامه‌اي بگيرم :-[

يوزر پسورد كجا رو بدم ؟ سايت رو كه ندارم اگه مي‌خواي بايد بگم بهش و بگيرم ولي Stat رو اگه منظورت بود الآن برات پيام خصوصي ميزنم

شرمنده خيلي اذيت شدي ولي اگه يه توضيح هم در مورد نتظيمات اينجا بدي بد نيست، البته اين كار كه زحمت تنظيماتش هم افتاد گردن شما ولي به اين جهت عزض مي‌كنم كه افرادي كه بعداً هم ممكنه به اين مشكل بخورن و اين تاپيك رو پيدا كنند، دعاگو باشند.

باز هم تشكر ;)

javad583
02-20-2007, 07:20 PM
اکبر جان من تنظیمات رو چک کردم اون ها مشکلی ندارن فقط چند تا نکته!
اولا شما هنوز اون پچ رو اعمال نکردی که (قالب و زبان)
در ثانی شما باید کد استخراجی برنامه رو بگیری (Java یا PHP) و اون رو توی WebPage هات بذاری مثلا من اون رو توی کد های قالب مامبو گذاشتم و آمار مراجعات رو کامل دارم (چون قالب در هر بار فراخوانی میشه).

akbarmf
02-20-2007, 11:51 PM
جواد جان ممنون، لطف كردي ;)

اون پچ و قالب رو فرمودي براي زبان فارسي است ولي اين سايت اصلاً فارسي نيست و اين بخش رو هم نمي‌خواد فارسي باشه

الهي قربون اون شكل ماهت برم من هم از اول همين رو ميگم كه اين كدي كه بايد تو صفحات يا بهتره بگيم تو قالب قرار بديم رو تو برنامه پيدا نمي‌كنم، همين كد رو بايد از كجا بيارمش ؟ كجاي برنامه اين كد رو توليد ميكنه كه بدم اين بنده خدا بزاره توي قالبش ؟

من كه ميگم در سطح اكابر راهنمايي كن ;D

باز هم ممنون از زحمتي كه ميكشي 8)

akbarmf
02-21-2007, 10:24 AM
جواد جان سلام، ممنون، پيدا كردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

عجب جاي نا فرمي گذاشتن، ولي آخر سر كشف شد و البته با راهنمايي‌هاي شما، واقعاً ممنون خيلي توپه
حالا در قدم بعدي فارسيش رو نصب ميكنم روي يه سايت و خبرش رو هم مي‌دم، از حوصله‌اي كه به خرج دادي جداً ممنونم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

براي اون دوستاني هم كه بعدها ممكنه سري به اين تاپيك بزنن و همين مشكل رو داشته باشن (البته با اجازه جواد آقاي گل) كد مربوطه رو ميتونيد در اين قسمت بسازيد:

وارد بخش مديريت شده و از منوهاي بالا [Help &amp; Contact] رو انتخاب كنيد و ترجيحاً كد براي PHP بسازيد چون خودش ميگه اگر كد جاوا بساريد، اونهايي كه جاوا رو در مرورگرشون بسته‌اند و برخي وروديها رو حساب نمي‌كنه

* Please keep in mind that usually the file extension must be &quot;.php&quot; in order that PHP code can be executed. See the install guide for a description how to execute PHP code within a &quot;.html&quot; file.
* If an individual template is specified, the generated PHP code must never be indented!

جواد جون كارت خيلي درسته، مطابق فرمايش مولا، ماشديم بنده شما <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

عجب تاپيك بابركتي بود، كلي كار راه انداخت، كلي چيز ياد گرفتيم، كلي عمر مفيد كرد و كلي دعاي فرج توش خونده شد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>