ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اندازه تصاویر در گالری داتسو

totti
03-10-2009, 01:42 PM
سلام. من گالری داتسو رو نصب کردم ولی یک مشکلی هست که مثلا افرادی که لاگین نکردن و وارد سایت نشدن . قادر به دیدن تصاویر در ابعاد عادی نیستند و تصویر در همون سایز بند انگشتی نمایش داده میشه و از تنظیماتش هم چیز سودمندی نشد پیدا کنم .

البته انجمن رو قبلش گشتم و اینقدر ماشالله این کامپوننت مشکل داره که همه موضوعات رو میشه گیر اورد ولی این یکی و گیر نیاوردم .

مهدی.
03-10-2009, 01:48 PM
سلام
کدام نسخه از داتسو رو استفاده میکنید و از کجا گرفتید؟

یا حق

totti
03-10-2009, 04:48 PM
سلام . من نسخه نسخه ی : 1.3.8 رو دارم . پشتیبانی از این کامپوننت با donate

Developed by Mambolearn فکر کنم از همین مامبو دیگ دانلود کردم

atoofy
03-10-2009, 04:54 PM
سلام. اونو حذف کنید و آخرین نسخه را نصب کنید. یه سری امکانات بهتری هم داره :

کامپوننت داتسو گالری نسخه 1.6.2 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلس

totti
03-10-2009, 05:10 PM
سلام . ممنون از لطف شما . خیلی عالی شد ...

سعید
04-14-2009, 07:15 AM
سلام. من گالری داتسو رو نصب کردم ولی یک مشکلی هست که مثلا افرادی که لاگین نکردن و وارد سایت نشدن . قادر به دیدن تصاویر در ابعاد عادی نیستند و تصویر در همون سایز بند انگشتی نمایش داده میشه و از تنظیماتش هم چیز سودمندی نشد پیدا کنم .

حل مشکل کاربران با com_datsogallery (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ;)