PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برگشت نام منو هاي صفحات مديريت كه بفارسي است به زبان ان

tabibzadeh
03-11-2009, 12:20 PM
من از نسخه 4.6.1p استفاده ميكنم و عجيب است كه منو هاي صفحات مديريت كه بزبان و خط فارسي است ، به خط و زبان انگليسي برگشته است .
لطفا مرا راهنمائي كنيد تا مشگلم برطرف شود

mhadaily
03-12-2009, 09:36 AM
یعنی چی ؟

فقط یک بخش ؟
یک قسمت اینطور هست ؟

tabibzadeh
03-12-2009, 12:44 PM
خدمت با سعادت و محترمتان عرض كنم كه : در حال حاضر بمرور ترجمه فارسي كليد ها و پيغام هاي صفحات مديريت مامبو سيستمم دارد از فارسي به انگليسي برميگردد و چنانچه در جاي ديگر هم عرض كردم ، برخي از صفحات نظير كارد نوشتن متن نظرات توسط مهمانان نيز محو شده است و كد امنيتي نيز ديده نمي شود .
از توجه شما و ديگر كاربران و بويژه مديرن مجرب مامبو لرن سپاسگذار و در انتظار رهنمود هستم . طبيب زاده

delfanatash
03-12-2009, 01:26 PM
هو
با ادب و احترام
1- مامبو شما قدیمی است بهترین راه ارتقاء اون به 4.6.5است که تا کنون آخرین ورژن فارسی شده و در اختیار می باشد
2- این امری که فرمودید کمی عجیب به نظر می رسه که یه بخش به خودی خود از فارسی به انگلیسی تبدیل بشه این تغییر از کی و پس از چه تغییری در هاست صورت گرفته ؟ نصب مودی بسته ای یا ...
پایدار باشید

tabibzadeh
03-13-2009, 07:27 AM
دوست مكرم جناب دلفان ، از توجه شما سپاسگذارم .
1 - آيا ارتقاء مامبو 4.6.1p به 4.6.5 باعث خدشه دار شدن محتوا ها ، بخش ها و مجموعه هاي نميشود ؟ و اگر پاسخ مثبت است ، لطفا در مورد ارتقاء و روش آن راهنمائي كنيد .
2 - تغيير از چند روز پيش صورت گرفت و نمي دانم مربوط به هاست ميشود يا خير ، در اين مورد هم راهنمائي كنيد
متشكر م طبيب زاده

delfanatash
03-13-2009, 08:25 AM
هو
خواش می کنم
قبل از ارتقا حتما بکاپ بگیرید
معمولا اگه ارتقا درست انجام بشه خدشه ای صورت نمی گیرد
برای ارتقا اگه در انجمن جستجو بفرمایید کاملا توضیحات مفیدی ارائه شده و بسیار کمک خواهد کرد
د تغییرات هم نوع و مشخصات تغییر باید کاملا مشخص بشه که بشه در موردش اظهار نظر کرد و یه موضوع خاصه حالا امیدوارم بعد از ارتقا مشکل برطرف بشه که احتمالش خیلی زیاده
پس اول ارتقا و پس از اون اگه مشکلی باقی بود در موردش بحث بشه فکر کنم منطقی تر باشه

tabibzadeh
03-13-2009, 08:35 AM
هو
خواش می کنم
قبل از ارتقا حتما بکاپ بگیرید
معمولا اگه ارتقا درست انجام بشه خدشه ای صورت نمی گیرد
برای ارتقا اگه در انجمن جستجو بفرمایید کاملا توضیحات مفیدی ارائه شده و بسیار کمک خواهد کرد
د تغییرات هم نوع و مشخصات تغییر باید کاملا مشخص بشه که بشه در موردش اظهار نظر کرد و یه موضوع خاصه حالا امیدوارم بعد از ارتقا مشکل برطرف بشه که احتمالش خیلی زیاده
پس اول ارتقا و پس از اون اگه مشکلی باقی بود در موردش بحث بشه فکر کنم منطقی تر باشه
[/quote]

تشكرم را بپذيريد
طبيب زاده

tabibzadeh
03-13-2009, 08:44 AM
یعنی چی ؟

فقط یک بخش ؟
یک قسمت اینطور هست ؟

آقاي مجيد و دوستان معزز و متخصص .

لطفا مطالب مرتبط به سئوال مطرح شده خود را مطالعه فرمائيد
من قصد دارم نسخه 4.6.1 را به حفظ تمامي محتويات اعم از مطالب و عكس ها و خبر ها و ما/ول ها و بطور كلي هرآنچه كه در سايتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ميباشد به 4.6.5 ارتقاء دهم با اين حساسيت كه خدشه اي به سايتم وارد نشود .
لطفا در صورت امكان
1 - هزينه انجام اين كار را .
2 - مدت زمان انجام .
3 و تاريخ شروع و پايان را پيشنهاد و اعلام فرمائيد تا تصميم گيري شود .

قبلا از جنابعالي تشكر ميكنم .

مهدی.
03-13-2009, 09:20 AM
سلام

در رابطه با ارتقا، میتونید خودتون اینکار را انجام دهید. اما اگر توانایی انجام اینکار را ندارید و کمی حساس هستید. میتونید خصوصی با آقا مجید در تماس باشید تا برآوورد هزینه کنند.
در هر صورت مشکلی برای سایت بوجود نخواهد آمد. اولاً بکاپ کاملی از سایت قبل از هر کاری گرفته میشود . ثانیاً مشکلات احتمالی در انجمن بحث شده است.

یا حق