PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در داتسو

arya_jal
03-11-2009, 08:26 PM
با سلام
من کامپوننت گالری تصاویر داتسو را روی سایتم نصب کردم وبرای آن در بخش منوها یک گزینه درست کردم و قبلا نیز به خوبی کار می کرد
اما اخیرا هنگامی که کاربران می خواهند گالری را باز کنند پیغام زیر در مرورگر نمایش داده می شود

Not Found

The requested URL /component/option,com_datsogallery/Itemid,42/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.25 PHP/5.2.5 Server at sal.rs-school.com Port 80

مشکل از کجاست؟

مهدی.
03-11-2009, 08:30 PM
سلام
خوش آمديد.

چه نسخه اي از داتسو رو استفاده ميکنيد؟ اگر نسخه قديمي 1.3 آن هست لطفاً در انجمن جستجو کنيد و نسخه جديد که به تازگي منتشر شده (اما هنوز در مامبوديگ نيست) را دريافت کرده و سپس نصب کنيد.

يا حق

arya_jal
03-11-2009, 08:52 PM
من نسخه جدیدش رو نصب کردم
البته الان که تست می کنم می بینم تمامی قسمت های سایت دارای این مشکل هستند
و روی هر قسمت که کلیک می کنید این پیغام می آید

atoofy
03-11-2009, 08:57 PM
سلام.
شما از قسمت تنظیمات کلی سایت ،لینک بهینه را برای موتورهای جستجو فعال کرده اید اما گویا فایل htaccess.txt را در هاستتون به htaccess. تغییر نام ندادید. برای همین لینک های داخلی سایت این خطا را می دهند.برای رفع این مشکل یا لینک بهینه را غیرفعال کنید و یا فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام بدید.

یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی

arya_jal
03-11-2009, 09:00 PM
آقا دمتون گرم
درست شد