PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل مامبو با ie

iranebartar
03-15-2009, 08:59 PM
سلام
من یه مشکل دارم سایتم با اینترنت اکسپلورر بالا نمی یاد نه با 6  نه با 7 با پنج هم چک کردیم مدام رفرش می کنه نمی دونم مشکلش چیه داخل قسمت مدیریت هم نمی ره ولی با فایر فکس هیچ مشکلی نداره  آیا امکان داره موقع unzip فایل مامبو اون ناقص باز شده باشه یا نه مشکل دیگه ای هستش 
لطفا راهنمایی کنید
www .click2ir.comuf.com

iranebartar
03-15-2009, 09:02 PM
راستی یدم رفت بگم مامیوی من آخرین ورژنی بود که برای دانلود گذاشتید تقریبا یک ماه پیش دانلود و نصبش کردم

dj_ahmad
03-15-2009, 09:52 PM
تست کردم مشکلی نداشت!
اگر هم مشکلی باشه از مامبو نیست ممکن هست قالبتون مشکلی داشته باشه

iranebartar
03-15-2009, 10:02 PM
تست کردم مشکلی نداشت!
اگر هم مشکلی باشه از مامبو نیست ممکن هست قالبتون مشکلی داشته باشه

دوست عزیز قالب پیشفرض خود مامبو 4.6.5 رو هم قرار می دم نمی یاره اگر سایت رو دیده باشید قرار ه داخلش آموزش قرار داده بشه اگر درست نشه افتضاح می شه
قالب رو پیشفرض گذاشتم از فایر فکس بدون مشکل می یاد ولی در ie فقط title می یاد و دوباره می ره نمی دونم چه شه من دو سال هستش که از مامبو استفاده می کنم ولی اینجوری شو ندیده بودم

مهدی.
03-15-2009, 10:08 PM
سلام
بله؛ بنده هم سایت شما رو در اینترنت اکسپلورر نتونستم ببینم.

شما سایت رو کامل به لوکال هاست و یا هاست دیگری منتقل کنید (مثلاً یک هاست رایگان دیگه مثل گیگفا). اگر مشکلی نباشه و در لوکال و هاست دیگری سایت شما باز شود. مشخص میشود که مشکل از هاست هست!
در ضمن حتماً اسکریپتهای خودتون و صفحات index رو مشاهده و مطالعه کنید که اینترنت اکسپلورر رو منع ورود نکرده باشید!

یا حق

iranebartar
03-15-2009, 11:02 PM
آقا من دوباره ie نصب کردم ولی درست نشد از کاشان ما سایت رو چک کردیم از قم هم همچنین و از دلیجان هم همچنین نمی دونم مشکلش چیه قالب رو هم پیش فرض گذاشتم بازم درست نشد لطفا کمک کنید
شاید مشکل از هاست باشه نمی دونم
ولی بعید می دونم چون تا سه روز پیش کار میکرد

سعید
03-16-2009, 02:40 AM
مشکل از مامبو نیست. احتمالا مشکل از طرف هاست شما باید باشه چون هاست رایگان هست، ممکنه اسکریپتی رو خودش به سایت اضافه کنه

iranebartar
03-16-2009, 07:31 AM
سعید خان مشکل از مامبو بود

fuxco
03-16-2009, 11:55 AM
سلام
من یه مشکل دارم سایتم با اینترنت اکسپلورر بالا نمی یاد نه با 6 نه با 7 با پنج هم چک کردیم مدام رفرش می کنه نمی دونم مشکلش چیه داخل قسمت مدیریت هم نمی ره ولی با فایر فکس هیچ مشکلی نداره آیا امکان داره موقع unzip فایل مامبو اون ناقص باز شده باشه یا نه مشکل دیگه ای هستش
لطفا راهنمایی کنید
www .click2ir.comuf.com

سلام من چک کردم هم با IE7 و هم Opera
بدونه هیچ نقصی باز می شه . صد در صد مشکل از هاست رایگان بوده که بر طرف شده

atoofy
03-16-2009, 12:13 PM

سلام. میشه بفرمایید دقیقا از کجا و چطور حل شد؟

یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی

iranebartar
03-19-2009, 08:22 PM
تنها کاری که کردم این بود که مامبو رو دباره آپلود کردم و نصب کردم و بعد هم دیتا بیسم رو دوباره ریستور کردم همین .
حالا سعید خان می فرمایند از مامبو نبوده ولی فکر کنم از مامبو بود نه به دلیل مشکل در خود مامبو بلکه به دلیل درست آنزیپ نشدن فایل های فشرده بود

atoofy
03-19-2009, 09:22 PM
سلام. خب پس در این صورت که باز هم مشکل از مامبو نیست :D مشکل از عدم اجرای صحیح مراحل انتقال سایت به هاست است :)

یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی

مهدی.
03-19-2009, 11:27 PM
تنها کاری که کردم این بود که مامبو رو دباره آپلود کردم و نصب کردم و بعد هم دیتا بیسم رو دوباره ریستور کردم همین .
حالا سعید خان می فرمایند از مامبو نبوده ولی فکر کنم از مامبو بود نه به دلیل مشکل در خود مامبو بلکه به دلیل درست آنزیپ نشدن فایل های فشرده بود

دوست عزيز! برخي از هاستهاي رايگان اقدام به قرار دادن كدهاي مخرب در هسته كدهاي شما ميكنند كه ... . طبيعتاً وقتي شما فايلهاي مامبو را مجدداً آپلود ميكنيد مشكل برطرف ميشود. همانطور كه به شما قبلاً عرض كردم :

در ضمن حتماً اسکریپتهای خودتون و صفحات index رو مشاهده و مطالعه کنید که اینترنت اکسپلورر رو منع ورود نکرده باشید!

اميدوارم متوجه مشكل شده باشيد.

يا حق

سعید
03-21-2009, 12:15 PM
برای بنده پیغام خصوصی زده بودید و خواستار تغغیر نظرم شده بودید ! :)

دوست عزیز!

وقتی که مشکل از جانب مامبو باشه، با آپلود کردن مامبو که مشکلی حل نمی شه! چون مامبو همون مامبو هست!

مقایسه دو نقل قول شما به قدری روشن هست که نیاز به توضیح نداشته باشه.

یا علی