amirj
08-22-2006, 03:08 PM
سلام من تازگی مامبو(mambo php shop) رو به ضورت دستی روی سرور نصب کردم
اول اونو به طور کامل روی لوکال نصب کردم بعد پرمیشن تمام فایل ها رو 644 و فولدرهارو 755 گذاشتم.
و تمام فایل هارو آرشیو کردم (tar.gz) و به سرور منتقل کردم بعدش هم database هارو درست کردم و کاربر superadmin رو ساختم
------------------------- اما مشکل من --------------------------
زمانی که پرمیشن فولدر cache=755 هستش این خطا ها دیده می شه. (پایین صفحه)
Warning: Unknown(): open(/home/XXXX/public_html/cache/sess_51375fb3b2ba91f1978f721f7311ccf8, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0
Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/XXXXt/public_html/cache) in Unknown on line 0
اما وقتی chmod فولدر cache رو 777 میکنم مشکل حل میشه و خطا دیده نمیشه.
من روی سرور های دیگه این مشکل رو ندارم و با 755 هیچ خطا یی دیده نمی شه.
باید چه کار کنم ؟
اول اونو به طور کامل روی لوکال نصب کردم بعد پرمیشن تمام فایل ها رو 644 و فولدرهارو 755 گذاشتم.
و تمام فایل هارو آرشیو کردم (tar.gz) و به سرور منتقل کردم بعدش هم database هارو درست کردم و کاربر superadmin رو ساختم
------------------------- اما مشکل من --------------------------
زمانی که پرمیشن فولدر cache=755 هستش این خطا ها دیده می شه. (پایین صفحه)
Warning: Unknown(): open(/home/XXXX/public_html/cache/sess_51375fb3b2ba91f1978f721f7311ccf8, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0
Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/XXXXt/public_html/cache) in Unknown on line 0
اما وقتی chmod فولدر cache رو 777 میکنم مشکل حل میشه و خطا دیده نمیشه.
من روی سرور های دیگه این مشکل رو ندارم و با 755 هیچ خطا یی دیده نمی شه.
باید چه کار کنم ؟