PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت ندای رهایی

shankara7
03-16-2009, 11:34 PM
به نام خداوند بزرگ

سلام دوستان این سایت در مورد معنویت، فلسفه، عرفان،موسیقی و... می باشد . خوشحال می شم سر بزنید!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

atoofy
03-17-2009, 12:06 AM
سلام. به انجمن مامبوارن خوش آمدید.

سایتتون برای من باز نشد. :)

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

مهدی.
03-17-2009, 09:08 AM
سلام

از نسخه 4.6.5 مامبو استفاده کنید.
موارد امنیتی هم رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد.

یا حق

phantom7
03-18-2009, 08:46 PM
سلام و درود!

سلام. به انجمن مامبوارن خوش آمدید.

سایتتون برای من باز نشد. Smiley

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

تا به حال در طول عمرم یه بار هم نشده که سایت باش نشه! :)

سلام

از نسخه 4.6.5 مامبو استفاده کنید.
موارد امنیتی هم رعایت کنید تا مشکلی پیش نیاد.

یا حق

مرسی می خواستم آپگرید کنم اتفاقا! آپگرید کردم!

یا حق

shankara7
03-18-2009, 08:51 PM
اشتباها با اون آی دی لاگین کرده بودم! منظورم اینه که دو تا نام کاربری اینجا ساختم ! ::)

در کل ممنون!

مهدی.
03-18-2009, 10:13 PM
دوست عزیز در ابتدا لازم هست که بگم پیش میاد که سایت برای افرادی باز نشه و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه و انقدر به خودتون و سایتتون مطمئن نباشید.
در ضمن موارد امنیتی هم حتماً رعایت کنید. (این دوبار!!!)

احتیاجی هم نیست که با چند شناسه در انجمن عضو باشید و در قوانین انجمن در اینباره بندی موجود است :دی

یا حق

phantom7
03-18-2009, 10:44 PM
من اصلا به خودم که مطمعن نیستم هیچی به سایتم هم مطمعن نیستم! . فقط برام عجیب بود که سایت برای ایشون باز نشده! چون همانطور که گفتم تا حالا یک بار هم ندیدم که باز نشه!

من اصلا زیاد از سی ام اس و php و اینا چیز زیادی بلد نیستم می شه لطف بفرمائید بگید مشکل امنیتی کجاست؟منظور پرمیشن فایلهاست؟

با تشکر از توجه شما!

mhadaily
03-19-2009, 06:45 AM
سایتتون برای من باز شد

موارد امنیتی هم در سایت و انجمن موارد متعددی از اون ذکر شده جستجو کنید و رعایت کنید