PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالبی سازگار با موقعیت چپ و راست برای قرارگیری ماژولها

yaser1
08-22-2006, 04:08 PM
قالبی داریم که منوها رو بشه توی اون در 2 سمت ضفحه قرار داد. مثلا فرض کنید مثل سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در قسمت موقعیت ماژول ها امکان قراردادن منوها و ماژول ها در هر جای صفحه پیش بینی شده است اما برای ماژول ها بهترین حالت قرار گرفتن در موقعیت right است و در موقعیت Left نمایش داده نمی شوند. من این رو با قالب md_macphoria و چند قالب دیگه تست کردم، جواب نداد. مثلا قالب jey_host_rtl_1.0.2 که برای جوملا طراحی شده، این قابلیت رو داره.

ahmadzadeh
08-22-2006, 08:32 PM
سلام
خوب خودتون می توانید برای دو طرف موقعیت ماژول ایجاد کنید اما این قالب ها را ببینید این ها دو طرفی هستند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی/خداحافظ

yaser1
08-22-2006, 09:04 PM
چطوری موقعیت ماژول ایجاد کنم؟

mhadaily
08-22-2006, 09:15 PM
&lt;?php mosLoadModules(&#039; user1&#039;); ?&gt;
این رو در جایی از قالب که می خواهید ماژول قرار گیرد بگذارید در جدول مخصوص
بجای user1 می توانید از اسامی دیگر استفاده کنید مانند banner و ...
اگر از اسمی استفاده کردید که در بخش موقعیت ها در مدیریت سایت نبود باید این اسم را در موقعیت های سایت در بخش مدیریت سایت نیز اضافه کنید
اگه مشکلی بود مطرح کنید
نقل قول چپ چین است اشتباه وارد نکنید اگه الان اشتباه آمده بخاطر اینکه راست چین شد ه

mhadaily
08-22-2006, 09:19 PM
&lt;?php mosLoadModules(&#039; user1&#039;); ?&gt;
این درست شد
ببخشید دو تا پست زدم

aghamahdi
04-24-2007, 07:58 AM
این رو در جایی از قالب که می خواهید ماژول قرار گیرد بگذارید در جدول مخصوص
منظور از جدول مخصوص کجاست؟جدول تعیین موقعت ماژول ها؟

mhadaily
04-24-2007, 08:07 AM
سلام دوست عزیز

جایی که شما می خواهید این ماژول لود شود در فایل ایندکس قالب آنرا قرار دهید .

یاعلی