توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف صفحه اصلی در title
arminimani
03-20-2009, 07:47 PM
سلام و سال نو مبارک
می شود وقتی سایت بالا می آید کلمه صفحه اصلی در تایتل باروزر کنار اسم سایت نیاید و همچنین وقتی سایت در موتور جستجو دیده می شود همین کلمه صفحه اصلی باز به اسم چسبیده است که زیبا نیست
هر چی جستجو کردم چیزی نیافتم
با تشکر
atoofy
03-20-2009, 09:16 PM
سلام. سال نو شما هم مبارک :)
اما توی انجمن قبلا گفته شده بود و من هم با سرچ بهش رسیدم.
حذف عبارت صفحه اصلی از عنوان صفحات (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
arminimani
03-21-2009, 08:35 AM
من این بحثی را که لینک گذاشته بودین کامل خواندم ولی مساله این است که من نمی خواهم که مطلب مرتبط با هر صفحه حذف شود مثلا وقتی وارد جستجو می شویم در عنوان جستجو را قید بکند ولی فقط در صفحه اصلی نمی خواهم کلمه صفحه اصلی بیاید چون در هیچ سایتی چنین چیزی مرسوم نیست خصوصا زمانی که اسم سایت سرچ می شود زیبا تر است که اسم خود سایت به تنهایی بیاید نه اینکه یک "صفحه اصلی -....) به آن چسبیده باشد
با تشکر
این فایل رو پیدا کنید :
includes\core.classes.php
خط (2320)
$title = trim(htmlspecialchars($title));
رو با این کد عوض کنید:
$title = trim(htmlspecialchars($title)); $title = ($title=="ØµÙØÙ‡ اصلی") ? "" : $title;
توجه : قبل از ایجاد هر گونه تغییرات در سورس ، نسخه پشتیبان تهیه کنید.
یا علی
arminimani
03-21-2009, 09:16 PM
ممنون از پاسخگویی
ظاهرا مشکل بر طرف شد ولی خطایی چند بارظاهر میشود
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hpghxyue/public_html/includes/core.classes.php:7461) in /home/hpghxyue/public_html/includes/core.classes.php on line 843
اولا که خطا نیست و با تنظیم خطایابی سایت روی "خلاصه" در تنظیمات کلی ، این مورد دیده نمی شه.
آیا قبلا این هشدار وجود نداشت ، و بعد از این تغییر این هشدار نمایش داده شد؟
آیا شما جز این تغییر، تغییر دیگه ای هم در سورس دادید ؟
فایل اصلی رو از بسته نصب مامبو استخراج کنید و جایگزین این فایل کنید ببینید باز هم مشکل هست ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.