PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما قادر به ورود به انجمن نمی باشد، لطفا بعدا مجددا تلا

bitkadeh.net
03-22-2009, 07:04 PM
سلام دوستان

تو لیست گزارش خطا ها من این گزارش خطا رو چند روزی هست که می بینم

"در حال حاضر شما قادر به ورود به انجمن نمی باشد، لطفا بعدا مجددا تلاش نمايد"

لطف می کنه کسی توضیح بده این دیگه واسه چی هست...آیا یعنی به سرور فشار اومده و نمی تونه آنلاین کنه؟ یا مشکل از جای دیگریست..

این مورد زمانی پیش می آید که کاربر یا مدیران میخوان لوگین کنند و براشون این پیام رو می نویسه و من خودم هم دیدمش یکبار....

دوستان یکی لطف می کنه توضیح بده...مرسی

نوید
03-22-2009, 07:25 PM
سلام
این موضوع در انجمن چنیدن بار مطرح شده لطفا جستجو نمایید
موفق باشید

bitkadeh.net
03-23-2009, 07:25 AM
سلام
این موضوع در انجمن چنیدن بار مطرح شده لطفا جستجو نمایید
موفق باشید

مطمئنید!؟ همین مشکل بررسی شده من فقط 60تاد تا تاپیک در رابطه با دوباره خارج و وارد شوید یافتم ...
همه تاپیک ها رو هم گشتم...که نگید جستجو نکردم...

اگر لطف کنید لینکی که شما مد نظرتون هست رو اینجا قرار بدید یا اینکه بفرمایید باید چیکار کنم ممنون میشم

با تشکر

نوید
03-23-2009, 08:04 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

bitkadeh.net
03-24-2009, 02:08 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید عزیز
پیامی که به من میده اینه:
&quot;در حال حاضر شما قادر به ورود به انجمن نمی باشد، لطفا بعدا مجددا تلاش نمايد&quot;

و با اینی که تو این تاپیک ها از جمله تاپیکی که اشاره کردید تفاوت داره!

کاربرا هنگام لوگین کردن! با این مشکل برخورد می کنند نه هنگام خارج! شدن...و اصلا نمی تونن لوگین کنند

لطفا بررسی کنید

مرسی
با تشکر از زحمات تیم مابولرن و مدیران این انجمن

نوید
03-31-2009, 03:07 AM
دوست عزیز این اشکال میتونه از هاستتون باشه ، سایت را منتقل کنید به لوکال تا مطمئن بشبد
موفق باشید