PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خیلی ممنون از حذف کپی رایت

farithemes
03-29-2009, 10:21 AM
سلام خدمت مدیران وب سایت مامبولرن
بنده خیلی تعجب کردم و بیشتر از اون ناراحت شدم وقتی دیدم یک تیم که به این وسعت در زمینه opern source فعالیت میکنه دست به چنین کاری بزنه و حتی این کار رو به دیگران آموزش بده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

درسته که برای این قالبها خیلی زحمت کشیده بودم ولی با اینکه قالب ها رو با کمی تغییرات به نام خودتون کردین مشکلی ندارم
فقط خیلی ناراحتم که چرا حذف کپی رایت رو آموزش می دین ؟
مطمئن هستم که از قوانین gnu آگاهی کامل دارید

نوید
03-31-2009, 02:57 AM
سلام خدمت مدیران وب سایت مامبولرن
بنده خیلی تعجب کردم و بیشتر از اون ناراحت شدم وقتی دیدم یک تیم که به این وسعت در زمینه opern source فعالیت میکنه دست به چنین کاری بزنه و حتی این کار رو به دیگران آموزش بده

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

درسته که برای این قالبها خیلی زحمت کشیده بودم ولی با اینکه قالب ها رو با کمی تغییرات به نام خودتون کردین مشکلی ندارم
فقط خیلی ناراحتم که چرا حذف کپی رایت رو آموزش می دین ؟
مطمئن هستم که از قوانین gnu آگاهی کامل دارید

سلام دوست عزیز
حذف کپی رایت برنامه های متن و تغییر آنها هیچگونه مشکلی نداره و بنده از قوانین gnu مطلع هستم.
1- علت حذف کپی رایت های شما این بود که سایت farsitheme دیگر وجود نداشت و من تشخیص دادم کپی رایت شما حذف شود.
2- علت آموزش حذف کپی ایت هم این است که کاربراان خودشان باید تشخیص بدهند که آیا کپی رایت باشه یا نه! ، من حرف شما را به کل قبول دارم ولی اگر من نمیگفتم ، یکی دیگه میگفت ، پس باید این درک را در کاربران بوجود آورد
3- اگر شما از این موضوع ناراحت شدید ، من به شخصه از شما عذرخواهی میکنم و علتش را هم در مورد یک گفتم
پیروز باشید

سعید
04-27-2009, 01:40 AM
فکر کنم سایت شما به nilapixel.ir تغییر کرده.

اگر اینطور هست بفرمایید تا قالب های شما رو دوستان با همین کپی رایت استفاده کنند ;)

NilaPixel.ir
05-01-2009, 07:43 PM
خیلی ممنون می شم اگر این کارو انجام بدید!