PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سايت منتظران گرافيك

moonlight4u
03-29-2009, 06:07 PM
سلام خدمت دوستان
سال نو همگي مبارك و فرخنده
سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) با مامبو راه اندازري شده ... قالبش هم همون قالب پيش فرض مامبو با يه سري تغييرات ظاهريه... ممنون ميشم سايت رو ببينيد (مطلب نداره) و نظراتتون رو بگيد.

مهدی.
03-29-2009, 09:19 PM
سلام - بسیار خرسندیم که در خدمت شما هستیم.

شما خودتون فرمودید!

قالبش هم همون قالب پيش فرض مامبو با يه سري تغييرات ظاهريه...

اما در انتهای قالب نوشته شده!

© 2009 - Design by 1sib - Powered by Mambo
که بهتره نوشته شود :

© 2009 - Edited by 1sib - Powered by Mambo

البته ضمن تشکر از حسن نیت شما و قراردادن لینک مامبولرن در کپی رایت، اما خوب موردی بود که بهتره تصحیح شود ;)
[hr]
موارد امنیتی هم حتماً رعایت کنید.
[hr]
امیدوارم از هاستهای سازگار با &quot;CMS&quot; استفاده کرده باشید!
[hr]
همچنین پیشنهاد میکنم کد XML رو در قالب نیز قرار دهید. (این کد در آموزش طراحی قالب موجود هست)
[hr]
پیشنهاد دیگر بنده فعالسازی sef در همین ابتدای کار هست و ساخت یک سایت مپ برای سایت با استفاده از کامپوننتهای موجود در انجمن و معرفی به موتور گوگل و یاهو ;)
[hr]
یک نظر شخصی هم دارم، چون دیدم گرافیک کار هستید مطمئن هستم برای سایت خودتون یک لوگو نیز طراحی کردید. از این لوگو در آیکن وبسایت و یا همان favicon نیز استفاده کنید.
[hr]
یک پیشنهاد هم دارم، در آینده (پس از تکمیل فاز اول که وبسایت باشد) برای وبسایت خود و زیر نظر همین آدرس یک انجمن تخصصی در نظر بگیرید تا بحثهای گرافیکی در آن انجام شود و تعداد کاربران شما همه روزه بیشتر شود 8) (شاید مشکلات گرافیکی کاربران مامبولرن که از بحثهای انجمن مامبولرن خارج است را بعدها به سایت شما ارجاع دادیم :P)

یا حق

piroozman
03-30-2009, 03:41 AM
سلام
مبارك باشه
براي امنيت بيشتر بر روي فولدر administrator پسوورد قرار دهيد
موفق باشيد

moonlight4u
04-01-2009, 02:43 PM
ممنون از نظرات ارزنده شما
ميشه بگيد چه جوري روي پوشه ادمين رمز بذارم (توي پلسك)؟

مهدی.
04-01-2009, 03:42 PM
با استفاده از htaccess

یا حق

myparsa
04-01-2009, 04:39 PM
قالبش هم همون قالب پيش فرض مامبو با يه سري تغييرات ظاهريه... ممنون ميشم سايت رو ببينيد (مطلب نداره) و نظراتتون رو بگيد.

سلام

به مامبو خوش آمدید

ادیت قالب پیشفرض رو به خوبی انجام دادید... بد نیست سورس اونو در اختیار دیگر کاربران هم قرار بدید ، البته با تغییر Design by به Edited by .

این ها به نظرم رسید:
1- شخصی سازی favicon
2- بهینه سازی لینک ها با فعالسازی sef
3- راه اندازی بخش جامع ارسال مطالب کاربران
4- راه اندازی بخش جامع ارسال عکس کابران با استفاده از داتسو گالری فول فارسی و سامان دادن به امور اخذ عکس از مخاطبین خود ، با توجه به بانک عکسی که در دست راه اندازی دارید.
5- برای بخش دانلود می توانید از دانلود سنتر مامبولران استفاده کنید.
و...

موفق باشید

titanpass
10-15-2009, 09:00 PM
خیلی قشنگ شده
جدی میگم واقعا عالیه
اگر می تونی بدیش من خیلی ازش خوشم اومد برای من بفرست

مهدی.
10-15-2009, 09:13 PM
اگر تمایل به انتشار قالب هم داشته باشید خوشحال میشیم در فعالیت کاربران قالب را معرفی کنید تا مورد استفاده کاربران قرار گیرد. پیشنهاد من به شما اینست که آدرس وبسایت خود را در کپی رایت قالب قرار دهید تا برای شما بک لینک هم درست بشه :دی

یا حق