PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف ارسال يادداشت از صفحه اصلي

piroozman
03-30-2009, 05:00 PM
سلام
همه خوبين؟ :)
اول از همه بگم من كلي سرج كردم ديگه دارم آرتروز مي گيرم نيم ساعته دارم مي گردم ولي نتيجه نگرفتم هرچند كه ميدونم قبلا تاپيكش بود ولي يادم نيست كجاست
من مي خوام گزينه ارسال يادداشت از صفحه اصلي سايت حذف بشه نه اينكه كلا حذف بشه ها از فقط و فقط از صفحه اصلي حذف بشه
مي دونم كه بايد يكي از فايل هاي كامنت ويرايش بشه ولي كدام فايل (لطفا مسير دقيق را بفرماييد) و چه كدي بايد حذف شود؟ ;)
خيلي ممنون :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( >:D ^-^ O0

piroozman
03-30-2009, 05:06 PM
مي بخشيد يادم رفت بگم :-\
مامبوي من انگليسي هست
ممنون 8)

piroozman
03-31-2009, 03:17 AM
آقا چرا كسي پاسخ من رو نميده پاسخ همه تاپيكها داده شده الا اين تاپيك :'(

مهدی.
03-31-2009, 08:13 AM
سلام

اینکار به این سادگیها هم نیست! باید بدید یکنفر که به PHP و API Mambo آشنا هست براتون کامپوننت com_frontpage جدید بنویسه!!! و یا از کامپوننت های مشابه (در صورت وجود) استفاده کنید.

یا حق

piroozman
03-31-2009, 08:21 AM
سلام
آسفالت شدم ، پليمر شدم ، گريه ام در اومد پاهام و چشمام ديگه درد مي كنند :'(
ولي آخرش پيداش كردم :D ;D
اين هم لينكش اگر كسي خواست استفاده كنه ;) :) ::)
موفق باشيد

piroozman
03-31-2009, 08:22 AM
ببخشيد لينك را فراموش كردم ;D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

myparsa
03-31-2009, 02:23 PM
ببخشيد لينك را فراموش كردم ;D
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

1- در لینک بالا در نهایت این راه حل مطرح شده:

سلام
اگه می خواهید کلا نوشتن یادداشت را غیرفعال نمایید که مجید جان راحش را گفت اما اگه می خواهید فقط عبارت و لینک ارسال یادداشت از صفحه اول حذف شود برید فایل زیر را باز کنید

mambots\content\moscomment.php
و در خط 123 عبارت زیر را با قرار دادن // در اول آن غیر فعال نمایید و ذخیره کنید

$row-&gt;text = $row-&gt;text.$replacementlink.&quot;ارسال یادداشت&quot;.&quot; (&quot;.$total.&quot; یادداشت&quot;.&quot;)&lt;/a&gt;&quot;;

یا علی/خداحافظ

اما برای com_comment پیشفرض مامبو کارائی دارد ، حالا برای حذف لینک ارسال یادداشت از صفحه ی اصلی در akocoment چه باید کرد؟ کدام فایل و کدام کد برای اصلاح شود. آیا نمی شود امکان حذف یا درج لینک در صفحه ی اول را به بخش تنظیمات اکوکامنت افزود؟ آیا این یک اشکال پایه ای نیست و ضرورت ندارد در دستور کار برای نسخه ی بعدی اکوکامنت قرار گیرد.

ممنون خواهم بود اگر به راه حل حذف مقطعی لینک از صفحه ی نخست در اکو کامنت پاسخ دهید.

سعید
04-27-2009, 03:28 AM
در مورد Ako comment باید مامبوت مربوطه رو ویرایش کرد برای این منظور .