توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سیاره
abba30
04-05-2009, 05:44 PM
سلام
من تو wp  يه افزونه پيدا كردم كه خيلي جالبه  از شما يه ادرس خروجي ميگيره و مطالب اون رو تو سايت خودتون پست ميكنه.
اسم اين افزونه    wp-o-matic هستش
مامبو هم چنين امكاني داره|؟
ادرس  <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> / asmane.org/wordpress-planet/
www . abharnet.ir
delfanatash
04-05-2009, 06:00 PM
هو
دوست گرامی لطفا به قوانین احترام بگزارید هر وطلب را فقط یک بار در مناسب ترین انجمن مطرح فرمایید کافیست از تکرار آن در سایر انجمن ها خود داری فرمایید
با سپاس
abba30
04-05-2009, 06:23 PM
منظورتون از------ هو ------------چي بود؟
delfanatash
04-05-2009, 06:32 PM
هو
یک کلمه اصیل پارسی کهن پهلوی و میدیایی است به معنی نیک
در سالیان دراز قبل از ورد اسلام و استفاده از کلمه سلام هنگام برخورد افراد با هم از اون استفاده می شده و با این کلمه برای همدیگر نیک بودن را آرزو می کرده اند که هم اکنون کلمه سلام به معنی سلامتی جایگزین آن گردیده است و فقط در بین عرفا و بعضی از خواص و دراویش هنوز از کلمه هو استفاده می گردد البته کلمات مرکب اون استفاده زیادی دارند مانند :
هنر >> هو +نر = نیک مرد
اهو را >> اولین نیکویی
هو من >> هو + من = نیک مرد
هو مت >> هو + مت ( متا ) = تفکر یا اندیشه نیک
و ...
abba30
04-05-2009, 06:37 PM
هو
من چون نميدونم اين افزونه ماژول هست يا كامپوننت دو بار تاپيك كردم.
شما نميتونيد كمك كنيد؟
delfanatash
04-05-2009, 06:44 PM
هو
خود من هم جستجویی در مورد این افزونه و امکانات اون زدم ولی تا کنون ساز گار شده اون را برای مامبو ندیده ام از تمامی دوستان و بزرگوارانی که اطلاعاتی در این مورد دارند تقاضا میشود راهنمایی فرمایند
piroozman
04-06-2009, 02:28 AM
من تو wp يه افزونه پيدا كردم كه خيلي جالبه از شما يه ادرس خروجي ميگيره و مطالب اون رو تو سايت خودتون پست ميكنه.
سلام
يعني مثلا بهش بگيم مطالب فلان سايت را عينا و كلا كپي كن تو سايت خودمون اين كار را مي كنه؟
اگر درست فهميدم كه خيلي محشره
كسي مي تونه كمكي بكنه و اين را سازگار كنه
ممنون
لطفا بفرماييد بنده منظورتون را درست متوجه شدم؟
هو
یک کلمه اصیل پارسی کهن پهلوی و میدیایی است به معنی نیک
در سالیان دراز قبل از ورد اسلام و استفاده از کلمه سلام هنگام برخورد افراد با هم از اون استفاده می شده و با این کلمه برای همدیگر نیک بودن را آرزو می کرده اند که هم اکنون کلمه سلام به معنی سلامتی جایگزین آن گردیده است و فقط در بین عرفا و بعضی از خواص و دراویش هنوز از کلمه هو استفاده می گردد البته کلمات مرکب اون استفاده زیادی دارند مانند :
هنر >> هو +نر = نیک مرد
اهو را >> اولین نیکویی
هو من >> هو + من = نیک مرد
هو مت >> هو + مت ( متا ) = تفکر یا اندیشه نیک
و ...
آقاي دلفان آتش من چه علاقه اي به شما پيدا كردم شما خيلي براي من جالب هستيد
نمي دونم چرا ياد سهراب سپهري مي افتم O0
موفق باشيد
delfanatash
04-06-2009, 05:29 AM
هو
آقاي دلفان آتش من چه علاقه اي به شما پيدا كردم شما خيلي براي من جالب هستيد
نمي دونم چرا ياد سهراب سپهري مي افتم
موفق باشيد
از اظهار لطف و عنايات شما بسيار سپاسگزارم
ما دوستدار تمام بزرگواران بوده و هستيم
هر چه هست و نيست از عنايات حق تعالي بوده و هست ميگن چون سادات از اولاد ائمه معصومين هستند مهر اونا در دل مردم قرار ميگيره و ما هم به اين افتخار مي كنيم كه سيادت ما تاثير گذار باشه وگرنه خودمان كه هيچ نبوده و نيستيم
مهر تان مستدام عمرتان جاويد پاينده و سربلند باشيد
plusboy
04-06-2009, 08:10 AM
با عرض سلام خدمت همه شما.
میتونم بپرسم که آیا این افزونه ای میفرمایید، از تمامی سایتها مطلب را کپی میکند یا اینکه فقط از سایتهایی که از wp استفاده میکنند؟؟؟
منظورتون از "خروجی" ، همون RSS هست؟
لطفا بیشتر توضیح بدید.
abba30
04-06-2009, 08:33 AM
بله دقيقا مطالب سايتي كه ادرس ار اس اس اون رو داديد خودكار كپي ميگنه و در سايت شما به نمايش درمياره.
تماميه سايت هايي كه ار اس اس اونها درست كار كنند اين افزونه عمل ميكنه و مختص wp  نيست.
اگه بخوايد من كد php  وورد پرس رو دارم.
شما بايد اين كد رو به نحوي تغيير بديد كه تو مامبو هم عمل كنه. يجوري مامبو بشناسه اين افزونه رو -- حالا اين افزونه جزء ماژول ها ميشه يا كامپوننت نميدونم.
الان من تو سايت شخصيم دارم از اين افزونه استفاده ميكنم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
نحوه كارش هم به اين شكل است كه شما وارد مديريت سايت ميشيد و اون سايت هايي رو كه ار اس اس اون رو داده بوديد 10 مطلب اخر يا هر تعداد مطلبي رو كه در نظر داديد انتخاب ميكنيد سپس گزينه Fetch را ميزنيد همان تعداد مطلب را كه انتخاب كرده بوديد در سايت شما به نمايش در مياورد.
fuxco
04-06-2009, 04:32 PM
واقعا چیز خوبی هست من هم بهش نیاز پیدا می کنم ...
توی پرانتز --- توضیح
راستی این هو در حال حاضر بیشتر به یک فحش شبیه تا سلام و آرزوی خوشبختیمثل این می مونه که به کسی بدی "خر" بعد بگی منظورم "بزرگ" بود
امروزه این اصطلاح بیشتر رواج داره :
هو ... گوساله ... ;D ;D
توی پرانتز --- توضیح
توی پرانتز --- توضیح
راستی این هو در حال حاضر بیشتر به یک فحش شبیه تا سلام و آرزوی خوشبختیمثل این می مونه که به کسی بدی "خر" بعد بگی منظورم "بزرگ" بود
امروزه این اصطلاح بیشتر رواج داره :
هو ... گوساله ... ;D ;D
توی پرانتز --- توضیح
لطفا از بحث های حاشیه ای بپرهیزید. حرمت کلام رو هم لطفا حفظ کنید.
این هم همون کلمه ای هست که دیشب شما با افتخار می گفتید! ;) فراموش که نکردید ؟ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
محض اطلاع بیشتر، کلمه هو اشاره به ذات مقدس حضرت احدیت داره.
بله دقيقا مطالب سايتي كه ادرس ار اس اس اون رو داديد خودكار كپي ميگنه و در سايت شما به نمايش درمياره.
فقط خلاصه ای که در RSS اومده یا کل مطلب؟
الان من تو سايت شخصيم دارم از اين افزونه استفاده ميكنم. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دقیقا در کدوم قسمت؟
abba30
04-07-2009, 08:41 AM
هرچي مطلب در مورد مهندسي صنايع هستش از اين راه وارد سايت من شده.
تو اين افزونه حرف از opml نيز هست.
هرچي مطلب در مورد مهندسي صنايع هستش از اين راه وارد سايت من شده.
اگر خلاصه مطلب باشه که هیچ ، اما اگر کل مطلب رو قرار میده دو حالت داره:
کل مطلب رو از سیستم یا سیستم های خاصی فقط بتونه اصطلاحا fetch کنه،
یا اینکه اگر از همه سیستم ها باشه، باید مبحث هوش مصنوعی باشه که خیلی پیشرفته هست و گمون نمی کنم که بشه رایگان نوشت !
abba30
04-08-2009, 02:34 PM
پست هايي كه ادامه مطلب دارند فقط مطلب اصلي را به سايت انتقال ميدهد.
پست هايي كه ادامه مطلب دارند فقط مطلب اصلي را به سايت انتقال ميدهد.
دوست عزیز شما سوال من رو جواب ندادید!
این دفعه سوم هست که می پرسم !
؟
abba30
04-09-2009, 01:03 PM
ادامه مطلب وجود ندارد. همان مطلب ار اس اس را منتقل ميكند.
اگر قرار باشه که RSS رو ب عنوان ورودی بگیره و به مطالبی با عنوان و متن نظیر در RSS بسازه ، نیاز به یک کامپوننت خواهد داشت.
البته من تا بحال همچین چیزی برای مامبو ندیدم. اما شدنی هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.