PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال: چطور می توانم تا 5 یا 6 زیر شاخه درست کنم؟ (فوری)

pinkishmilad
04-05-2009, 06:26 PM
سلام دوستان. من یک مورد خیلی اضطراری دارم. پیشاپیش اگر این مطلب را بد جا مطرح کردم معذرت میخوام.
من یک سایت تبلیغات باسکولهای صنعتی دارم یا دارم سعی میکنم داشته باشم! :-[
یک بخش دارم به نام "محتوا" > یک مجموعه به نام "محصولات". میخواهم در زیر آن چند شاخه به این شرح داشته باشم:
شاخه باسکولها >> که به دو شاخه جاده ای و کفه ای تقسیم میشود. >> هر کدام از این دو به دو شاخه فلزی و بتونی >> و تازه هم فلزی و هم بتونی هر کدام به دو صفحه جدا...
میشه یک نفر آقایی کنه و به زبان ساده و همه فهم بگه من باید چکار کنم؟ من هر محتوایی که تولید میکنم میاد خود به خود زیر محصولات. مثلا باسکولهای فلزی فقط به محصولات لینک میشه در شرایطی که من میخام به جاده ای لینک بشه...
کمککککک.... :'(

delfanatash
04-05-2009, 06:40 PM
هو
به انجمن مامبو لرن خوش آمدید امیدوارم با استفاده از امکانات و پشتیبانی اون همه مشکلات شما برطرف بشه
قبل از هر مورد در امضای بنده دو لینک هست یه نگاه بندازید حتما مشکلات شما را تا حد زیادی حل خواهد نمود سریع تر از آنکه منتظر توضیح و پاسخ دوستان بزرگوار دیگر در سایت بمانید
اول <<آموزش های سایت>> موارد مورد نظر شما را آموزش داده اند را مطالعه بفرمایید
سپس اگر به نتیجه نرسیدی ساختن زیر شاخه را در انجمن <<جستجو>> بفرمایید قطعا به این موضوع پاسخ های زیادی داده شده که نیاز شما را برطرف خواهد فرمود
در صورتی که بازم در قسمت هایی مشکلی باقی بود در انجمن مطرح فرمایید با کمک عزیزان برطرف خواهد شد
پایدار و سر بلند باشید

pinkishmilad
04-06-2009, 06:32 AM
سلام... ممنونم از پاسختون. ببینید در اون لینک داخل امضا در قسمت "چطور سایت خود را سازماندهی کنید." شما تا حدودی این موضوع را توضیح دادین، اما لطفا دقت کنید که این تنظیمات فقط برای ساختن 3 یا حد اکثر 4 بخش زیر هم کفایت می کنه... در شرایطی که من قصد دارم 6 سطح (یا همون زیر شاخه) در زیر هم داشته باشم (به صورت درختی).
مشکل اینجاست که من محتوا را فقط می تونم به مجموعه لینک کنم. سوال من اینه که چطور میشه محتوا را به محتوا لینک کرد به شکلی که محتوا زیر مجموعه قرار بگیرد نه هم سطح با آن...

سعید
04-06-2009, 08:21 AM
محتوا زیر مجموعه قرار می گیره و نه هم سطح با اون !

در مامبو ساختار سلسله مراتبی محتوا سه لایه ای هست. بخش - مجموعه - مطلب

یعنی اینطوری :

سایت
|___ بخش 1
| |______مجموعه 1
| |______مجموعه 2
| |______مجموعه 3
|
|___ بخش 2
| |______مجموعه 3
| |______مجموعه 4
| |______مجموعه 5
|
|___ بخش 3
|______مجموعه 6
| |______ مطلب شماره 1
| |______ مطلب شماره 2
|
|______مجموعه 7
|______ مطلب شماره 3
|______ مطلب شماره 4

و بیشتر از دوسطح "بخش" و "مجموعه" در نسخه 4.6.5 نمی تونید داشته باشید.

نمی دونم منظور شما همین بود یا خیر.

pinkishmilad
04-06-2009, 02:52 PM
ok مرسی واسه جواب... من فکر کنم نتها راهم همون upgrade باشه. مرسی

سعید
04-06-2009, 03:00 PM
ارتقا به کدوم نسخه؟!

4.6.5 آخرین نسخه مامبو هست و این ساختار سلسله مراتبی چند لایه ای، در مامبو 5 پیش بینی شده !

سعید
04-07-2009, 06:48 AM
پیرو پیغام خصوصی شما، ببینید تمام سیستم های مدیریت محتوای شبیه مامبو هم همینطور هستند و تمام کاربران میلیون ها سایت مامبویی و یا سیستم های مشابه خودشون رو با این وضعیت وفق دادند.

ساختار سایت شما رو که مطالعه می کنم، مثل این می مونه که شما دو لیوان آب در بیابان دارید و از یکی برای شستن کفشتون استفاده می کنید!

ببینید وقتی که منابع شما محدود هست، باید سعی کنید که از منابع به بهترین نحو استفاده کنید.

شما بالاتر از مطلب دو لایه دارید. بخش و مجموعه.
یکی از این دو منبع محدود رو به چیزی اختصاص دادید که شبیه شستن کفش در بیابان هست!

بخش بندی همونطور که از اسمش پیداست، برای این هست که مطالب سایت شما تفکیک شده باشه تا دسترسی به اونها راحت تر باشه.

شما بخش رو به "محتوا" اختصاص دادید. آیا شما چیزی غیر از محتوا در سایتتون دارید که سایت رو به چند بخش -از جمله محتوا- تقسیم کرده باشید؟ به نظر شما مجموعه "محصولات" در سایت شما ارتباطی به بخشی به نام "محتوا" داره؟

خوب می تونید این هایی که الان به عنوان مجموعه درنظر گرفتید، به عنوان بخش در نظر بگیرید، و اونها که مایلید به عنوان زیرمجموعه باشند، به عنوان مجموعه در نظر بگیرید!

در ضمن در داخل خود مطلب هم می تونید صفحه بندی انجام بدید که هر مطلب به چند صفحه مجزا با عنوان و لینک دلخواه خودتون تقسیم بشه.

یا علی

pinkishmilad
04-09-2009, 07:28 AM
مرسی واسه پاسختون... من سوال دارم... وقتی یک صفحه استاتیک میسازم، لینکش را از کجا باید به دست بیارم. فرض کنید من صفحه استاتیکی ساختم به نام باسکول فلزی، اگر بخام داخل متن صفحه دیگه ای (به صورت hyperlink) و نه از طریق منو بهش لینک بدم باید لینک اون صفحه استاتیک را داشته باشم. از کجا می تونم به دستش بیارم؟

سعید
04-09-2009, 08:04 AM
از بخش مدیریت، منو - XXX - جدید - مطلب استاتیک !

XXX : منویی که لینک در آن قرار می گیرد.

البته اگر تمایل ندارید که این لینک در سایت نمایش داده بشه، می تونید از مدیریت منو، یک منوی جدید مثل "منوی اصلی" بسازید یا اینکه در منو هایی این لینک جدید رو بسازید که در سایت نمایش داده نمی شوند.

pinkishmilad
04-09-2009, 10:15 AM
بازم ممنون واسه این سرعت عمل در جواب دادن...

میشه صفحه استاتیکی که میسازم را به منویی لینک نکنم و URL صفحه را بدست بیارم.

سوال بعدی اینکه چطور میشه لینکی ساخت مثل منوی اصلی که در سایت نمایش داده نشه؟ این فکر کنم حلال مشکل من باشه. چون من میخوام یک سری صفحه استاتیک سرگردان توی سایت بسازم که صرفا توی متون بهشون لینک hyper link بدم ولی توی سایت مشخص نباشن.... یعنی کاربر توی منوها نبینتشون ولی از طریق لینکهای توی صفحات قابل دسترسی باشن.
اگر به خاطر این پشتیبانی عالی نبود تا حالا مامبو را بی خیال شده بودم
یه دنیا تشکر...

سعید
04-09-2009, 01:04 PM
البته اگر تمایل ندارید که این لینک در سایت نمایش داده بشه، می تونید از مدیریت منو، یک منوی جدید مثل "منوی اصلی" بسازید یا اینکه در منو هایی این لینک جدید رو بسازید که در سایت نمایش داده نمی شوند.

:)

myparsa
04-09-2009, 06:40 PM
میشه صفحه استاتیکی که میسازم را به منویی لینک نکنم و URL صفحه را بدست بیارم.

سوال بعدی اینکه چطور میشه لینکی ساخت مثل منوی اصلی که در سایت نمایش داده نشه؟ این فکر کنم حلال مشکل من باشه. چون من میخوام یک سری صفحه استاتیک سرگردان توی سایت بسازم که صرفا توی متون بهشون لینک hyper link بدم ولی توی سایت مشخص نباشن.... یعنی کاربر توی منوها نبینتشون ولی از طریق لینکهای توی صفحات قابل دسترسی باشن.
اگر به خاطر این پشتیبانی عالی نبود تا حالا مامبو را بی خیال شده بودم
یه دنیا تشکر...

اگر هدف صرفن یک صفحه ی استاتیک باشه ، ساده ترین راه اینه که صفحه رو اماده کنید ، تیک انتشار در صفحه ی اول رو هم بزنید ، تائید کنید ، با بروزر دیگری به بخش کاربری بروید و لینک ثابت اون مطالب رو کپی کنید و بعد از اون ، تیک انتشار در صفحه ی اول رو بردارید و مطلب رو ذخیره کنید...

من معمولن برای ایجاد صفحات توضیحی و هشدار و زیر مطلب ها از این روش استفاده می کنم ، البته حسن فرمایش آقای سعید اینه که در منوی ایجاد شده و منتشر نشده ، همیشه جدولی از لینک های این شکلی تون رو دم دست و در کنار هم دارید...

سعید
04-09-2009, 07:18 PM
بله روش MyParsa هم درست هست. انصافا روش ایشون از روش من بهتره و راحت تره ! :)

تفاوت دو روش هم اینه که در روش بنده پارامترهایی که مربوط به نحوه نمایش مطلب هستند برای هر مطلب جدا هستند.
در روشی که MyParsa فرمودند ، پارامتر ها از پارامتهای صفحه اصلی تبعیت می کنند.

pinkishmilad
04-09-2009, 09:41 PM
مرسی مرسی مرسی :D O0

pinkishmilad
04-11-2009, 06:12 AM
myparsa جان اینا که گفتین همه درست پیش میره، فقط شما گفتین "با بروزر دیگری به بخش کاربری بروید و لینک ثابت اون مطالب رو کپی کنید". من وقتی به صفحه اصلی میرم هیچ لینکی برای کپی کردن وجود نداره. صرفا text خالی هست. لینکی به عنوان ادامه مطلب یا زیر صفحه (مثل وبلاگها) وجود نداره. خود عنوان هم text خالی هستش. آیا temp من اینجوریه یا کلا همینه؟ من آخرش این لینک را جایی ندیدم...

-------------------------------------------------
سعید جان شما فرمودین "یا اینکه در منو هایی این لینک جدید رو بسازید که در سایت نمایش داده نمی شوند". سوال اینه که اگر منویی در سایت نمایش داده نمیشه خوب من چطور می تونم ببینمش که لینکش را بردارم؟ چون اینطور که به نظر میاد داخل قسمت مدیریت همه لینکها به قسمت ویرایش ختم میشن (چه منو چه صفحه). مثلا من منویی به نام سایر منوها دارم که در سایت نمایش داده نمیشه. من صفحه استاتیک را میسازم و بهش لینک میکنم. خوب حالا کجاست؟ لینکش کو؟

کلا فکر کنم یا من خیلی خنگم یا مامبو خیلی پیچپیده! :-\
مرسی که اینجانب را تحمل می کنید

pinkishmilad
04-11-2009, 06:40 AM
ok ok
پارسا جان حل شد. شما فرموده بودین بخش کاربری.
درود...