PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت فرم ارسال مطالب و ارسال عكس

mehran032
04-07-2009, 06:31 AM
سلام دوستان من دنبال يك فرم هستم كه كاربر بتونه هم سوالات رو جواب بده و هم يك عكس براي من ارسال كنه

مثل فرم هاي ثبت اكهي تصويردار در سايت ايستكاه

با تشكر از شما و مديران سايت

myparsa
04-07-2009, 02:02 PM
سلام دوستان من دنبال يك فرم هستم كه كاربر بتونه هم سوالات رو جواب بده و هم يك عكس براي من ارسال كنه

مثل فرم هاي ثبت اكهي تصويردار در سايت ايستكاه

با تشكر از شما و مديران سايت

بعدش چی؟ محتوای ارسالی به کجا بره؟ به ایمیل؟ یا در دیتابیسی جداگانه ذخیره بشه و قابل گزارش دهی باشه؟ و یا اینکه در مامبو بصورت خود کار قابلیت انتشار داشته باشه؟
اگر برای ارسال به ایمیل و دیتابیس جداگانه می خواهید می تونید از مچ فرم و اسکریپتهای مشابه رایگان و یا لایسنس دار استفاده کنید؟ با سرچ در گوگل براحتی پیدا خواهید کرد! با کلید واژه ی: فرم ساز آنلاین

و اگر برای مامبو می خواید باید از فسیل فرم یا کامپوننت های مشابه که البته فارسی نیستند استفاده کنید که البته من توصیه نمی کنم! به دردسرش نمی ارزه!

وسلام

mehran032
04-08-2009, 03:07 PM
تشكر از توجه شما

مي خوام اطلاعات به ايميل ارسال بشه البته به ديتابيس ارسال بشه هم مشكلي نداره

تو گوگل هم سرچ كردم چيزى پيدا نكردم

myparsa
04-08-2009, 03:37 PM
تشكر از توجه شما

مي خوام اطلاعات به ايميل ارسال بشه البته به ديتابيس ارسال بشه هم مشكلي نداره

تو گوگل هم سرچ كردم چيزى پيدا نكردم

به خاطر اینکه مچ فرم موجود در ایران نا+ل شده است و مامبولران هم از اینگونه مباحث به درستی پرهیز می کنه ، کمک بیشتری نمی تونم بهتون کنم...
شرمنده

سعید
04-27-2009, 11:37 AM
از facileformsمی تونید استفاده کنید. آموزش های تصویری در سایت مرجع موجود هست.