PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در SMF

zakerin
04-19-2009, 12:52 PM
سلام ...
صفحه اصلی SMF این خطا رو می زنه و انجمن رو بالا نمیاره !! دوستان لطف کنن بگن مشکل از چیه ؟ :-[

Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 49

Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 49

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required &#039;/QueryString.php&#039; (include_path=&#039;.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039;) in /home/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 49

zakerin
04-20-2009, 06:03 AM
کسی نیست کمک کنه اینجا ؟

مهدی.
04-20-2009, 07:43 AM
سلام

من آشنایی چندانی با SMF ندارم اما فکر میکنم فایلهای شما آسیب دیده باشند و بهتر باشه که فایلهای SMF را اووررایت کنید تا شاید مشکل حل شود. (از اخطاری که داده چنین برداشت میشه کرد!)

در مامبو وقتی با چنین اخطاری روبرو میشیم، یعنی فایلها ناقص آپلود شده اند و یا اینکه فایلها موجود نیستند و یا ... .

قبل از هرکاری بکاپ بگیرید حتماً!

یا حق

zakerin
04-20-2009, 12:46 PM
سلام

من آشنایی چندانی با SMF ندارم اما فکر میکنم فایلهای شما آسیب دیده باشند و بهتر باشه که فایلهای SMF را اووررایت کنید تا شاید مشکل حل شود. (از اخطاری که داده چنین برداشت میشه کرد!)

در مامبو وقتی با چنین اخطاری روبرو میشیم، یعنی فایلها ناقص آپلود شده اند و یا اینکه فایلها موجود نیستند و یا ... .

قبل از هرکاری بکاپ بگیرید حتماً!

یا حق

مشکل از فایل ها نیست ...
مدیر سرور سابق ما انجمن رو به دلایل ضعف امنیتی غیر فعال کرده که به این شکل در اومده ... حالا سرور رو ما عوض کردیم و نمی دونیم چه بلایی سر انجمن آورده که این شکلی شده ... دوستان راه نمایی کنن خواهشا تا مشکل رو حل کنیم ...

نوید
04-20-2009, 01:10 PM
اگر بسته خاصی نصب نیست یک دور تمام فایل ها را جایگزین کنید ببینید درست میشه

zakerin
04-21-2009, 02:35 PM
اگر بسته خاصی نصب نیست یک دور تمام فایل ها را جایگزین کنید ببینید درست میشه

همین کار رو انجام دادم ولی تمامی متن های فارسی انجمن شده مثل شکل زیر :

انجمن غیر فعال می باشد

:&#039;(

hamd-m
06-25-2009, 10:42 AM
دسوت من اگه هنوز مشکلت حل نشده این کارو بوکون