PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش عکسها پس از وارد شدن به متن داخلی

scrooch
04-20-2009, 04:09 PM
من قبلا از قالب پیش فرض مامبو استفاده میکردم و بعد از تغییر به یک قالب جدید مشکل جدیدی برایم ایجاد شده است. قالب قبلی با تغییر htaccess. مشکلی نداشت.

من وقتی داخل متنهای سایت میشوم، عکسهایی که توی پوشه image خود مامبو هاست شده باز نمیشه و لی وقتی توی (index (home اصلی هستم هیچ مشکلی نیست.

من تنظیمات ویرایشگر رو انجام دادم و url مطلق خیر هستش.

داخل قالب هم &lt;&quot;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در بخش هدر نوشته شده.

&lt;?php mosShowHead(&#039;&#039;,&#039;base&#039;); ?&gt; رو هم ویرایش کردم.

به نظر خودم ایراد از تنظیمات هاست و مامبو نیست، ولی مشکل قالب جدید هم باید با این تغییرات حل میشد که نشده است.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
04-21-2009, 07:55 AM
سلام

مشکل رو خوب بیان نکردی میلاد جان! اصلاً مشخص نیست!

من سایت رو دیدم مشکلی نداشت! همه تصاویر قالب که لود شد!

اگر هم منظورتون تصاویر میان متن هست که مشکلش بخاطر فعال بودن sef هست و باید تصاویر رو با استفاده از تصویر گل + I که در انتهای ویرایشگر هست در متن وارد کنید و تصاویر رو با استفاده از مدیریت رسانه آپلود کنید و ... .

یا حق

scrooch
04-21-2009, 11:51 AM
من منظورم این بوده که وقتی کسی متن داخلی رو باز میکنه نمیتونه عکسهایی که روی هاست خودمه ببینه، اونم فقط عکسهای میانی متن و قسمت نظرات و کد امنیتی، ولی قالب مشکلی نداره!!! :&#039;(

atoofy
04-21-2009, 04:42 PM
سلام.

سلام. تغییراتی که در تاپیک زیر گفته شده در قالبتون اعمال کنید ببینید حل میشه یا نه.

اضافه شدن مقادیری به URL ها در صفحه های داخلی و در URL عکس ها که به همین خاطر نمایش هم داده نمیشه یکسری عکس ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موارد مشابه را هم می تونید جستجو کنید...

یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلی