توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد منو راهنمایی کنید
amirb55
04-22-2009, 02:32 AM
سلام
یک موقعیت بالا داریم که در آن یک منو ظاهر میشود
یک موقعیت هم سمت راست داریم که در حالت پیشفرض خالی است
میخواهیم هر وقت یکی از گزینه های منو بالا انتخاب شد منو خاصی در بخش سمت راست ظاهر شود (در واقع این منو ساب منوی گزینه انتخاب شده است که به جای آنکه زیرش نمایش داده شود در موقعیت سمت راست نمایش داده میشود!)
این کار ممکن است ؟ نیست ؟ چطوری؟
emad.h
04-22-2009, 03:25 AM
سلام جناب حاتمی .
بله ممکن است . اما به روش زیر که من میگم . تو مامبو باید خودت یه قلق هایی دستت بیاد و خلاقیت به خرج بدی
شما اول یه بخش یا مجموعه مورد نظر خودت رو با یه نام دلخواه ایجاد کن - یا میتونی یه صفحه محتوای استاتیک ایجاد کنی /
دوم برو تو بخش منوی بالا و روی جدید کلیک کن تا یه منو درست کنی با نام مثلا (منوی من) - حالا اگه محتوای استاتیک بود لینک به محتوای استاتیک بده اگه چیز دیگه ..... (معلومه دیگه) اون منو رو در منوی بالا انتشار بده .
سوم شما تو بخش مدیریت منوها . یک منوی جدید بسازید مثلا با نام (منوی فرعی من). توجه دارید که هر گاه تو مدیریت منو ها یک منو میسازید . یک ماژول به صورت اتوماتیک براش درست میشه . این منو به جمع منوهای پیش فرض مامبو اضافه میشه .
چهارم . شما وارد (منوی فرعی من) بشید و تمام منوهایی که میخواین براش بسازید .
پنجم وارد مدیریت ماژول ها بشید . منوی جدیدی که با نام (منوی فرعی من) ساختید رو باز کنید . در قسمت (صفحات / آیتم ها ) میبینید که لیست صفحاتی که شما نیاز داری مازول توش نمایش داده بشه رو میبینید . در این قسمت تعیین میکنی که ماژول فقط در صفحه (منوی من) نمایش داده بشه
به این ترتیب شما هر وقت روی منوی بالا که یکی از منوهاش- (-منوی من-) هست کلیک کنی . وارد صفحه ای میشه که تو اون صفحه یه ماژول منو وجود داره . اون ماژول منو همون (منوی فرعی من) هست که تو اون میتونی n تا منو بزاری .
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.