توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فعال کردن لینک بهینه
a6280
04-22-2009, 04:20 PM
با سلام خدمت اساتيد مامبو، وقتي گزينه لينک بهينه( براي تبديل به حالات SEO ( را فعال مي کنم، منوها غير فعال مي شوند و با کليک روي منو ها فقط صفحه اول رفرش مي شود ضمنا فايل htaccess.txt نيز به .htaccess تغيير يافته است ، لطفا راهنمايي کنيد.
myparsa
04-22-2009, 07:37 PM
با سلام خدمت اساتيد مامبو، وقتي گزينه لينک بهينه( براي تبديل به حالات SEO ( را فعال مي کنم، منوها غير فعال مي شوند و با کليک روي منو ها فقط صفحه اول رفرش مي شود ضمنا فايل htaccess.txt نيز به .htaccess تغيير يافته است ، لطفا راهنمايي کنيد.
منظورتون از .htaccess همان htaccess. هست دیگه؟ منظورم دقت در محل قرارگیری نقطه است ، این فایل نام ندارد و تنها پسوند دارد...
وسلام
مهدی.
04-22-2009, 08:11 PM
سلام - لازم میدونم که به صحبتهای دوست خوبمون اضافه کنم :
برای توضیحات بیشتر پیشنهاد میکنم در <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به دنبال "بهینه سازی برای موتورهای جستجو" باشید تا مطالب کاملتری به دست بیارید.
یا حق
a6280
04-23-2009, 03:49 AM
با تشکر از راهنمایی های دوستان، مشکل من حل شد.
مشکل منو ها حل شد اما عکس های موحود در سایت نمایش داده نمی شوند و بجای عکس آدرس آن نمایش داده می شود.
مهدی.
04-23-2009, 11:05 AM
این مشکل در حالت فعال بودن SEF پیش میاد که اگر در انجمن جستجو کنید پاسخ سوال خود را کسب خواهید کرد.
تاپیکهایی که در اینباره قبلاً بحث شده :عدم نمایش عکس ها در متن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بهینه کردن لینک ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.