PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با گالری داتسو ... (البته مشکل از من باید باشه احتما

3FX
04-22-2009, 07:24 PM
با سلام
ببخشید من در گالری داتسو چند گالری ایجاد و در هر کدوم چند عکس قرار دادم و حالا می خوام یک یوزر با سطح Author بتونه عکس آپلود کنه اما تو بخش کاربری که میره قسمت گالری خالی هست !!! نمی دونم چرا با اینکه 2 گالری و یک گالری زیر شاخه موجود هست اما هیچ گالری در اون جا نشون داده نمیشه !!
حالا کسی می دونه مشکل از کجاست ؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

emad.h
04-22-2009, 09:53 PM
یه نگاهی به سطح دسترسی ها بکن

3FX
04-23-2009, 05:13 AM
میشه کمی واضح تر توضیح بدید سطح دسترسی یوزر مورد نظر که با auther و editor تست کردم نیومد دارم حالا با یوزر های دیگه هم تست می کنم اما اصلا من می خوام با این یوزر ها فرد بتونه عکس آپلود کنه !!
یعنی هیچ کس تا الان به همچین مشکلی بر نخورده ؟؟

دوستان الان با یوزر ادمین هم تست کردم بی فایده هست اما ...
یه مامبو جدید یه جا نصب کردم که هنوز گالری تست اون رو پاک نکرده بودم باور نکردنی هست اما تنها همین گالری رو در اون جا نشون میده با اینکه من چند گالری دیگه هم ساختم و انتشار را هم اعمال دادم اما فقط گالری تست رو تشخیص میده !!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مطمئنا گالری داتسو مشکل داره !!

سعید
04-23-2009, 04:16 PM
دوست عزیز راهی که در تاپیک حل مشکل کاربران با گالری داتسو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ارائه شده رو امتحان کنید.

البته این راه حل برای مشکلات دیگه ای هست ، اما ممکنه مشکل شما هم چون برمی گرده به سطح دسترسی با این کار حل بشه.

3FX
04-23-2009, 05:43 PM
من کمی ور رفتم و فهمیدم تقصیر داتسو بیچاره نیست بلکه مشکل از من هست بنده در تنظیمات و پیکر بندی داتسو گالری خاصی رو برای کاربران که می خوان فایل آپلود کنن مشخص نکرده بودم که میشه با گرفتن ctrl چند تا یا همه گالری ها رو دسترسی داد به کاربران تا عکس آپلود کنن ... اینو نوشتم تا اگه کسی مشکلی شبیه من داشت بتونه مشکلش رو حل کنه ...

ممنون از همه دوستان