PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آدرس ورودی سایت

shayanteb
04-24-2009, 06:42 PM
با سلام

من از دیروز با یه مشکل جدی روبرو شدم و اون هم اینه که وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .ir/forum را می زنم وارد صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می شه و ارور نات فاند می ده

نمی دونم از کجا این طوری شده و تنها راه اینه که جلوی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یه ایندکس دات پی اچ پی بزارم تا بتونم وارد سایت بشم و بدون اون وارد نمی شه

ممنون می شم بگید باید چیکار کنم /

باتشکر

myparsa
04-24-2009, 08:19 PM
با سلام

من از دیروز با یه مشکل جدی روبرو شدم و اون هم اینه که وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .ir/forum را می زنم وارد صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می شه و ارور نات فاند می ده

نمی دونم از کجا این طوری شده و تنها راه اینه که جلوی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یه ایندکس دات پی اچ پی بزارم تا بتونم وارد سایت بشم و بدون اون وارد نمی شه

ممنون می شم بگید باید چیکار کنم /

باتشکر

لینک؟

shayanteb
04-25-2009, 03:39 PM
با سلام

لینک سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> البته الان برای ورود باید با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد شد و نمی شه با آدرس بدون ایندکس وارد انجمن شد .

باتشکر

نوید
04-25-2009, 06:36 PM
چه باحال
در سرور شما فایل index.php به صورت پیش فرض اجرا نمی شود

سعید
04-25-2009, 06:53 PM
چه باحال
در سرور شما فایل index.php به صورت پیش فرض اجرا نمی شود

نه نوید جان. یکم باحال تر از این حرفاست :D

با درخواست site.com/forum این خطای 404 بازگردونده میشه !

Not Found

The requested URL /index.php was not found on this server.

احتمالا ریدایرکت کرده باشند یا در htaccess. تغییراتی داده باشند ...

سعید
04-25-2009, 07:01 PM
توجه کنید با تقاضای url ها چه پیامی بازگردونده میشه :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

The requested URL /forum/index.xxx was not found on this server.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خطای 404 و مسیری که اعلام شده رو بهش توجه کنید. در اولی مسیر پوشه رو گفته ، یعنی مبدا مسیرهای نسبی رو روت قرار داده .

اما در دومی فقط index.php و با توجه به این که مبدا روت هست، index.php در روت مدنظر هست.

در نتیجه می شه گفت site.com/forum بدون wildcard ریدایرکت شده به index.php در روت O0

shayanteb
04-26-2009, 03:56 PM
با سلام

ممنون دوستان حالا من باید چیکار کنم که سایتم درست بشه ؟

باشکر

سعید
04-26-2009, 04:00 PM
از طریق کنترل پنل اگر آدرسی رو Redirect کردید، اون رو حذف کنید.

shayanteb
04-26-2009, 04:09 PM
باسلام

نه آدرسی Redirect نشده .

shayanteb
04-26-2009, 04:16 PM
واقعا ممنون از دوستان

مشکل در فایل htaccess. بود که حل شد .

باتشکر