توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در آدرس ورودی سایت
shayanteb
04-24-2009, 06:42 PM
با سلام
من از دیروز با یه مشکل جدی روبرو شدم و اون هم اینه که وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .ir/forum را می زنم وارد صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می شه و ارور نات فاند می ده
نمی دونم از کجا این طوری شده و تنها راه اینه که جلوی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یه ایندکس دات پی اچ پی بزارم تا بتونم وارد سایت بشم و بدون اون وارد نمی شه
ممنون می شم بگید باید چیکار کنم /
باتشکر
myparsa
04-24-2009, 08:19 PM
با سلام
من از دیروز با یه مشکل جدی روبرو شدم و اون هم اینه که وقتی آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .ir/forum را می زنم وارد صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می شه و ارور نات فاند می ده
نمی دونم از کجا این طوری شده و تنها راه اینه که جلوی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یه ایندکس دات پی اچ پی بزارم تا بتونم وارد سایت بشم و بدون اون وارد نمی شه
ممنون می شم بگید باید چیکار کنم /
باتشکر
لینک؟
shayanteb
04-25-2009, 03:39 PM
با سلام
لینک سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> البته الان برای ورود باید با آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد شد و نمی شه با آدرس بدون ایندکس وارد انجمن شد .
باتشکر
چه باحال
در سرور شما فایل index.php به صورت پیش فرض اجرا نمی شود
چه باحال
در سرور شما فایل index.php به صورت پیش فرض اجرا نمی شود
نه نوید جان. یکم باحال تر از این حرفاست :D
با درخواست site.com/forum این خطای 404 بازگردونده میشه !
Not Found
The requested URL /index.php was not found on this server.
احتمالا ریدایرکت کرده باشند یا در htaccess. تغییراتی داده باشند ...
توجه کنید با تقاضای url ها چه پیامی بازگردونده میشه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
The requested URL /forum/index.xxx was not found on this server.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خطای 404 و مسیری که اعلام شده رو بهش توجه کنید. در اولی مسیر پوشه رو گفته ، یعنی مبدا مسیرهای نسبی رو روت قرار داده .
اما در دومی فقط index.php و با توجه به این که مبدا روت هست، index.php در روت مدنظر هست.
در نتیجه می شه گفت site.com/forum بدون wildcard ریدایرکت شده به index.php در روت O0
shayanteb
04-26-2009, 03:56 PM
با سلام
ممنون دوستان حالا من باید چیکار کنم که سایتم درست بشه ؟
باشکر
از طریق کنترل پنل اگر آدرسی رو Redirect کردید، اون رو حذف کنید.
shayanteb
04-26-2009, 04:09 PM
باسلام
نه آدرسی Redirect نشده .
shayanteb
04-26-2009, 04:16 PM
واقعا ممنون از دوستان
مشکل در فایل htaccess. بود که حل شد .
باتشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.