PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مطلب منتشر شده در صفحه اول

3FX
04-29-2009, 04:53 PM
با سلام
من یک مطلب می خوام در صفحه اول نشون داده بشه که نه عنوان داشته باشه نه تاریخ مطلب نه ... اما هر کاری می کنم نمیشه ! یحتی یک مطلب استاتیک با پارامتر های زیر ساختم :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما همون طور که در عکس پایین هم معلوم هست هیچ کدومشون برای دید در صفحه اول صادق نیستند !!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یه سوال دیگه هم داشتم راهی داره که در صفحه اول اگر هیچ مطلبی منتشر نشه نوشته :
چيزی برای نمايش وجود ندارد
ظاهر نشه ؟؟

با تشکر

3FX
04-30-2009, 03:07 PM
کسی نبود به این سوال ساده من جواب بده ؟؟ فکر نکنم خیلی سوال سختی باشه اما چون من تازه کارم کمی باهاش مشکل دارم !

منتظر جوابتون هستم دوستان ...

emad.h
04-30-2009, 03:15 PM
خوب تو تنظیمات کلی اینا رو غیر فعال کنید /

3FX
05-01-2009, 07:27 AM
خوب

خوب تو تنظیمات کلی اینا رو غیر فعال کنید /
آقا عماد من فقط می خوام همین پست که در صفحه اول نشون داده بشه تاریخ و نام نویسنده و عنوان نداشته باشه ! اینجوری همه نوشته اینطوری میشه !

atoofy
05-04-2009, 07:13 AM
سلام. شما می تونید از قسمت مدیرت منو ها به مدیریت لینک صفحه ی اصلی برید و تنظیمات مورد نظرتون را تنها برای صفحه ی اصلی اعمال کنید. اما باز هم تمام پست های صفحه ی اصلی به این سرنوشت دچار می شوند.

اگر می خواهید تنها هم در یک قسمت مشخص از سایت نوشته ای باشه که تاریخ و ... نداشته باشید می تونید با لحاظ تنظیمات مربوطه، ماژولی بالای پست های صفحه اصلی ایجاد کنید و مطلب را اونجا قرار بدید ام ااین کار محدودیت هایی هم داره طبعا.

یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلی