ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طریقه سازگار کردن بسته تبلیغات با Outline

yasan
05-03-2009, 06:16 AM
سلام دوستان
من هر چی سرچیدم نتونستم یک تاپیک کامل در مورد سازگار کردن بسته تبلیغات با قالب Outline پیدا کنم.
با توجه به اینکه این قالب رو اکثراً استفاده می کنن و نیاز هستش ممنون میشم کسی بطور کامل توضیح بده که باید چه چیزهائی رو تو این قالب تغییر بدم
منظور از کامل اینه که بفرمائید کدوم کد رو باید جای چه کدی بذارم تا این قالب سازگار شه
مممنون از راهنمائیتون

نوید
05-03-2009, 05:12 PM
سلام
برای اینکار باید فایل xml بسته را باز کنید و تغییرات را مطالعه و بر روی قالب خود اعمال نمایید.
در مورد سوال بعدی شما که اگر بپرسید توضیحات کاملتر بدید باید بگم که شما باید اطلاعات در زمینه php و xml داشته باشید تا بتونید تغییرات را اعمال کنید وگرنه باید بدید به کاربران حرفه ای تا گرفتن هزینه این کار را براتون انجام بدهند.
موفق باشید O0

yasan
05-07-2009, 07:22 AM
سلام
برای اینکار باید فایل xml بسته را باز کنید و تغییرات را مطالعه و بر روی قالب خود اعمال نمایید.
در مورد سوال بعدی شما که اگر بپرسید توضیحات کاملتر بدید باید بگم که شما باید اطلاعات در زمینه php و xml داشته باشید تا بتونید تغییرات را اعمال کنید وگرنه باید بدید به کاربران حرفه ای تا گرفتن هزینه این کار را براتون انجام بدهند.
موفق باشید O0

سلام
خوب من با توجه به اینکه این قالب طرفدار زیاد داره یعنی اکثراً با این قالب کار میکنن و نیاز به بسته تبلیغاتی دارند اگه کسی بتونه اون قالب رو سازگار کنه و در دسترس عموم قرار بده خوب عالی میشه و این همه سوال هم نمیشه
اگه کسی این قالب رو سازگار کرد و یا اینکه خواست به طور کامل توضیح بده که چه کدی رو کجا باید به جای چه کدی تغییر بده ممنون میشم اینجا یا لینک قالب سازگار شده رو بذاره و یا اینکه کد رو عیناً درج کنه

mghorobei51
05-19-2009, 08:27 AM
حق با دوستمون هست من هم از این قالب استفاده میکنم اگر دوستان کمکی در این مورد به فرمایند خیلی خوشحال میشیم

AAREF
05-30-2009, 12:47 PM
من هم از این قالب استفاده می کنم لطفا یکی کمک کنه

yasan
07-18-2009, 07:42 PM
آقا کسی نبود به من بی نوا کمک کنه؟؟؟
؟؟؟؟؟؟

نوید
07-19-2009, 02:58 AM
سلام
موفق باشید O0

موضوع قفل شد