PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوی اصلی

mkmazid
05-04-2009, 08:03 AM
بجه ها

منوی اصلی رو از مدیریت منو حذف کردم حالا چینش صفحه اصلی ام به هم خورده ! رفتم یه منوی اصلی با یک زیر منو که به کامپوننت "صفحه اصلی " وصل شده ایجاد کردم اما بعدش تو صفحه اصلی من نویسه "شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید " چرا ؟؟؟؟؟؟

مهدی.
05-04-2009, 08:06 AM
سلام

mainmenu بسازید و با اون امتحان کنید. (البته درست حسابی از نوشته هایتان چیزی مشخص نیست!)

یا حق

mkmazid
05-04-2009, 08:18 AM
دوباره ساختم یک " کامپوننت - صفحه اول " هم بهش اضافه کردم منتها تا این آیتم منو را می سازم باز میزنه " شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید "

مهدی.
05-04-2009, 08:23 AM
دقیقاً یکبار توضیح بدید که چکار کردید.

یا حق

mkmazid
05-04-2009, 09:02 AM
رفتم تو مدیریت منو و منوی اصلی ( که به صورت defult مامبو نصب شده بود ) رو پاک کردم ، بعد چون یک زیرگروه به نام "صفحه اصلی" در منوی delete شده ( منوی اصلی ) بود (که پاک شد ) ، چینش صفحه اصلی به هم خورد . حالا من یه منوی اصلی دیگه ساختم ( mainmenu ) و یک زیر گروه بهش اضافه کردم "کامپوننت - صفحه اول" ولی بعد از اضافه کردن این آیتم به منو ، تو صفحه اصلی می نویسه " شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید " ( البته در قسمت mainbody)

ممنون که کمکم می کنی

سعید
05-04-2009, 12:31 PM
سطح دسترسی این کامپوننت صفحه اول رو چک کنید.

بعد هم از سطل بازیافت می تونید منوهایی که حذف کردید رو برگردونید.