توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوی اصلی
mkmazid
05-04-2009, 08:03 AM
بجه ها
منوی اصلی رو از مدیریت منو حذف کردم حالا چینش صفحه اصلی ام به هم خورده ! رفتم یه منوی اصلی با یک زیر منو که به کامپوننت "صفحه اصلی " وصل شده ایجاد کردم اما بعدش تو صفحه اصلی من نویسه "شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید " چرا ؟؟؟؟؟؟
مهدی.
05-04-2009, 08:06 AM
سلام
mainmenu بسازید و با اون امتحان کنید. (البته درست حسابی از نوشته هایتان چیزی مشخص نیست!)
یا حق
mkmazid
05-04-2009, 08:18 AM
دوباره ساختم یک " کامپوننت - صفحه اول " هم بهش اضافه کردم منتها تا این آیتم منو را می سازم باز میزنه " شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید "
مهدی.
05-04-2009, 08:23 AM
دقیقاً یکبار توضیح بدید که چکار کردید.
یا حق
mkmazid
05-04-2009, 09:02 AM
رفتم تو مدیریت منو و منوی اصلی ( که به صورت defult مامبو نصب شده بود ) رو پاک کردم ، بعد چون یک زیرگروه به نام "صفحه اصلی" در منوی delete شده ( منوی اصلی ) بود (که پاک شد ) ، چینش صفحه اصلی به هم خورد . حالا من یه منوی اصلی دیگه ساختم ( mainmenu ) و یک زیر گروه بهش اضافه کردم "کامپوننت - صفحه اول" ولی بعد از اضافه کردن این آیتم به منو ، تو صفحه اصلی می نویسه " شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید " ( البته در قسمت mainbody)
ممنون که کمکم می کنی
سطح دسترسی این کامپوننت صفحه اول رو چک کنید.
بعد هم از سطل بازیافت می تونید منوهایی که حذف کردید رو برگردونید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.