PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاريخ ايجاد مطلب 86 ثبت مي شه

mraict
05-07-2009, 08:20 AM
سلام
موقع ذخيره كردن مطلب،‌ تاريخ شروع انتشار درسته ولي تاريخ و ساعت ايجاد مطلب اشتباه ثبت مي شه
براي مثال تاريخ انتشار 17 /2 /88 ساعت 12:45 درسته
ولي تاريخ ايجاد مطلب 23/ 11/ 86 ساعت 2:15 ثبت مي شه

مهدی.
05-07-2009, 06:00 PM
من خودم یکبار با این مشکل روبرو شدم که نتونستم دلیلی براش پیدا کنم.

آیا شما در تنظیمات ساعت تغییری دادید؟ منظورم اینه که ساعت سرور شما به گیریمویچ باشه و اختلاف زمانی رو تعیین کنید.

البته من این مشکل رو بر روی هاست رایگان داشتم و تا بحال بر روی سایتهای رسمی چنین مشکلی نداشتم.

قبلاً قرار بود برای این مشکل پچی منتشر شود که خبری نشد، اگر جستجو کنید به تاپیکهایی با این عنوان خواهید رسید!

یا حق

mraict
05-08-2009, 08:37 AM
اختلاف ساعت رو هرچي تغيير بديم نبايد روي سال اثر بذاره،‌ از طرفي همين مشخصات براي تاريخ انتشار درست ثبت مي شه. گرچه من php چيزي نمي دونم ولي يه مقايسه اي مي كنم ببينم ميتونم تفاوتي داخل برنامه پيدا كنم

myparsa
05-08-2009, 03:40 PM
اختلاف ساعت رو هرچي تغيير بديم نبايد روي سال اثر بذاره،‌ از طرفي همين مشخصات براي تاريخ انتشار درست ثبت مي شه. گرچه من php چيزي نمي دونم ولي يه مقايسه اي مي كنم ببينم ميتونم تفاوتي داخل برنامه پيدا كنم

اشکال از سرور باید باشه ، چرا که اصولن مامبو تاریخ و ساعت رو بر اساس سرور و سیستم عامل تنظیم می کنه! من هم همین مشکل رو دارم که البته الان برای مدیر سرور ایمیل دادم...

وسلام

myparsa
05-08-2009, 03:58 PM
آقا من پست قبلی ام رو پس میگیرم!
1- تاریخ مامبو به صورت میلادی درست هست! اما انتشار اون به صورت شمسی در محیط کاربری دارای تفاوته! (مبنا نمونه زمان حاظر برای نمایش در تنظیمات کلی ، تب ناحیه)
2- مامبو فارسی در بخش تنظیم اختلاف زمان دارای اشکاله! چرا که ضریب تغییر بر مبنای 1 ساعته این در صورتیه که اختلاف ساعت تهران نسبت به گرینویچ 3.5 ساعته و عملن حداقل خطا در مامبو فارسی نیم ساعت خواهد بود و این برای سایت های خبری یک اشکال جدی بشمار می ره!

به نظرم می رسه اشکال از کانورتور تاریخ شمسی مامبو هست!

developer
05-08-2009, 06:43 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مطلب اول را ببینید :

تاریخ 1388/02/18 ساعت 18:41:16

این سایت از مامبو 4.6.5 استفاده میکنه و روی سرور مامبوسرور است .

مشکلی مشاهده میکنید ؟

برای ست کردن 3.5 هم میتونید مستقیما این عدد را در configuration.php ست کنید

mraict
05-09-2009, 03:30 AM
تغيير ساعت براي من اصلا مهم نيست و فقط براي شرح كامل اشكال تاريخ به آن اشاره كردم.
مبدل تاريخ جلالي مامبو هم مشكل نداره چون وقتي يك مطلب جديد باز مي كنم، تاريخ شروع انتشار را درست نشان مي ده ولي جاي تاريخ ايجاد در اين مرحله خالي است فقط جايي از برنامه كه موقع اولين ذخيره كردن، تاريخ ايجاد، را داخل ديتابيس ثبت مي كنه مشكل داره. من يه نگاهي به فايل ( admin.content.html.php يا يه همچين چيزي :-\ ) انداختم ولي خيلي سردر نياوردم(طبيعيه ;)‌ ).
من قبلا خاطرم هست كه اين مشكل را نداشتم. بنابراين ممكنه موقع ارتقاء حداقل يكي از فايل ها رو جايگزين نكرده باشم بنابراين اگر ممكنه راهنمايي كنيد تاريخ ايجاد مطلب توسط چه فايلي ثبت مي شه و كجاي فايله؟
تشكر

mraict
05-09-2009, 07:58 AM
من يه بار ديگه به فايل admin.content.php نگاه كردم. يه چيز جالبي درباره created ديدم كه ظاهرا دوبار تكرار شده! :o

$isNew = ( $row-&gt;id &lt; 1 );
if ($isNew) {
$row-&gt;created = $row-&gt;created ? $row-&gt;created : date( &quot;Y-m-d H:i:s&quot; );
$row-&gt;created = $row-&gt;created ? mosFormatDate( $row-&gt;created, &#039;%Y-%m-%d %H:%M:%S&#039;, -$mosConfig_offset * 60 * 60 ) : date( &quot;Y-m-d H:i:s&quot; );
$row-&gt;created_by = $row-&gt;created_by ? $row-&gt;created_by : $my-&gt;id;
} else {
$row-&gt;modified = date( &quot;Y-m-d H:i:s&quot; );
$row-&gt;modified_by = $my-&gt;id;
}
حالا همين خطوط در mambo-developer.org رو ببينيد:

590 $isNew = ( $row-&gt;id &lt; 1 );
591 if ($isNew) {
592 //$row-&gt;created = $row-&gt;created ? $row-&gt;created : date( &quot;Y-m-d H:i:s&quot; );
593 $row-&gt;created = $row-&gt;created ? mosFormatDate( $row-&gt;created, &#039;%Y-%m-%d %H:%M:%S&#039;, -$mosConfig_offset * 60 * 60 ) : date( &quot;Y-m-d H:i:s&quot; );
594 $row-&gt;created_by = $row-&gt;created_by ? $row-&gt;created_by : $my-&gt;id;
595 } else {
596 $row-&gt;modified = date( &quot;Y-m-d H:i:s&quot; );
597 $row-&gt;modified_by = $my-&gt;id;
598 }
599

من فايل خودمو اصلاح كردم و مشكل تاريخ ايجاد درست شد.
حالا سوال من اينه كه من يه پچ رو از دست دادم يا اين مشكل مربوط به نسخه مامبو لرنه. اگه مربوط به مامبولرن مي شه پس چرا بقيه مشكل ندارن؟ ???
يكي مارو روشن كنه :)

مهدی.
05-09-2009, 01:19 PM
امکانش هست آدرس دقیق فایل و خطی که برای شما مشکل داشت رو در این تاپیک ذکر کنید تا بنده هم بررسی کنم؟

نسخه مامبوتون رو هم لطفاً بفرمایید.

یا حق

mraict
05-09-2009, 02:03 PM
مامبو 4.6.5 مامبولرن
شماره خط 584 از فايل administrator\components\com_content\admin.content .php

mraict
05-09-2009, 02:24 PM
حالا كه تاريخ درست شد مي رسيم به بحث ساعت.

برای ست کردن 3.5 هم میتونید مستقیما این عدد را در configuration.php ست کنید
اين كار ممكن نيست چون مقادير غير صحيح رو قبول نمي كنه و روي -12 ست مي شه.

مهدی.
05-09-2009, 03:10 PM
ظاهراً بنا به دلایلی در بسته ارائه شده مامبولرن این قسمت را تغییر دادند. که احتمالاً دلیل خاصی داشته!
اگر احتیاج میدونید در رابطه با این مورد اطلاعات بیشتری بدست بیاورید میتوانید با دوستان خوبم با شناسه کاربری &quot;مجید&quot; و یا &quot;فیروزمندان&quot; در پیغام خصوصی در ارتباط باشید و موارد را جویا شوید.

در هر صورت همانطور که فرمودید با غیرفعال کردن خط 584 در فایل admin.content.php به نشانی administrator\components\com_content در هسته مامبو، از آن پس هنگام ایجاد مطلب و انتشار آن بدون هیچ مشکلی در تاریخ خواهید بود.

در رابطه با ساعت هم لطفاً در یک تاپیک جدید مطرح کنید.

یا حق

سعید
05-11-2009, 07:09 AM

خیر. اگر بعدا از طریق مدیریت مامبو تغییرات رو ذخیره نکنید، مشکلی بوجود نمیاد.

myparsa
05-14-2009, 02:52 PM

خیر. اگر بعدا از طریق مدیریت مامبو تغییرات رو ذخیره نکنید، مشکلی بوجود نمیاد.

خب چه کاریه!؟ هسته رو ادیت کنید و پچ اون رو منتشر... این اشکال کاملان پایه ایه و از دست من هم کاری بر نمی آد در غیر این صوت انجام می دادم.
البته ضمن پوزش!

مهدی.
05-14-2009, 08:45 PM
یعنی به نظر شما به خاطر یک تغییر کوچیک و بی نیاز! نسخه RC منتشر بشه؟! به نظرتون اینکار جالبه؟! اصلاً اینکار درسته ؟! نیازی بهش هست؟! البته نظر شما محترم هست.
اما به نظر من نیازی به هیچ ویرایش و پچی نیست. فایل کانفیگ را باز کنید و عدد مورد نظر خودتون رو وارد کنید و بدون هیچ مشکلی ادامه دهید و از سایت خود لذت ببرید.

در ضمن این اشکال نیست، به نظر من یک حسن هست!

یا حق

myparsa
05-15-2009, 09:55 AM
یعنی به نظر شما به خاطر یک تغییر کوچیک و بی نیاز! نسخه RC منتشر بشه؟! به نظرتون اینکار جالبه؟! اصلاً اینکار درسته ؟! نیازی بهش هست؟! البته نظر شما محترم هست.
اما به نظر من نیازی به هیچ ویرایش و پچی نیست. فایل کانفیگ را باز کنید و عدد مورد نظر خودتون رو وارد کنید و بدون هیچ مشکلی ادامه دهید و از سایت خود لذت ببرید.

در ضمن این اشکال نیست، به نظر من یک حسن هست!

یا حق

چه عرض کنم آقای مهربون ، عرض بنده انتشار نسخه نبود ، به نظرم رسید که بشه با تغییر یکی دو فایل این اشکال رو کاملن برطرف کرد و اون یک دو فایل رو منتشر کرد که با جایگزینی مشکل بر طرف بشه! در این که این یک اشکاله هم شکی ندارم ، در هر حال اختلاف زمانی ایران با گرینویچ 3.5 ساعته و مامبو قادر به این تنظیم نیست! و این برای سایت های خبری بسیار مهمه ، اینکه این یک حسنه رو هم نفهمیدم چه طور حسنی می تونه باشه! در باب اینکه نظر من نوعی محترمه یا نه هم آدم باید خودش عاقل باشه! به نظرم نظر تک تک اعضاء انجمن چه شما ی دو هزار پستی و چه اون بابای 1 پستی بسیار مهمه... دلائلی هم از بابت موثر بودن این نظر ارائه کردم اگر مقبول باشد...

وسلام...

مهدی.
05-15-2009, 03:49 PM
ناراحت نشو دوست من، چرا حالا میزنی منو ؟! ببخش خوب.
اما اگر دقت کنی این یک اشکال نیست و میشه مامبو رو با ساعت 4.5 و یا 3.5 هم تنظیم کرد!

کمی در ارسالهای من و سعید دقت کنی متوجه میشی که برای اینکار باید چکار کنی!

در هر صورت بله میشه اینکار رو انجام داد و دوست خوبمون &quot;mraict &quot; هم اینکار را در یک تاپیک دیگر مفصل توضیح دادند که چگونه ساعات مختلف رو اضافه کنید! یک تغییر کوچیک در کدنویسی کامپوننت کانفیگ مامبو هست که به سادگی میتونید اعمال کنید.

در ضمن همچنان بر این موضوع پافشاری میکنم که این یک اشکال نیست و یک حسن هست.

در هر صورت اگر از دست من ناراحت شدی شرمندم. ولی قصدی نداشتم و امیدوارم من رو ببخشید. فقط نظرم رو گفتم و به شما هم بی احترامی نکردم. حالا چرا ناراحت شدی من نمیدونم!

در ضمن تک تک ارسالهای دوستان و شما برای شخص بنده هزاران هزار ارسال می‌ارزه، چرا که من خودم با مطالعه تک تک این ارسالها موارد مختلفی رو یاد گرفتم! و اصلاً تعداد ارسال هرگز برای من مهم نبوده، در عین حال که بسیاری از دوستان فکر میکنن تعداد ارسال بسیار مهم هست برای من. انشاالله یک فکری میکنم تعداد ارسالهام رو کاهش بدم تا این تفکر برطرف بشه.

یا حق

myparsa
05-16-2009, 08:01 PM
ناراحت نشو دوست من، چرا حالا میزنی منو ؟! ببخش خوب.
اما اگر دقت کنی این یک اشکال نیست و میشه مامبو رو با ساعت 4.5 و یا 3.5 هم تنظیم کرد!

کمی در ارسالهای من و سعید دقت کنی متوجه میشی که برای اینکار باید چکار کنی!

در هر صورت بله میشه اینکار رو انجام داد و دوست خوبمون &quot;mraict &quot; هم اینکار را در یک تاپیک دیگر مفصل توضیح دادند که چگونه ساعات مختلف رو اضافه کنید! یک تغییر کوچیک در کدنویسی کامپوننت کانفیگ مامبو هست که به سادگی میتونید اعمال کنید.

در ضمن همچنان بر این موضوع پافشاری میکنم که این یک اشکال نیست و یک حسن هست.

در هر صورت اگر از دست من ناراحت شدی شرمندم. ولی قصدی نداشتم و امیدوارم من رو ببخشید. فقط نظرم رو گفتم و به شما هم بی احترامی نکردم. حالا چرا ناراحت شدی من نمیدونم!

در ضمن تک تک ارسالهای دوستان و شما برای شخص بنده هزاران هزار ارسال می‌ارزه، چرا که من خودم با مطالعه تک تک این ارسالها موارد مختلفی رو یاد گرفتم! و اصلاً تعداد ارسال هرگز برای من مهم نبوده، در عین حال که بسیاری از دوستان فکر میکنن تعداد ارسال بسیار مهم هست برای من. انشاالله یک فکری میکنم تعداد ارسالهام رو کاهش بدم تا این تفکر برطرف بشه.

یا حق

سلام
سوء برداشت است! ناراحتی وجود ندارد...
ارادتمند

m_s
05-22-2009, 03:22 PM
من هم اين مشكل را دارم
تاريخ انتشار را 1384 مي زنه چكار بايد كرد كه درست شود

مهدی.
06-21-2009, 11:04 AM
سلام

روش حل این مشکل در همین تاپیک هست.

مامبو 4.6.5 مامبولرن
شماره خط 584 از فايل administrator\components\com_content\admin.content .php

این مطلب در ویکی مامبولرن و مشکلات مامبوی 4.6.5 ذکر شد : حل مشکل ثبت تاریخ مطالب در مامبو 4.6.5 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%AA_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE_%D9%85%D8%B7 %D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D9%85%D8%A7%D9%85 %D8%A8%D9%88_4.6.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C)

یا حق