توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد
p30p30
05-08-2009, 02:37 AM
با سلام
در يكي از مطالب سايتم به گالري داتسو آدرس داده ام ولي وقتي وارد آن آدرس ميشوم ( از طريق اين مطلب ) پيغام ميدهد شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد . به تازگي هم اصلا وارد اين مطلب نميشود .
ضمن اينكه درصورتيكه از صفحه اصلي وارد نشوم مثلا از آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد سايت بشوم ( همتراز با صحفه اصلي سايت ) ، زماني كه روي لينك اين مطلب كليك ميكنم تا وارد عكس خاصي از داتسو گالري شود ، يكدفعه كل مامبو به هم ميريزد و كد ميكند .
ضمنا چند وقتي است كه گوگل سايت مپ داره به لينكهاي داتسو گير ميده و ارور ميزنه .
بعنوان نمونه لطفا وارد لينك زير شويد و نتيجه را بفرماييد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب حالا روي "آموزش تصویری اسمبل ( نصب ) رایانه" و " آموزش تصویری نصب ویندوز" كليك كنيد .
ميبينيد كه وارد نميشود و پيغام ميدهد .
حالا بدون اينكه وارد شويد روي لينكهاي داخل اين مطالب نيز كليك كنيد .
ميبينيد كه وارد لينكها كه مرتبط با داتسو گالري است هم نميشود.
ضمنا من هيچ محدوديتي براي كاربران ايجاد نكرده ام .
اگر سطوح دسترسی منوها و مجموعه های داتسو به درستی تنظیم شدند، اینجا رو بررسی کنید:
حل مشکل کاربران با گالری داتسو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
p30p30
05-10-2009, 01:47 AM
الان مشكل جدي شده است .
يعني ادامه مطلب همان مطللب ، بدون اينكه بخواهم وارد لينك داتسو بشوم ، به اين مشكل برخورده است .
زمانيكه روي ادامه مطلب كليك ميكنم اين مشكل هم پيش مي آيد .
ضمن اينكه سطح دسترسي را درست تنظيم كرده ام . و مشكلي ندارد
بعنوان نمونه لطفا وارد لينك زير شويد و نتيجه را بفرماييد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب حالا روي "آموزش تصویری اسمبل ( نصب ) رایانه" و " آموزش تصویری نصب ویندوز" كليك كنيد .
ميبينيد كه وارد نميشود و پيغام ميدهد .
من تست کردم مشکلی نمی بینم!
بقیه لینک ها رو هم از چند جای مختلف در ادامه مطلب باز کردم، سایت به خوبی باز می شد.
اگر مشکلی هست، لطفا دقیقا و خلاصه بفرمایید که چه موقع این مشکل بوجود میاد تا بررسی کنم.
p30p30
05-11-2009, 07:23 PM
در اين صفحه همانطور كه ميبينيد ، دو آموزش نصب رايانه و ويندوز بصورت تصويري وجود دارند .
لطفا روي آنها كليك كنيد .
اين هم ادرس
كه با حذف /mos/Frontpage/Itemid,1/limit,8/limitstart,8/ از آدرس ، مشكل حل ميشه .
و
كه با حذف /mos/Frontpage/Itemid,1/limit,8/limitstart,8/ از آدرس ، مشكل حل ميشه .
خوب حذف کنید!
اگر حذف نشد، از تنظیمات ویرایشگر، مسیردهی رو از مطلق به نسبی یا بالعکس تغییر بدید و مجدد ویرایش کنید.
p30p30
05-16-2009, 06:39 PM
در آدرس همچين چيزي مياره .
من كه نميتونم دستكاري كنم .
این مشکل در آدرس هایی که شما دستی وارد ردید وجود داره و در آدرس صفحات همچین مشکلی نیست.
آدرس ای داخل مطالب رو هم میشه بصورت دستی ویرایش کنید.
p30p30
05-25-2009, 07:03 PM
با تشكر
ولي مشكل داره گسترده ميشه .
در گوگل وب مستر قبلا تعداد آدرسهاي Not Found از تعداد انگشتان دست تجاوز نميكرد ولي الان شده 1026 عدد خطا !!! كه خيلي جاي تعجبه .
در حاليكه من در اين مدت به هيچ چيز مامبو كاري نداشتم .
چند تا آدرس براتون ميذارم يك نگاهي كنيد و اگر لازم بود يوزر پس براتون بفرستم .
ht tp://ww w.p30p30.com/home/content/blogcategory/23/74/index.php//index.php
htt p://w ww.p30p30.com/home/content/blo...y/Itemid,107/func,viewcategory/catid,9/
ht tp://ww w.p30p30.com/home/content/blogsection/0/9/10/0/index.php//index.php
h ttp://w ww.p30p30.com/home/content/view/169/71/index.php//index.php
ttp://w ww.p30p30.com/home/content/vie...ct_parent_id=&option=com_virtuemart
ht tp://w ww.p30p30.com/home/content/view/91/96/index.php//index.php
و 1000 تاي ديگه
من احساس ميكنم مشكل از SEF است ولي نميدونم چرا تا حالا مشكلي باهاش نداشتم .
Sh404sef را هم 3-4 ماه پيش به همين خاطر حذف كردم كه تمام مشكلاتم حل شده بود .
ولي در همين يك هفته اخير شاهد اين مشكلات بوده ام .
و باور كنيد به هيچ چيز مامبو دست نزدم !
از SEF مامبو نمی تونه باشه چون قبلا هم بررسی کردم مربوط به لینک های داخل مطالب هست.
احتمالا باید به خاطر این باشه که شما هنگام تدوین مطالب مسیر دهی رو از نسبی به مطلق یا برعکس تغییر دادید.
متاسفانه من تا همین حد می تونم کمکتون کنم. اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، صبر کنید تا یکی از مدیران user/pass از شما دریافت و بررسی کنند.
p30p30
05-26-2009, 05:52 AM
با سلام و تشكر
من فكر ميكنم تعداد زيادي از آدرسها //index.php را اضافه دارند . به نظر شما مشكل از ريدايركت نيست ؟
صبر کنید تا یکی از مدیران شما رو راهنمایی کنند.
p30p30
05-26-2009, 10:38 AM
يعني مديران خودشون به اين تاپيك سر ميزنند .؟! يا اينكه پيغام بفرستم و دعوتنامه بدم ؟
emad_67
05-26-2009, 04:06 PM
به نظر من مشکل از سایت شما نیست.
توی سایت شما ریدایرکتی اصلا روی index.php انجام نمیشه که بگیم مشکل از اون هست.
به نظر من مشکل از گوگل هست.
برای سایت من مثلا 5 تا از آدرس ها رو زده که not found هستند:
که هر دو کاملا بی ربط هستند چون همچین آدرس هایی اصلا وجود نداره توی سایت من.
توی آدرس اول من یه روزی photoshop رو اشتباه به صورت poshop تایپ کردم و حالا گوگل هنوز که هنوزه گیر داده و اونو با همه چیز قاطی می کنه و میگه وجود نداره.
در مورد آدرس دوم هم من اصلا از sef مامبو استفاده نمی کنم. در حالی که نصف آدرس، آدرس sh404sef هست و نصف دیگه ی اون از sef مامبو که قبلا روی سایت فعال بوده و گوگل هر از چند گاهی یه مشت از این آدرس های بی ربط رو به من میده و میگه not found!!!!!!
و باز چند روز میگذره یه مشت آدرس حذف میشن و یه مشت جدید اضافه میشن.
در مورد سایت شما هم فکر می کنم موقعی که sh404sef رو نصب کرده بودی آدرس هات روی index.php ریدایرکت می شد؟ درسته؟ (درست یادم نیست)
که فکر کنم گوگل سر همون جو گرفتتش الگی گیر میده.
emad_67
05-26-2009, 04:08 PM
یکی این پست قبلی من رو خواهشا ویرایش کنه و این آدرس ها رو از لینک در بیاره( یادم رفت من، شرمنده)
این لینک ها جایی پخش نشده گوگل الگی گیر میده بهش وای به حال اینگه پخش بشه.
p30p30
05-26-2009, 05:26 PM
به نظر من مشکل از سایت شما نیست.
توی سایت شما ریدایرکتی اصلا روی index.php انجام نمیشه که بگیم مشکل از اون هست.
به نظر من مشکل از گوگل هست.
برای سایت من مثلا 5 تا از آدرس ها رو زده که not found هستند:
که هر دو کاملا بی ربط هستند چون همچین آدرس هایی اصلا وجود نداره توی سایت من.
توی آدرس اول من یه روزی photoshop رو اشتباه به صورت poshop تایپ کردم و حالا گوگل هنوز که هنوزه گیر داده و اونو با همه چیز قاطی می کنه و میگه وجود نداره.
در مورد آدرس دوم هم من اصلا از sef مامبو استفاده نمی کنم. در حالی که نصف آدرس، آدرس sh404sef هست و نصف دیگه ی اون از sef مامبو که قبلا روی سایت فعال بوده و گوگل هر از چند گاهی یه مشت از این آدرس های بی ربط رو به من میده و میگه not found!!!!!!
و باز چند روز میگذره یه مشت آدرس حذف میشن و یه مشت جدید اضافه میشن.
در مورد سایت شما هم فکر می کنم موقعی که sh404sef رو نصب کرده بودی آدرس هات روی index.php ریدایرکت می شد؟ درسته؟ (درست یادم نیست)
که فکر کنم گوگل سر همون جو گرفتتش الگی گیر میده.
درباره sh404sef درسته . آدرسها روي ايندكس ريدايركت ميشد . و شما زحمتش رو كشيديد .
ولي گاها از اين طرف و آن طرف گزارش ميرسد كه سايت شما بصورت كدهاي ناخوانا ديده شده . حتي صفحه اصلي !!!
براي من واقعا عجيبه . مگه ميشه گوگل الكي براي خودش لينك درست كنه ؟
من فكر كنم اشكال از مامبو است .
اساتيد مامبو كار لطفا راهنمايي بفرمايند .
از شما هم متشكرم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.