PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختلاف زمان در تنظيمات كلي

mraict
05-09-2009, 03:59 PM
سلام
اگر دقت كرده باشيد تمام مقادير موجود در ليست اختلاف زمان در تنظيمات كلي،‌ اعداد صحيح هستند.
يك از دوستان پيشنهاد كردند:

برای ست کردن 3.5 هم میتونید مستقیما این عدد را در configuration.php ست کنید
ولي من كه امتحان كردم،‌ پس از اين كار،‌ داخل تنظيمات كلي، مقدار اختلاف زمان روي -12 ست مي شد. بنابراين من يه گشتي توي فايل admin.config.php زدم و خط 312 رو از :

for ($i=-12;$i<=12;$i++) {
به :

for ($i=-12;$i<=12;$i+=0.5) {
تغيير دادم و مقادير 0.5 و 1.5 و ... هم اضافه شد كه انتخاب كردم و درست هم كار مي كنه
حالا سوال من اينه كه اگه اين كار به همين راحتيه چرا اين كار قبلا انجام نشده و در غير اينصورت،‌ اين تغيير چه مشكلي ممكنه ايجاد كنه؟
تشكر

مهدی.
05-09-2009, 06:58 PM
سلام

مشکلی پیش نمیاد، اما شما میتونستید در فایل configuartion.php در مقابل mosConfig_offset بنویسید مثلاً 4.5 و مشکلی هم پیش نمیومد. (در بین 4 و 5 نقطه واقع میباشد - این نکته برای کاربرانی است که در آینده به این تاپیک توسط جستجو میرسند)

یا حق

mraict
05-09-2009, 07:35 PM
شما قبلا اين كار رو انجام داديد؟ من كه به اون روش جواب نگرفتم! (12- مي شه)

سعید
05-09-2009, 07:53 PM
شما قبلا اين كار رو انجام داديد؟ من كه به اون روش جواب نگرفتم! (12- مي شه)

پس از تغییر عدد در صورت ذخیره سازی تغییرات از طریق تنظیمات کلی ، این عدد به -12 تغییر می کنه.

اگر تغییری ایجاد نکنید، همون 3.5 باقی می مونه.

mraict
05-17-2009, 04:05 AM
به نظر من با توجه به اينكه فقط 7 تا ناحيه هستند كه اختلاف زماني غيرصحيح دارند( كاتماندو 5.45+ رو بي خيال :)) اين تغيير در مامبو ضروري به نظر نرسيده ولي اگر اين تغيير، به همين سادگي مشكل اختلاف زماني رو حل مي كنه بد نيست كه حداقل در نسخه مامبولرن اين تغيير اعمال بشه. ;)
واضحه كه هر چي نياز به اديت فايل ها از طريق ftp و كنترل پنل كمتر بشه بهتره. فكرشو بكنين كه براي هر تغييري در تنظيمات كلي (گرچه زياد پيش نمي ياد) لازم باشه تا دوباره اختلاف ساعت رو از فايل كانفيك، دستي اديت كنيم >:(
با اين حال من جسارتاً در mambo tracker اين موضوع رو درخواست كردم كه در نسخه اصلي مامبو اعمال بشه. دوستان اگر صلاح مي دونند با مراجعه و ثبت نام به اين موضوع راي بدهند تا شانس اجراش بيشتر بشه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تشكر

سعید
05-17-2009, 05:17 AM
کار بسیار جالبی کردید.

قطعا مورد استقبال قرار خواهد گرفت.