ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [مشکل] در لینک تبدیل rss به کد جاوا

radman
08-25-2006, 11:09 AM
با سلام
من لینکی رو که در آموزش " نمايش تيتر اخبار در ياهو مسنجر " گداشته بودید رو امتحان کردم.ولی اصلا لینک باز نمیشه یعنی مشکل داره و هیچی باز نمیشه.
لینک شما : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه امکان داره لینک صحیح دیگه ای بگذارید.

یا حق

firoozmandan
08-27-2006, 05:46 AM
سلام

حق با شماست

سایت مذکور دچار مشکل شده

شما میتونید از لینک زیر استفاده کنید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

radman
08-27-2006, 10:34 AM
با سلام
راستش من یه مشکل دارم و اون اینکه لینک rss من اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میخوام بدونم که لینک من درسته یا نه.(یعنی مسیرش)
و دیگر اینکه من هر لینکی که تو قسمت تبدیل به جاوا میزارم همش ارور میده.
و دیگر ان که چطور میتونم لینک rss خودمو پیدا کنم.(از چه طریقی)

شرمنده که این سوالات پیش پاافتاده را میکنم.

یا حق

firoozmandan
08-27-2006, 11:02 AM
سلام

1-3 - آدرس سایتتون چیه ؟

2- چه اروری میده !

یا علی

radman
08-27-2006, 12:13 PM
با سلام
راستش من مشکلم اینه که بلد نیستم لینک rss خودمو بدست بیارم.(یعنی نمیدونم چه لینکی رو برای تبدیل وارد کنم)
اگه امکان داره یه خورده راهنمایی کنید.

یا حق

Black Prince
08-27-2006, 05:12 PM
با سلام
راستش من مشکلم اینه که بلد نیستم لینک rss خودمو بدست بیارم.(یعنی نمیدونم چه لینکی رو برای تبدیل وارد کنم)
اگه امکان داره یه خورده راهنمایی کنید.

اين لينك rss سايت شما:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

radman
08-27-2006, 07:58 PM
با سلام
من این لینک رو میزارم ولی این ارور رو میده:
Error: Feed failed! Causes may be (1) No data found for RSS feed <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (2) There are no items are available for this feed; (3) The RSS feed does not validate.

Please verify that the URL <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> works first in your browser and that the feed passes a validator test