PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : المنت های nokkaew برای ترجمه سایر کامپوننت ها

yaser1
05-15-2009, 01:49 PM
سلام
من برای ترجمه داتسوگالری 1.6.2 بکمک nokkaew نیاز به المنت هاش داشتم که پیدا کردم به اضافه المنت یکسری کامپوننت های دیگه مثل DOCMan 1.4.0 و Ponygallery2 و MamboBoard و User Extended 1.x و...

که فکر کردم بهتره برای همه بذارم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> cat&amp;catid=8

البته متاسفانه برای داتسو که نصبیدمش (کپی در فولدر گفته شده) برای ترجمه کتگوری های داتسو خطای زیر رو میده

could not parse datso.gallery.xmlDB function failed with error number 1054
Unknown column &#039;c.id&#039; in &#039;field list&#039; SQL=SELECT c.id as cid, c.id, c.name as title, c.name, c.description, nokc.id as nokc_id, nokc.value as titleTranslation, nokc.modified as lastchanged, nokc.published as published, nokc.language_id, nokl.name as language FROM mos_datsogallery_catg as c LEFT JOIN mos_nok_content as nokc ON c.id=nokc.reference_id AND nokc.reference_field=&#039;name&#039; AND nokc.reference_table=&#039;datsogallery_catg&#039; LEFT JOIN mos_nok_language as nokl ON nokc.language_id=nokl.id ORDER BY c.name

yaser1
05-15-2009, 02:00 PM
سلام
یافتیدمش برای داتسو 1.6.2 : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
05-16-2009, 04:06 AM
سلام
ممنون ، لطف کردید

yaser1
05-17-2009, 07:20 PM
سلام
من با این المنت تونستم مجموعه (کتگوری) ها و خود عکس ها رو ترجمه کنم. اما عبارات مربوط به خود کامپوننت (مثل بیشترین بازدید و ...) همه شون بدون ترجمه باقی موندن. اینارو باید چکار کنم؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

yaser1
05-22-2009, 12:55 PM
سلام
اینم مشکلش فایل زبان خود داتوس بود که اینجوری حل شد

فایل موجود بنام english.php حاوی ترجمه فارسی است. اسمشو تغییر دادم به fa_IR.php

یه فایل انگلیسیشو از سایت خود داتسو گرفتم و به همون نام english.php گذاشتم. حل شد

tonok
09-15-2009, 06:52 PM
سلام دوست عزيز

من يه مشكل در نصب اين المنت در كامپوننت NokKaew دارم
امكان نصب نداره و ارور ميده.
مي تونيد بگيد چي جوري ميشه اين المنت رو به NokKaew اضافه كرد؟ :)

در ضمن ورژن Nok Kaew V.1.6 هست و گالري داتسو هم 1.6.2 هست

ممنون