PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : site map

arminimani
05-17-2009, 10:33 AM
با سلام
من برای سایت مپم از xmap 1.0.4   استفاده کردم
وقتی ادرسش را با www میزنم درست است ولی بدون آن خراب میشود و به همین جهت گوگل وب مستر ارور می گیرد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . sokhangostar.com/index.php?option=com_xmap&amp;sitemap=1&amp;view=xml&amp;no_ht ml=1
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> sokhangostar.com/index.php?option=com_xmap&amp;sitemap=1&amp;view=xml&amp;no_ht ml=1

مهدی.
05-17-2009, 03:29 PM
سلام

خوب سایت مپ رو با www به گوگل معرفی کنید!

یا حق

arminimani
05-18-2009, 11:03 AM
دوست عزیز شما تا حالا سایتتون رو به گوگل در وب مستر ثبت کرده اید؟
لطفا به حالت پیش فرضش توجه کنید
در یک فیلد نوشته است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> yoursite.com وبعد از آن شما باید بقیه آدرس سایت مپ را وارد کنید
اصولا چرا همچنین اروری وجود دارد؟

developer
05-18-2009, 11:04 AM
چه اروری میگیرید

مهدی.
05-18-2009, 11:19 AM
دوست عزیز شما تا حالا سایتتون رو به گوگل در وب مستر ثبت کرده اید؟
لطفا به حالت پیش فرضش توجه کنید
در یک فیلد نوشته است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> yoursite.com وبعد از آن شما باید بقیه آدرس سایت مپ را وارد کنید
اصولا چرا همچنین اروری وجود دارد؟

دوست عزیز، بنده سایتهای زیادی را در وب مستر گوگل مدیریت میکنم و میدانم که میشه با www هم معرفی کرد و اصلاً سایتهای بنده هرگز بدون www برای کاربر باز نمیشوند.
به &quot;Settings&quot; بروید و در &quot;Preferred domain&quot; آدرس همراه با www را انتخاب نمایید تا همراه با www آدرسهای سایت شما ایندکس شود و همچنین در سایت مپ آدرس سایت شما همراه با www باشد.

این هم مدیریت یکی از سایتها همراه www در سایت مپ - البته اطلاعات سایت از تصویر حذف شده است!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

arminimani
05-18-2009, 11:55 AM
خیلی خیلی ممنون پسر مهربون
فقط یه مساله ای
اینکه بدون www سایت مپم کار نمی کنه نمره منفی در رنکینگ گوگل نداره؟
و اینکه چیکارش کنم درست بشه

مهدی.
05-18-2009, 12:10 PM
سایت مپ برای بهتر و سریعتر ایندکس شدن هستش، اصلاً میتونید هیچ نقسه ای به گوگل معرفی نکنید. این فقط جنبه کمکی داره و دیگر هیچ.

اما پیشنهاد میکنم مقاله &quot;بهینه سازی برای موتورهای جستجو&quot; و یا &quot;htaccess&quot; را در ویکی مامبولرن مطالعه کنید. و قفل کردن آدرس وبسایت رو انجام بدید.

یا حق