PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بلاك شدن سايت توسط firefox

salimoh
05-18-2009, 05:29 AM
با سلام
متأسفانه مدتي است كه هنگام استفاده از Firefox Browser براي ورود به سايتم ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> oncoinfo.ir ) با پيغام :

Reported Attack Site
روبرو مي شوم.خواهشمندم در اين خصوص و نحوه رفع و پيشگيري از بروز مجدد آن راهنماييم فرماييد.

developer
05-18-2009, 05:54 AM
سلام

دلیل بلاک شدن سایت شما :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

salimoh
05-18-2009, 10:44 AM
با سلام و تشكر
من كد فوق را بررسي نمودم و تنها چيزي كه به نظر مشكل مياد بخش زيره:

What happened when Google visited this site?

&#160; &#160; Of the 41 pages we tested on the site over the past 90 days, 3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2009-05-11, and the last time suspicious content was found on this site was on 2009-05-11.

&#160; &#160; This site was hosted on 1 network(s) including AS32613 (IWEB).
كه اينم مربوط به هاست ميشه و نه كد سايت من.اگه در مورد رفع&#160; اين مورد تجربه اي داريد ممنون مي شم در اختيارم قرار بديد.بايد خاطر نشان كنم كه من سعي كردم طبق رويه اي كه در همان گزارش فوق آمده بود عمل كنم و توسط Webmaster Tools و StopBadware.org سايتم را چك كنم اما متأسفانه كمك چنداني به من در خصوص يافتن اصل اشكال نكردند و تنها گفتند مشكل احتمالاً در صفحات زير هست:
This site may be distributing malware. Google users will see a warning page when they attempt to visit pages within this site. You can visit the&#160; Google Safe Browsing diagnostic page for your site for detailed information about the problems we found. Help# Sample pages that may be distributing malware:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> oncoinfo.ir/
# <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> oncoinfo.ir/index.php?option=com_newsfeeds&amp;task=view&amp;feedid=24 &amp;Itemid=7
# <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> / oncoinfo.ir/index.php?option=com_content&amp;task=category&amp;section id=5&amp;id=25&amp;Itemid=65
كه به نظر مي رسه همگي آنها به نوعي مربوط به ساير سايتهايي باشه كه آدرس آنها يا در بخش ”خبرخوانها” و يا ”لينك سايتهاي مرتبط” آمده است!

سعید
05-18-2009, 11:33 AM
كه اينم مربوط به هاست ميشه و نه كد سايت من.

3 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent.

مهدی.
05-18-2009, 11:34 AM
سلام

گوگل سایت شما رو مخرب شناسایی کرده.
از آنجایی که فایرفاکس از دیتابیس گوگل اطلاعات سایتهای مخرب رو دریافت میکنه پس سایت شما در فایرفاکس باز نمیشه.

سایتهای مخرب خودشون مخرب نیستن! بلکه یک اسکریپت و یا یک Iframe در صفحات قرار دارد که باعث بروز مشکلات احتمالی برای کاربران وبسایت میشود.

شما باید ببینید چنین اسکریپتی در کجای سایت شما قرار دارد و آنرا برطرف نمایید.

قبلاً روشهای اینکار در انجمن بارها و بارها و بارها بررسی شده و پاسخهای متعددی داده شده. لطفاً جستجو کنید و با استفاده از مطالب به دست آمده سایت خود را پاکسازی کنید.

یا حق

delfanatash
05-19-2009, 01:04 PM
هو
راه ورود
اسکریپت و یا یک Iframe چیست ؟
چگونگی مقابله با اون و جلوگیری از ورودش به سایت ؟
پس از ورود راه حل حذفش ؟
هر کسی از دوستان می تونه بیان کنه

مهدی.
05-19-2009, 01:13 PM
سلام

نصب یک ماژول و یا اکستنشن و یا بسته آلوده و قابل نفوذ. مشکلات هاست. لو رفتن رمز عبور و ... .

با رعایت موارد امنیتی میتونید از ورود اینجور موارد جلوگیری کنید.

باید فایلهای داخل هاست و صفحات سایت را بررسی کنید.

یا حق

mkmazid
05-20-2009, 04:35 PM
سلام :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=23&amp;t=651240

میتونه کمک منه

meisam4
06-26-2009, 07:47 AM
سلام
در مورد <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> onlinemahsool.com هم همین مشکل this site may harm your computer وجود داره کسی از دوستان میتونه چک کنه ایراد از هاست هست یا اسکریپت؟

مهدی.
06-26-2009, 07:57 AM
سلام

در اسکریپت سایت شما به یک وبسایت مخرب ضمیمه شده است.
(سایت شما از مامبو استفاده نمیکند، لطفاً از ادامه بحث در این انجمن در رابطه با وبسایت خود خودداری نمایید)

یا حق

meisam4
06-26-2009, 08:03 AM
ممنون که چک کردین فقط بگین 100 درصد مطمئن هستین که مشکل از اسکریپته و از هاست نیست؟
چطور فهمیدین؟

مهدی.
06-26-2009, 08:12 AM
همچنین ایرادی اصلاً ربط مستقیم به هاست نداره. مگر اینکه مدیر و یا شخصی که چنین دسترسی داشته باشه یا اینکه لو رفتن رمز عبور و ضعف هاست باعث بروز چنین مشکلی بشه. (که باز هم در اسکریپت مشکل بوجود آورده اند)
در هر صورت مشکل در اسکریپت وبسایت شماست و کد iframe ای که باعث مشکل شده را پیدا کنید و مشکل را برطرف نمایید.

صفحه ای که برایتان ارسال خصوصی کردم رو چک کنید، بنده هم به کمک همان صفحه مطلع شدم.

یا حق