توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک پیرامون منوی بالا
pourkhalil
05-19-2009, 08:56 AM
با سلام. 2 تا سوال داشتم.
1- میخواستم بدونمکه کجای فایل Css میشه تنظیمات منوی بالا را انجام داد؟
2- برای اضافه شدن login به صفحه چه کدی را باید به index.php وارد کرد؟
ارادتمند
نیما
1- اگر بصورت دستی کد نوشته باشید، بستگی به کد HTML داره.
منتها می تونید از ماژول های مخصوص منو استفاده کنید که منو رو برای شما آماده می کنند.
2- از ماژول ورود می تونید استفاده کنید. از مدیریت ماژول ها، روی ورود و خروج کلیک کنید و در موقعیت موردنظر منتشر کنید.
یا علی
pourkhalil
05-19-2009, 09:20 AM
با سلام مجدد.
راجع به سوال دومم ..
من دارم یک قالب برای خودم طراحی میکنم .میخوام جالی ماژول ورود و خروج راتو قالبم درست کنم ومنظورم از اون سوال هم همین بود..
برای اینکه جای ماژول ورود و خروج را تو قالبم درست کنم تو فایل index.php چه کدی را باید وارد کنم ؟
باید یک "موقعیت ماژول" در قالب تعبیه کنید و بعد از نصب قالب، ماژول رو در موقعیت مورد نظر منتشر کنید.
برای تعریف موقیت ماژول ، کد html قسمت مورد نظر رو بنویسید، سپس در جایی که می خواید ماژول فراخوانی بشه، مطابق الگوی زیر کد زیر رو وارد کنید:
mosLoadModules( $position_name [, $style] )
برای کسب اطلاعات بیشتر، توابعی که در ساخت قالب به درد می خورند (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و همچنین آموزش طراحی قالب مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.