PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در بازگردانی بر روی سرور

mk2
05-20-2009, 02:42 PM
سلام
لوکال سایت رو طراحی کردم وحالا موقع برگرداندن بانک خطا میده

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@nasrnews.org and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.7a Phusion_Passenger/2.1.3 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Port 80
بانک نصفه برگشته و خیلی ضایع شده
راهنمایی فوری نیاز دارم
متشکر

mkmazid
05-20-2009, 04:47 PM
من الان دیدم سایتتون رو که ایراد های زیادی داره

mk2
05-20-2009, 04:53 PM
من الان دیدم سایتتون رو که ایراد های زیادی داره

شما کدومو دیدید ؟
چه ایرادی ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mkmazid
05-21-2009, 02:20 AM
حتما یه نگاه به encoding صفحه بندازید ، همه رو با ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نشون میده

مهدی.
05-21-2009, 06:53 AM
سلام

دیتابیس خود رو با استفاده از bigdump ایمپورت کنید. (البته به utf8)

یا حق

mk2
05-21-2009, 09:37 AM
سلام

دیتابیس خود رو با استفاده از bigdump ایمپورت کنید. (البته به utf8)

یا حق

سلام
میشه بیشتر توضیح بدید؟
زمانی که نصف بانک رو ساخته بودم ایمپورت میکرد ولی الان که تموم شده بر نمیگردونه!!!

مهدی.
05-21-2009, 11:18 AM
شما bigdump رو جستجو کنی یک مطلب در انجمن و ویکی مامبولرن پیدا میکنی که در اینباره هست.

چگونه دیتابیس حجیم خود را ایمپورت کنیم ؟!

دیتابیس از یک مقدار خاصی که بیشتر باشه نمیتونید بطور مستقیم در phpmyadmin ایمپورتش کنید. اما با استفاده از بیگ دامپ میتونید.
اخطاری که به شما داده شده در هنگام ایمپورت کردن این مورد رو به شما یادآوری میکند.

با استفاده از این اسکریپت دیتابیس خود را ایمپورت کنید.

در انتها هم دقت داشته باشید که هنگام ایمپورت دیتابیس، جداول utf8 بارگذاری بشوند که باید در یکی از کاراکترهای اسکریپت این مورد رو تعیین کنید. در حالت پیشفرض latin1 خواهد بود.

یا حق

mk2
05-21-2009, 02:04 PM
سلام
اتفاقا حجمش خيلي كم بود.
و حتي محتوا را حذف كردم و فقط ساختار و منو ها را برگرداندم كه آنهم خطا داد.
آخر سر مجبور شدم آنلاين يه بار ديگه طراحيش كنم.

اينجا را ببينيد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مهدی.
05-21-2009, 04:10 PM
cannot display the webpage !

mk2
05-22-2009, 06:33 AM
cannot display the webpage !

سلام
جالب شد !!!
جالبترش اینه که توی بعضی از سیستم ها قالب رو کامل لود میکنه و توی بعضی نصفه و نیمه ؟
علتش از بانکه ؟

mk2
05-22-2009, 02:35 PM
سلام مجدد
حالا من روي هاست بانك رو دارم وفايلهاي مامبو رو ميخوام بريزم روي هاست چطوري از هومن بانكي كه هست استفاده كنم؟
(چون تنها راهي كه هست الان بك آپ از phpmyadmin است و اين هم كه نميشه و بعد از بازگرداندن بانك همه چيز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ميشه)
از بذل عنايت شما سپاسگذاريم.